Det er 4%

Det er 4% 4%...
Det er 4% der er blevet skåret ned med i hele landet, dvs små sølle 600.000.-

så kære soc.dem. find en anden måde at prøve at vælte regeringen på!

Ja 4 gode % Fruen i huset
Og så er der alle de andre ting som er skævt under denne regering. De ældre kan jo ikke strejke eller blokkere deres hjem eller plejehjem.
Men det er sikkert Foght kan gøre det bedre hvis ikke så må han vige pladsen for en anden sådan er det også på det private arbejdsmarked.

Så 4% eller 75% er nok lige fedt.

næppe Jacob
Nu er det godt nok længe siden jeg tog min studenter eksamnen men umidelbart vil jeg mene at hvis vi alle finder vores matematikbøger frem så er 4 % væstenligt mindre end 75 %. Og en nedskæring på 75 % vil nok være ret så mærkbar. Så er det jo ikke lige meget vel.

Hvis man i virkeligheden ikke strejker over børnehave situationen men, strejker over "alt det andet" du ævler om, hvorfor siger de det så ikke.
Det er ikke særlig sagligt at strejke om børnehave-nedskæringer hvis man i virkelighedener utilfreds med manglen på strikkeklubber.

Vh Jacob

Prøv at finde dine bøger frem igen ytringsfrohed!
Der er både udgifter og indkomster at se efter her. At der er skåret 4 % ned i indkomster (til kommunen) det siger jo ikke så meget, hvis der i udgifter er en forøgelse på 4 %
Så er vi jo allerede oppe på 8 % i forskel.
Du må jo indrømme at alting bliver dyre hvert år, så som løn, varme, el og meget mere. Hvis der så samtidig kommer flere børn i børnehaverne, så stiger udgifterne ige og så kan vi jo hurtigt komme op på 10 % i forskel.
Det er jo en glidebane som kun kan redes af regeringen, da kommunerne jo ikke må kreve mere ind hos folk der bor i kommunen.
At regeringen så løber fra ansvaret og sidder og kyler med mudder og tudekiks, det gør jo ikke situationen bedre, tværtimod. Men det bliver nu kun regeringen selv det går ud over i sidste ende.
Dette er nu min mening og når den så er sagt, så er i Venstre folk da velkommen til at smide mudder på meg også. Ser ud til at det er den eneste måde i kan debatere på.

det var soc.dem jaa
ja vi husker godt det var soc.dem der begyndte med alle de nedskæringer, også undre vi os idag HVORFOR er de først begyndt at strejke nu...?

det ka da kun være for at være efter venstre

og du har ret, det er 4 %