Der Hår Endlösung

Der Hår Endlösung Hr. Olsen
Hej venner!

Jeg har gennem en behandler i Hellerup fået fjernet SAMTLIGE af mine pubeshår på min fede overdimensionerede dillergøj! Og det er FOR REAL den her gang!

Det var via en artikel i Politiken (http://politiken.dk/indland/article205789.ece) jeg kom i kontakt med hende og jeg skal kraftedeme love for at hun gik seriøst til værks! Det hun og hendes lækre hul-korte assistent rent konkret gjorde var at de smeltede ca. 5 l voks og så hældte de voksmassen ned i mine medbragte gennemsigtige gummitrusser som jeg havde lånt af DjDaddy på forhånd. Så da voksen var ca. 40° så besteg jeg Daddys bukser (som er på størrelse med Amin Jensens pyjamasbukser) og skulle så stå og vente på at deres specialvoks stivnede så meget at de kunne rive den af på mig - altså voksen - og det tog så ca. 15min (det var eddermamne ligefør jeg fik jern på!). Så tog assistenten og voksmama godt fat i linningen og rev lortet af og VUPTI var ALT det lort væk i EET ryk. Det var kraftedeme bare ligefør bollerne var blevet dernede i buksen - men takket være en specialblandet voks hårklinikken benytter så virker det perfekt!

Nu er der bare det problem at DjDaddy skal have sine bukser tilbage og jeg er sgu lidt usikker på om man kan få al voksen ud - lortet kan kraftedeme ikke tåle at blive kogt... nogle idéer?

vh.
Hr. Olsen (på Kjøvenhavnersjov)