Der er nok ikke noget at komme efter:)

Der er nok ikke noget at komme efter:) modild
”I dag og i morgen skal regeringens embeds-mænd stå skoleret for FN's racismekomité. Embedsmændene skal blandt andet forsvare 24-årsreglen, starthjælpen og retorikken i den danske indvandrerdebat. Herhjemme kalder jurister og menneske-rettighedseksperter regeringens oplæg mangelfuldt og misvisende” (Information)

I samme avis på denne side:

http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Common/Information.php?pShow=TryktAvis%2FTAvVis.php&pTAvVis=200385

Kan man læse om den slet skjulte diskriminering regeringen og DF har udsat den del af befolkningen, der hidrører fra lande udenfor EU for.

24 års reglen og andre ”sjove” opfindelser samt ikke mindst den daglige debatform eller tone, skal de ligeledes redegøre for.

Det der er indlysende diskriminering for nogen og blot hård debat for andre, vil måske få sin endelige afklaring i disse dage?

Mit gæt er, at vi vil få ren besked, men at samme organisation vil blive miskrediteret og alt det sædvanlige knald, alene for at vi i Danmark kan udleve vores mindreværd, og at gode gamle Fogh om et par dage vil fortælle nationen, at der ikke er noget at komme efter.

Og således kan enfoldigheden fortsætte ufortrødent, medens den danske folkelige mentalitet degenererer stille og roligt.

Det er mageløst. :)

V.H. Modild

FN og ytringsfriheden Anonym
FN kan lave regler for mange ting, men med hvilke ord og vendinger man fører sig frem i udlændingedebatten kan ingen lave regler for. Det må være op til det enkelte individs moral og niveau for sprogbrug

Hej Modild tomtitomtitom
regering vil nok finde dette vanskeligt at genkende påstande, og vil helt sikkert finde fejl i rapporten.
Der vil endvidere være mangel på bevis, og delen af undersøgelse vil være baserede på gammelt materiale, samt at rapporten er mangelfuld.

Vh
Tom ;))

drømmevisioner aristoteles
Nææh karklud, du tager igen fejl - der er ingen som skal stå skoleret for nogen!

tværtimod, er der nogle instancer i FN som er bombarderet med skyts fra venstreorienterede partier i Danmark, incl. de rabligale, med den hensigt at miskreditere deres eget land og folketingets flertalsbestemmelser.

disse FN instanser er nu tvunget til at forhøre sig hos den danske regering for at få klarhed.

Danmark har INTET gjort galt, men handlet ud fra folkets flertals ønske. -og det er der så et lille mindretal af små personligheder, som ikke synes om flertalsbeslutninger -og de sviner så deres eget land til bagfra overfor FN - det rene LANDSFORRÆDERI!!

du er gennemskuet karklud!!

og vent og se, du falder ned som en død mus når resultatet af FNs konklution foreligger!!

som verdens bedste statsminister siger: "der er intet at komme efter!"

drømmevisioner, igen aristoteles
Nææh karklud, du tager igen fejl - der er ingen som skal stå skoleret for nogen!

tværtimod, er der nogle instancer i FN som er bombarderet med skyts fra venstreorienterede partier i Danmark, incl. de rabligale, med den hensigt at miskreditere deres eget land og folketingets flertalsbestemmelser.

disse FN instanser er nu tvunget til at forhøre sig hos den danske regering for at få klarhed.

Danmark har INTET gjort galt, men handlet ud fra folkets flertals ønske. -og det er der så et lille mindretal af små personligheder, som ikke synes om og de sviner så deres eget land til bagfra overfor FN - det rene LANDSFORRÆDERI!!

du er gennemskuet karklud!!

og vent og se, du falder ned som en død mus når resultatet af FNs konklution foreligger!!

som verdens bedste statsminister siger: "der er intet at komme efter!"

Måske skal du bare modild
læse hvad der står i det indledende indlæg? Jeg vil ikke skrive igen, som jeg plejer, det hjælper enmlig heller ikke... dertil er du lidt for tung at danse med. :)

Men lad mig prøve at vejlede dig... ser du, det er faktisk et citat fra en avis, der siger, at disse embedsmænd skal stå skoleret. Det vil i al sin enkelthed sige, at det ikke er mig, der tager fejl, men avisen, hvis såfremt virkeligheden ser ud, som du siger.

Men prøv nu at kigge på det, med min vejledning er der en god chance for, at du begriber hvad der diskuteres her, og så kan det jo være, at det vil give mere mening, det du skriver. :)

V.H. Modild

Hmmm :) modild
Det kunne måske være op til den enkeltes moral og alt det der, men vi har faktisk allerede lovgivning, der begrænser borgernes lyster udi debat. Jeg forestiller mig, at da disse love blev lavet, var man allerede klar over det lave moralske niveau i landet? :)

V.H. Modild

aktivere din profil. Bliver måske i dag Lady bæ red
aktivere din profil. Bliver måske idag

Vores kultur Holger
er opbygget gennem demokrati, folkeoplysning, højskoler, andelsbevægelsen, skytte-, gymnastik- og idræts-foreningerforeninger og lign. til et høj-kvalitets-niveau. Det værner vi selvfølgelig om og vil ikke have at folk sydfra kommer og udnytter, ødelægger eller skider på.

Hvis du modild
f.eks. eftertænker de værdier, der ligger til grund for de mange bidrag til den danske folkelige habitus, hvordan synes du så vi forvalter dem i dag?

V.H. Modild

Ikke særlig godt Holger
men når alt kommer til alt, værner vi om det, fordi det er en del af vores nationale sjæl.

FN og diktatorerne tokay
FN er til grin og har været det længe.
De evner jo ikke at overholde deres målsætning og er i lommen på arabiske diktatorer og andet godtfolk.
Vi danskere har ytringsfrihed, hvis muhamedanerne ikke kan lide "tonen" så er der ingen der forhindrer dem i at rejse ud af DK.

Ja du er mageløs! Hahahihaha
Der findes ikke mage til fortaler for meningsdiktatur i den vestlige verden.

omvendt racisme Oldemor
muslimske skoler, muslime gravpladser, muslimske særbehandling af kød, børnehaver,
læs SÆRBEHANDLINGER.

Demonstrationer - hvor de etniske danskere er forment adgang fordi det vil være til farer for en almindelig dansker at komme forbi, de udsender ikke de rette signaler som en god tro venstrefløjs tilhængere og bærer ikke burka.

Jo vi er virkelig efter alle indvandrer, læser vi her på sol, så er det mere omvendt.

Eu har selv deres problemer, LOL, så jeg tror de har forståelse for den sag.

Ligegyldig hvor de muslimer bevæger sig hen, er der uro.

Særbehandling? rodvad
Når I fra dansk front laver en lovelig demonstration, får mange andre forment adgang.
Når børnehaver "bøjer af" for krav, er det noget de gør frivilligt, de kan også nægte at "bøje af".
I fra dansk front vil hellere ikke være med til at isolere "islamisterne", men sætter alle muslimer i den samme "bås".
Hverken de autonome eller dansk front er typisk dansk, vi vil nødigt sættes i "bås" med dem.