Derfor kunne Jesus gå på vandet.

Derfor kunne Jesus gå på vandet. claespedersen
Derfor kunne Jesus gå på vandet.
Ny forskning viser at på Jesus tid havde man handel med befolkningen fra polynesiske ø hav, forskerne har ment, at denne kontakt først opstod i forbindelse med Columbus opdagelse af Amerika.

Men nye arkæologiske fund har vist, der har fundet handel sted imellem lande både i golfen og Palæstina og da befolkning i årtusinder har surfet i Polynesien i forbindelse med fiskeri, hvor man har bruger fin masket net som kastet ud over fiskene når de er kommet i stimer.

Derfor er det mest naturlige at Jesus simpelthen lærte surfe af en polysineser, om det så har været en slave eller den mest naturlige årsag til sø folk går i land er om vedkommende har fundet sig en varm seng for natten med morgenmad på sengen kan man kun gætte om udtaler Etnograf ”Louis Le Bor De Porned” til National Geografis. Nr. 477 d. 33 maj år 2022.

Da at se Jesus stå på et surfbræt kan sammenlines med da Spaniolerne kom til Inkaerne i Latinamerika og man aldrig set en kriger i fuld kamp uniform og troede spanierne var guder der var sendt fra himlen, og det er ganske kendt at når mennesker ikke kan finde naturlige forklaringer på deres oplevelser finder de overnaturlige forklaringer, og det er den mest naturlige årsag til myten om at Jesus kunne gå på vandet i følge Etnografen Louis Le Bor De Porned.

Mvh.

BLASFEMI Gal kristen
Du skal ikke nedgøre min religion på den måde.. Du skal få Anders Fog til at undskylde !! Jeg er så såret nu at jeg slet ikke kan leve mere.. Jeg må brænde noget og slå nogle uskyldige ihjel.. for min religion er ikke voldelig på nogen måde.. !!

Søen var fosset til is ripeazy
Klimaet omkring Middelhavet var koldere for 2.000 år siden og af og til frøs Galilæa søen til. Og så var det jo en smal sag at "gå på vandet".

Meget morsomt indlæg iøvrigt. Jeg har selv været ude at svømme i Galilæasøen og bølgerne der er for små til at man kan surfe. Jeg sætter dog pris på din humor :-)

Du er inde på det rigtige. claespedersen
Klimaet var anderledes på Jesus tid og mon ikke disse bræt har været lidt anderledes ind dem vi kender i dag :-) og ikke krævede helt så store bølger.

Mvh

Jesus gik på vandet Björn Afzelius
Jesus gik på vandet
men jeg er ikke ham

Jeg fik mit første kulde-syn
2 meter fra land

Selv så stod du tørskoet
på den anden bred, åååhh

Og da jeg begyndte at synke
så gik du bort derfra

Lige præcis Bimmer ILP
Så du den samme udsendelse, som jeg lige har set.

Hvad der er mystik for nogle, er helt naturligt
for andre. For vi har ikke de samme forudsætninger.

Uden logik anonym
fordi hvis isen var så tyk at den kunne bære en mand, hvad gjorde så en sølle robåd ude på vandet eller isen for den sags skyld?

Og så kunne dem i ++++
båden også bare selv stået ud på isen og gået i land

Nej Bimmer ILP
Historien er konstrueret til formålet.

Jesus ånd gik på vandet Anonym
Den vejer hellere ikke noget!

Det pure opspind. ftg
Der findes ganske enkelt ikke noget blad der hedder "National Geografis. Nr. 477 d. 33 maj år 2022."

Venlig hilsen, ftg.

Unskyld års tallet var forkert. claespedersen
Det skulle være år 2011 men indlægget var under underholdning.

Men virkeligheden er hvis jeg havde underskrevet mig dr. med et eller andet sådan er der historier der opdigtet i verden, og det værste er at selvom om de mennesker der digtigt disse historien så kan de overbevise nogle mennesker om historierne er ganske udsande.

Derfor lidt vigtigt vi som mennesker kan lade os styre af vores sunde fornuft.

Mvh

Du har helt ret, Claes, ftg
årstallet skal nok komme. Det er værre med datoen. Jeg skrev mit svar af hensyn til en anden, ikke for at kritisere dit indlæg.
Med venlig hilsen, ftg.