Desperat efter gode råd......

Desperat efter gode råd...... Anonym
Hvorfor skal kærlighed og følelser være så svært? Hvorfor kan man ikke få fornuft og følelser til at hænge sammen?
Er træt af at være ked af det. Men alligevel bliver jeg ved at håbe vi en dag kan finde ud af det.... rimelig fucked up. Har så svært ved at acceptere at det aldrig bliver os.
Er der nogen der har nogle gode råd til hvordan jeg kan komme til at acceptere det? For det bliver aldrig os selvom vi elsker hinanden men ydre omstændigheder gør at det aldrig lykkes. Trods at han har behandlet mig rigtig dårligt er det eneste jeg har lyst til.... HAM. Hvorfor kan man have det sådan? Det er da sygt.Og jeg ved det. Jeg kan selv sidde og sige hvor dumt, urealistisk og selvdestruerende det er men alligevel kan jeg ikke finde ud af at acceptere det. Lever i en drømmeverden om at vi en dag kan leve lykkeligt og det gør det ligesom umuligt at komme videre. Hvordan kommer jeg ud af denne drømmeverden?[:*(]

Ved at grave i dig selv SnartJul
og din fortid..

Spørg dig selv om du har levn, der gør, at det er dig umuligt at vælge og leve i et harmonisk forhold.

Således gør du op med fortiden, finder dit mønster, din forståelse for dig selv, via den har du nu mulighed for at handle anerledes.

ville gerne kunne give råd men sørger
jeg er selv i samme situation. Jeg længes efter min ex kæreste så jeg tror jeg går i stykker. Jeg har fantasier om at han savner mig og pludselig ringer til mig, og så er alt godt igen. Men jeg ved samtidig at han har taget en definitiv beslutning, og der er ingen vej tilbage for ham. Vi gik fra hinanden i søndags, så det hele er stadig nyt, så mit eneste håb er at tiden vil gøre smerten mindre. Mit eneste våben er at gentage hans fejl for mig selv, og minde mig om at jeg fortjener en mand der virkelig elsker mig, og hvis følelser ikke bare svinger fra: du er fantastisk, jeg er så heldig at jeg har dig. til:vi passer ikke sammen, så det er slut imellem os. På bare 4 dage. Men fornuft og følelse har intet med hinanden at gøre i denne situation. Det gør bare ondt ondt ondt. Jeg håber vi snart får det bedre.

Jeg LOVER dig.... elway
.... At det hele nok skal gå :) Jeg kan også være så fræk at love dig, at du sidder og tuder på samme måde over en anden engang i fremtiden :) Eller han tuder over dig :)

Kærlighed er noget sjovt noget Anonym :) Det kommer og går, og nogle forhold varer længe, og andre er korte.. Nogle er FYLD med kærlighed, andre med diskussioner, had og uvenskab.. Ikke 2 forhold er ens.. Men EN ting er HELT sikkert.. Tiden læger ALLE sår.. Også de sår du sidder med nu :)

En dag, så er solen en anelse mere behagelig... En dag er du LIDT mere frisk når du vågner.. En dag smiler du lidt mere end du plejer.. og en en dag vågner du op ved siden af en ny kæreste :) Igen.. SPØRGSMÅL om tid :)

ALLE prøver det flere gange i livet :) Nogle er MEGA hårde at komme over, og nogle er lidt nemmere.. Men ALLE prøver det :)

Få stablet dine byggeklodser op igen, og start så forfra med dit EGET liv.. Det er vigtigt at have styr på fundamentet.. Det gør også man ikke behøver starte HELT forfra hver gang..

Op med humøret... Det skal nok gå det hele... Sund dig bare i den tid det tager.. Pludselig så er det dejligt at vågne om morgenen igen.. :)

Ja...... Jahe
Jeg sidder i samme situation, og ja det er monstre hårdt, og det der erved det, er det er kun dig der har den smærte du har. Ingen kan mærke den samme smærte. Det er det der gør den er unik :-) eller...

Nej det er helt rigtigt hvad Elway siger, det skal nok gå, og vi der sidder i den sorg, smærte, skal nok komme op igen, man ved bare ikke hvornår.

Jeg skal ikke spille klog, da jeg selv sidder lige netop i den samme situation men jeg tror man hurtigere kommer sig, ved at acceptere, respektere det valg der er taget, selv om det er sindssygt hårdt. ( igen jeg sidder der selv)
Jeg kan kun snakke for mig selv, men jeg har siddet nu i 4 måneder og bearbejdet mit brud, på den måde jeg ser det i øjne, prøver at konfrontere mig selv om det,tuder når jeg har brug for det, ( tro mig, tud al det du kan, for jo mere du bearbejder, jo hurtigere kommer man videre.)
Hvis du går og gemmer på det, kan det få konsekvenser, her mener jeg, der kommer et tidspunkt hvor det bare skal ud.!
jeg sidder ikke og tænker dumme svin, idiot, jeg vil ALDRIG se dig mere. for det får man det jo bare 100 gange være af.
prøv at vend al det negative til det posiyive.Som vi havde en god tid sammen, og det var VORES tid, det er der ingen der kan tage fra os. det var unikk.

Bare en tanke..
Nu er der grupper som mødergruppe, for dem der far fået små børn, hvor man sidder og deler oplevelser, råder hinmanden osv.
Jeg ser tit herinde hvor mange der egentlig sidder med kærlighedsorg.
Måske man skulle lave en exgruppe :-D hvor vi alle kan hjælpe hinanden videre, med erfaringer, oplevelser etc.
Nu skal det lige siges, det var kun en tanke :-) jeg aner ikke om det bare gør ondt værre :-)

det gør ondt... freya
men den dag det gør FOR ondt så gør du helt sikkert noget ved det.
Du bestemmer selv hvad og hvor meget du vil fodre dine følelser med.
selfølgelig skal man have lov at være nede og ked af det, men man kan også selv være med til at gøre tilstanden mere og mere smertefuld ved at fodre bæstet...

GODT at du er nået dertil Karina27
hvor du i det mindste er klar over at han ikke er god nok til dig.

Jeg ved ikke hvad der foregår inde i ens hoved, men jeg havde jo samme krise for nogle år siden. Han var absolut ikke god for mig og jeg vidste det godt, men ikke desto mindre ville jeg have at vi var sammen alligevel. Dybt bizart.

Jeg skrev mig ud af krisen. Jeg skrev breve jeg ikke sendte og jeg skrev sange. Da jeg havde skrevet mig vel ud af krisen og fået lidt større forståelse for mig selv, kunne jeg se det hele nok på afstand til, at kunne skrive det endelige brev til ham og på en kort og kontant måde fortælle ham hvordan jeg synes han havde været unfair overfor mig osv. Jeg holdt brevet kort og præcist og i en sober tone.

Efter da var det ret let at komme over ham de sidste stykke :-) Og det var også lidt fedt at få sagt det sidste ord :-)