Det der ikke kan siges

Det der ikke kan siges galemathias ikke logget på
Det der ikke kan siges officielt af den danske regering, siges nu af det danske folk.
Medens regeringen tilbyder Cairo millioner, trods hån i modtagerlandet, afviser det danske folk at yde hjælp til Libanon.

Nødhjælpsorganisationerne kan ikke samle en krone ind.

Højst usædvanligt, da danskerne ellers aldrig har ligget på den lade side, når det gælder om at hjælpe nødstedte mennesker.

Hvorfor mon?

Kan det tænkes, at afbrændte flag, afbrændte ambasader og dødstrusler mod danskere har været for meget?

Er der en grænse?

Har muhammedkrisen sat sine spor i den danske befolkning?

Er vi simpelthen blevet svinsk behandlet, og mistænkeliggjort.
På trods af, at vi har ydet og ydet tidligere.

Kan dette her få marodørerne fra venstrefløjen, som svinede Danmarks omdømme til, til at tænke sig om.

Ellers må de jo til lommerne incognito med millionbeløb, for at vise, at den danske befolkning er enig i at vi er racistiske herhjemme.

Din teori er sandsynlig mis_lissi
Selv vil jeg ikke yde så meget som en krone til et land og et folk som foragter os og tillige brænder vore flag og ambassader af.
Vi er vantro og de regner os ikke for det møj de selv træder på, men de føler sig ikke for gode til at modtage økonomisk hjælp og husly.

Danskerne har fået nok af raslebøsserne i tide og utide.
MisLissi

rige oliestater anonym
Hvorfor samler de rige oliestater i Golfen ikke ind til deres medborgere i Libanon. Prisen på en tønde råolie har aldrig været højere end den er nu. De humanitære organitationer kunne jo samle nogle oliemilliarder ind i disse lande. anonym

Ren kagemand :o) mis_lissi
Først udviser vi kriminelle og derefter henter vi dem til igen.
Vi har været vidner til flagafbrænding og statsministerafbrænding, og nu et halvt år efter belønner vi dem med krisehjælp og kontanter.
det er ikke noget under de ingen respekt har for vores sanfund.
MisLissi

perspektivering hmmmmm
Du skriver at vi var vidne til flagafbrændinger osv

Hvorfor var det de gjorde det ? og hvem stod bag ?

Krisen nu kan ingen rigtig gennemskue, hved du hvad det drejer sig om ? er det derfor ingen rigtig vil støtte `?

kunne det tænkes at man har støttet dit og dat og at ens penge aldrig bliver brugt til det, de lover ? ( det er min personlige grund til at være meget selktiv, jeg vil vide, hvad mine penge skal bruges til)

Sådan som du beskriver det er det rent Kagemand... derfor mine spørgsmål :-)

Du mangler en pointe. Og forståelse. Galmanditis
"Det går trægt for hjælpeorganisatio­nerne med at samle penge ind til de mange hundredetusinder, der forsøger at flygte fra krigshandlingerne i Libanon.

Dansk Flygtningehjælp har blot fået to indbetalinger. Folkekirkens Nødhjælp har fået fem telefonopkald a 100 kroner.

Det overrasker dog ikke organisationer­ne - det har altid været vanskeligt at samle penge ind om sommeren.

Dertil kommer, at mange er tilbageholdende med penge, fordi de ikke kan finde hoved og hale i konflikten, skriver Kristeligt Dagblad."

Men hvad betyder hjælpeorganisationernes mangeårige erfaringer, når du har dine småsociopatiske, hjemmebryggede teorier. Der er ingen tvivl om, at Muhammedkrisen har haft inflydelse hos dig og dine ligesindede DF'ere (forhenværende vælgere hos Fremskridtspartiet), men det var aldrig jer der gav til "krakkemutterne" og "muhammedanerne" til at begynde med, så den nedgang i omsætningen kan så rigeligt overses.

Vil du velsigne debatten med flere af dine hysterisk morsomme indlæg i aften?

Såmænd ikke andet galemathias
End at alle dine superlativer ikke gør det ud for debat.

Der er noget der hedder argumenter. Slå det op i ordbogen.

Sjovt nok. Anonym
Har de røde humanistiske, jeg vil frelse hele verden fantaster, ikke haft pungen oppe heller, og man kan spekulere på om de nogensinde har haft det !....... de har jo altid været bedst til at bruge andres penge, og har været nærigheden selv når det drejede sig om deres deltagelse i betaling af festen !.

Følg nu lidt med. Galmanditis
Jeg ved ikke, hvilke tåbeligheder du her spekulerer i, men jeg vil da råde dig til at gennemlæse mit indlæg igen.

Og din barnagtige retorik kan du godt beholde for dig selv. Hvis jeg vil høre om kommunister og nazister, så ser jeg en amerikansk B-film, tak.

Glimrende spørgsmål! aristoteles
Alene den kendsgerning at Ægyptens Parlament skulle stemme om de ville nedværdige sig til at tage imod udviklingsbistand fra det vantro Danmark, -burde prompte have fået Det danske Udenrigsministerium til at trække vort generøse gave tilbud tilbage uden yderligere kommentarer.

og selvfælgelig har alle de hundreder af afbrændte Dannebrogsflag dæmpet danskernes lyst til at give når der indsamles. Mig får de ikke en krone af.

Det er da tilsvarende evident at havde det ikke været for den danske venstrefløjs undergravende anstrengelser, Politikens ditto, og selvfølgelig imamernes landsforræderriske, løgnagtige rejser, så havde muhammedkrisen aldrig eskaleret som tilfældet var!! så vi har da et par stykker vi kan takke, eller sparke i r....

Troede ellers. Anonym
Du var mere til gamle DDR film !.

Nyd det medens du kan :) modild
Det varer skam ikke længe, før danske skattekroner ruller ned til Libanon i store mængder. :)

Der er stor forskel på den danske inderlig fornærmede smålighed, til det danske systems deltagelse i Internationale aftaler.

Hvad enten danskerne ender op i en så umådelig intetsigende attitude som du, eller ej, er totalt ligegyldigt. Når krisen er overstået, vil kronerne rulle fra den danske stat til Libanon og Palæstina, simpelthen fordi vi adskiller os fra barbarer, og er civiliserede mennesker.

Vi vil måske endda skulle modtage lidt flygtninge tillige, hvilket er noget vi gør med stor fornøjelse, af samme årsag som med kronerne.

Det er lidt fortvivlende, at du tror, at det internationale verdenssamfund fungerer som du beskriver. Det er heldigvis ingenlunde rigtigt.

V.H. Modild

ja det er en god ide Anonym
giv dem flere penge til våbenkøb og lad os få nogle af guds folk herop,så bliver danmark endnu bedre at bo i.
KÆMPENAR.

lille voksdug anonym
Dig betale. almindelige danskere er trætte af at betale. Kun dig og LADY in BURKA "red" I Er nogle SØLLE stakler. ANONYM LP & B