Der røg bankospillet

Der røg bankospillet Prince
Tak til de fanatiske ikke-rygere og deres tåbelige love.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/09/19/222752.htm
Gamle traditioner skal lade livet, for at nypuritanismen skal gro.

Farvel andespil, det var sjovt mens det stod på.

*HOST*

Ja du har det hårdt Africa suck´s
Din gule giftspreder...Tænk på alle dem der IKKE kunne komme til banko fordi de ikke kunne tåle røgen...de er FRIE NU!!! så må du blive hjemme din osepot og ta´ din egen medicin fucking møgryger.. [:(]

Men siden..... guldfinn6340
bankospillet lukker fordi rygerne bliver væk ser det jo ud til at "alle dem" ikke er så mange som du gerne vil have det til at se ud som. De er tydeligvis ikke nok til at opveje tabet af rygerne.

HOST rodvad
er et passende underskrift.

Jeg kan ikke se problemet som en undskyldning for at ophæve rygeloven, og det er ikke rygeloven der er årsag til at nogle bankohaller må lukke, det er ludomanerne der ikke forstår hvorfor.

Jeg har hellere aldrig forstået hvorfor man skal have krige for at opretholde arbejdspladser, men nogle bliver faktisk deprimerede dersom der kommer fred, "synd for dem der bliver dræbt eller får ødelagt hjemmet af bomber, bare de får beholde arbejde". Samme holdning har dem der nu ynkes over at snuske bankohaller og ditto værtshuse må lukke p.g.a. dårlig ledelse. De giver altid samfundet skylden, moms, lukkelov, skat og nu lukkeloven.

Kun rygerne blev væk fra bankospil. anonym
Det var nu kun rygerne der blev væk.Dem var der åbentbart flest af.
Ikke rygerne er ked af banko ikke er mere i deres by,Vejle.
Er da selv ryger,men at komme ind i sådan et lokale der er fuld af røg,var for meget for mig.Ikke rygere for mere&mere magt.Der skal jo tages hensyn til alle,med eller uden last.

Det var da en dejlig nyhed KB tilhænger
Spillet Banko må jo være ret intetsigende for rygerne, siden der ikke skal mere til.

Jeg husker en polsk håndværks arbejdsgiver der sidste år var blever rigtig arrig på det danske system. Han var gal over at han skulle bruge så mange penge på sikkerhed og værnemidler til hans polske folk når de arbejdede i Danmark, så han kunne lige så godt lukke biksen mente han. Han følte at det var ren chikane fra Arbejdtilsynet når han den ene gang efter den anden, fik en bøde for ikke at bringe forholdene iorden. Tilsidst fik han forbud mod at arbejde i landet.
Men hans argument bestod noget i retning af at manden nu ville trække sit firma hjem til polen og aldrig mere hjælpe den danske befolkning med hans "ekspertise".

Så kan vi lære det, kan vi [;)][:D][:D][:D]

Hænger du fast i fortiden? Anonym
Eller hvad?

Udviklingen fortsætter, uanset om der er enkelte få individer tilbage, som higer efter det der var engang.

Bankospillet er langt fra forsvunder alene pga. rygeforbuddet. Der er under alle omstændigheder færre og færre der kommer i spillehallerne for at spille banko. Nu er det poker der er folkespillet. Og det er - på trods af at det er et meget gammelt spil - så moderne, at der hverken skal ryges store cigarer eller skylles wiskey ned i rå mængder, for at spillet kan fortsætte.

Og bankospil kan man jo spille på nettet, mens man pulser løs i eget hjem!!!