Der mangler folk

Der mangler folk direkte Fjogh nu
selvom ledigheden skulle stige.
Siger Fjogh fra snapsetingets medisterstol dirkete ligenu!
Hvordan hænger det sammen?
Dvs. at lige meget hvor mange arbejdsløse der er vil der mangle hænder så Hjorten kan piske mere på de syge og svage?

Idioti!

www.k10.dk

http://www.humanisme.dk/hate-speech/index.php

politikerlede.com

rigtigt nok nyame
Det hænger sådan sammen, at du kan ikke sætte en ufaglært langtidsledig til et arbejde som el-tekniker (jeg kører hver dag forbi et stort skilt foran et firma i Herning, som søger en sådan medarbejder). Det der er mangel på er folk med forholdsvis lange uddannelser, og du kan ikke bare hurtigt omskole en "dum" kontorassistent som mig selv til at bestride eksempelvis et ingeniørjob.

Så hurra for pisken??????

nææ bare mig
det kan du mene - men du har åbenbart også et job, som gør du kører forbi skiltet hver dag.

For en arbejdsløs er det stort set umuligt at komme igang med en uddannelse, medmindre man er i stand til at gøre det på egen regning.

Frustrerende nyame
Ja, lige nu (indtil 21 oktober) har jeg job. Som langtidsledig var jeg efterhånden TEMMELIG desperat, og søgte både mulige og "umulige" jobs. Så det jeg laver nu, passer slet ikke til mig - og da det er med meget tæt menneskelig kontakt (en slags handicap-hjælper) er det IKKE ligemeget hvordan kemien passer. Man kan dygtiggøre sig gennem uddannelse og erfaring, men hvis ens personlige værdier og holdninger og interesser ikke passer sammen med den, man arbejder for i det her job, duer det ikke! Ligesom småbørnslegetøjet, hvor firkantede klodser ikke kan presses gennem et rundt hul.

Så jeg tror også, at min bedste chance for varigt arbejde er en uddannelse. Men den uddannelse jeg tænker på, kræver elevplads, og de hænger ikke på træerne.
Jeg forstår ikke helt, hvorfor du mener det generelt er umuligt at komme igang med en uddannelse? Vil du uddybe det?

Det kan jeg heller ikke finde ud af? 55+
Jamen, du her fuldstændig ret. Jeg kan heller ikke finde ud af, hvordan det hænger sammen. Jeg er blevet ledig efter 40 år på arbejdsmarkedet. De drejer nøglen, så hvor skal jeg gå hen? Jeg er ufaglært og som sagt 55 år. Nej, ham Hr.Fjogh er så klog, men har han været ude at kikke på det virkelige liv. Det er kun de veluddannede der er mangel på. Jeg har ihvertfald prøvet ihærdigt, men ingenting i sigte.