Det bedste og værste

Det bedste og værste frk-september
Så julemåneden næsten lige rundt om hjørnet, og jeg synes det kunne være sjovt at finde ud af, hvad der er det bedste, og hvad der er det værste i løbet af den næste måned til halvanden.

Det bedste ved min jul er familiehyggen og de hjemmelavede æbleskiver

Det værste ved min jul er DSB juletrafikken og julepynt i Gertrud Sand stil og mængde. (Hende fra The julekalender)
Min farmor har i hvert fald en tendens til at pynte alt for meget.

Men hvad med dig?

Det bedste er... marw
når julestemningen indtræder. For mit vedkommende kan det svinge meget. Nogle år lander den allerede i november og jeg går amok med julepynt og har købt alle gaverne (og drevet kæresten til vanvid ;o)) inden den første uge i december. Andre år indtræder julestemningen først d. 23 dec når jeg er til julefrokost med den gamle gymnasieklasse.
En anden god og hyggelig ting ved denne tid er stearinlysene og hyggen.
Det værste er alle de mennesker over det hele, og kulden...... Og hvorfor er det at folk altid ska ha alle deres unger med ud at handle? Det er ikke fedt når der i forvejen er en milliard mennesker i Føtex!!!

Glædelig jul.
Molle;o)

det bedste ved julen fr.december
er julehyggen, julemaden, julefrokoster med julebryg og snaps, julegaver, julegløgg, æbleskiver, jule småkager og være sammen med familien.

Det værste ved julen er: julestress, madlavning, bagning, for mange kalorier i julemaden og tømmermænd efter julefrokosterne samt slankekuren i januar, hvor man skal tabe det man har tager på.