Det er da helt til grin

Det er da helt til grin hawa
Nu kan man læse i lokalavisen at Holbæks Radigale borgmester Jørn Sørensen , i anledning af kommunesammenlægningen, mener at der , ud over de gamle rådhuse, er behov for et ny Administrationscenter... der skal selvfølgelig IKKE være kundekontakt.. det er kun til administrationen.. og selvfølgelig skal det ligge på en af de dyreste byggegrunde i byen, på havnefronten i holbæk.

Hold da kæft hvor er jeg glad for at vi har en borgerlig regering der prøver at holde skatten i ro i forbindelse med kommunesammenlægningen.

Nu kan kæmpefjolset Jørn Sørensen så få lov at forklare den undrende offentlighed hvorfor der skal spare på børnepasningen , samtidig med at der skal bygges et nyt rådhus..

som hvis det endelig skulle bygges ligeså god kunne ligge på en billig grund i et industrikvarter med masser af parkeringsmulighed, frem for deadcenter i byen på en superdyr grund.

Og hvorfor skal der egentlig bygges nyt... argumentet for at lægge sammen var "rationaliseringsgevinster"... i min hjerne er det færre i administrationen... det er helt sygt..

Nu kunne man normalt forvente nogen skarpe spørgsmål fra en undrende dagspresse.. men ikke her... avisen har tungen så langt oppe i rectum på hr. Sørensen.. at hvis man sparker borgmesteren i røven, så rammer man avisens redaktør i nakken.

Hurra for regeringen... ned med de radigale og deres socialkammeratiske medhyklehoveder..

Ja det er det lala
Jeg er også harm over at kommunen skal spare 200mil. og samtidig bygge et nyt rådhus som ikke kommer til at koste på den rigtige side af 50 mil.
Bare grunden alene er kostbar, men sådan er det med en borgmester der mener at det skal se fint ud, og at kun en prestige adresse er god nok.
Men han kan jo ikke beslutte noget så stort alene, så størstedelen af byrådet må være med ham.