Der findes løsninger

Der findes løsninger modild
Professor Ole Væwer kommer med en glimrende betragtning i Information på tidens store problem.

http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Common/Information.php?pShow=Tema/TemArtVis.php&pTemVis=93&pTemTAvSek=2

Jeg anbefaler alle at se lidt på artiklen, der har nogle interessante indgange til det alle mere eller mindre slås med... krigen mod terror, og hvad den bibringer os af frygt, afmagt og flere problemer.

Jeg tror, han har fat i en rigtig vinkel.

V.H. Modild

Han har ret Ahmed Kali Hansen
Men dette er ikke for Danskere.

Se, vi er ren, vi har ret, Vi er superior.

Nope, løsninger må findes uden at det gør ond.
Ahmed

uden det gør ond afsted hop
hjem

Endnu en, der naivt tror på det gode i mennesker Holger
også findes hos muslimske fundamentalister.

Du er naiv rodvad
Du tror at de er de onde og vi de gode. Uden at skelne mellem islamister og muslimer, uden at skæne mellem protestanter, katolikkere eller JV.
Menneskets godhed skiller ikke ved religionen, men det forstår ikke de naive nationalister.

Hvor er dit hjem? rodvad
Det kan ikke være i et så civiliseret og oplyst land som Danmark.

God ide anonym1
En god ide er, at hjemsende flygtninge, som rejser på ferie i det land de er flygtet fra. Dette gælder for mange "flygtninge" fra f.eks Libanon og Somalia.
Derudover skal staten sørge for at hjemsende udlændinge, som lever af offentlige ydelser i mere end 6 måneder.

Bedre ide rodvad
at eksportere alle nationalister, de sviner alle til.

Ikke godt nok 1-2-3
Hej Modild
Fint indspark - og jeg har normalt stor sympati for hans holdninger. Jeg synes bare at denne artikel er for tyndbenet. Jeg er enig i alt hvad han skriver men mener sagtens at danmark kan spille en rolle udaftil også og gøre en forskel.
Vi har jo en statsminister der mener at DK fremover skal prioritere den "aktivistiske" udenrigspolitik (af en eller anden grund mener han at han har patent på det) - så det er også et sted at tage fat. Vi sender jo en hel del signaler til omverden (incl. internt i DK) ved vores stillingtagen i forskellige konflikter. Det var Muhammedkrisen jo et meget godt eksempel på. Hidtil har vi udenrigspolitisk, været eksponent for, det skandinaviske syn på menneskerettigheder, fattigdomsproblemer, diktaturstater, mellemøstkonflikten osv osv men nu er Foghs såkaldte aktivistiske linje blevet til "Voice of America" uden en selvstændig dansk stillingtagen til fx. Irak-krigen, mellemøst konflikten osv. Vi har så travlt med at stå sammen at vi sgu ikke en gang aner hvad vi står sammen om. Dermed ER vi en del af de nævnte konflikter, alene i kraft af vores mangel på selvstændig DANSK stillingtagen.
I artiklen nævnes at de moderate muslimer også må tage del i ansvaret og deri kan man jo kun være enig - men hold da kæft hvor byder vi dem dårlige vilkår. De moderate har brug for at kunne pege på en kile i de vestlige samfund - men istedet bliver de mødt af den vestlige mur og må krybe i skjul fordi konflikterne bliver trukket så hårdt op. Tænk sig hvor stor symbolbetydning det ville have hvis DK fx. havde taget entydigt afstand fra Israels terrorbombninger i Libanon ..... man skal ikke negligere den slags signaler der er i det og sådan kunne man blive ved ............

Hasta el proximo ;-)
1-2-3

Jeg skelner netop mellem fundamentalister Holger
og ikke fundamentalister.