Det dæmon besatte hus

Det dæmon besatte hus naturelsker
Er der nogen der kender til sagen der blev kaldt "det dæmon besatte hus i kolding".

Grunden til at jeg spørger, er at da jeg for en 10, 11 år siden var inde i jehovas vidner. Når vi skulle ud i forkyndelsen, fik vi at vide at vi ikke måtte gå ind i huset, vi måtte end ikke træde betræde grunden det lå på. (hvor det var henne og hvilken addresse det er, vil jeg ikke oplyse, i de respekt for de mennesker der bor der)

Grunden til at man ikke måtte gå ind i huset, var at jehovas vidner mente, at huset var besat, af nogle meget onde og farlige dæmoner, som kunne udslette en. Man fik ikke nogen vidre forklaring på det. Man skulle bare accepter det, og ikke stille spørgsmål. Så der var ikke nogen J.Ver der turde komme der. Jeg fandt aldrig helt ud af hvad det handlede om.


Er der nogen der kender til sagen eller har hørt om den. Så skriv gerne om den. Og skulle der eventuelt sidde nogen jehovas vidner, som kender til sagen, og ikke vil udtale sig, i det offentlige rum, så skriv venligst på min mail addresse naturelsker@sol.dk

På forhånd tak fra naturelsker

rettelse naturelsker
der skal selvføldig ikke stå "de" foran respekt. Det var en taste fejl. beklager fejlen

hejsa Doe
Er glad for du nu kan kalde dig selv fri. Omend du stadig jager spøgelser... :-)

mange spøgelser naturelsker
fra den tid som jehovas vidner. Mange mange spøgelser som jeg jager og gerne vil have svar på:)

Besøg dem nimbuto
Jeg vil anbefale at du besøger huset, banker på og finder ud af hvilken mennesker bor der. Fortæl hvem du er, at du har forladt JV, og forklar hvorfor du er nysgerrig.

jepp vibeke36
jeg er helt enig og finder du ud af det så fortæl nu er jeg også blevet nys :-)

Et godt råd fra nimbuto.......................... jalmar
..................naturelsker, det skulle du tage og følge.

Det kan skabe en anden ro hos dig, når disse "dæmoner" forlader dit underbevidste!


Mange hilsner fra:

jalmar

lidt forklaring naturelsker
Jeg ved ikke om jeg er blevet misforstået. Personligt har jeg ikke den opfattelse af at der er dæmoner i det omtalte hus. Men det var ligesom noget jehovas vidner de fandt på. Og det var derfor at jeg gerne høre fra nogen,der måske kendte til sagen. Jeg havde en lang diskussion med nogen jehovas vidner om det fornyligt. Og de påstod hårdnakket at det ikke passede.
Så grunden til at jeg egentlig ville vide det var, for at modbevisse J.V ernes udsagn. Det er egentlig lidt svær og forklar hvorfor jeg ville vide det. Men tak for venlighedhen fra jer alle:)

Du skriver... brp unlogged
...du var et Jehovas Vidne. Blev du nogensinde døbt, eller er du opdraget indenfor Jehovas Vidner og har senere valgt det fra?

svar på dit spørgsmål naturelsker
Jeg er født og opvokset inden for jehovas vinder. Blev også døbt inden for det. Men valgte at forlade det for omkring 7 år siden.

naturelsker det er egentlig................... jalmar
..............ret simpelt, det var jo "uhyggeligt" engang, og det sidder stadig i din underbevidsthed!

Nu skal du ikke forklejne problematikken omkring "Spøgelser", jeg ved der er mere mellem himmel og jord, om det er dæmoner spøgelser eller hvad det er, kan jeg ikke forklare, men jeg ved der er noget "Uforklarligt".
Men til gengæld så er jeg også sikker på, at "Uhyggen" skabes af os selv!Mange hilsner

jalmar

Søde Jalmar : ) naturelsker
Er glad for dine ord og venliglighed.

Jeg tror også selv på at der findes spøgelser og dæmoner mellem himmel og jord.
Det var bare vigtig for mig og understrege, at det der med sagen, som jeg skrev om igår. At jeg ikke tror der var, nogen dæmoner i det omtalte hus. At det var Jehovas vidnernes "forklaring" på det. Og man ikke fik nogen forklaring på det, er nok det spøgelse der nager mest i min undebevisthed p.t.
Og at "uhyggen" mange gange skabes af os selv, tror jeg du har ret i. "Fortidens spøgelser slipper aldrig sit tag i en". Men mange gange er man måske nok tilbøjlig til at holde fast i det /dem hvis man føler og håber at man kan slå dem helt ihjel. Men det er en længere historie/ forklaring der skal til der for at jeg kan begrunde/forklare mig. Men den kommer her på sol.dk eller et andet sted, når jeg engang er parart til det.

kærlig hilsen naturelsker

Hvor... brp unlogged
...gammel var du, da du blev døbt?

hvorfor vil du vide det? naturelsker
men jeg kan da godt svare alligevel:) jeg var 19.... Er du jehovas vidne?