det er en fallit erklæring

det er en fallit erklæring silverfoxdk
at mere end 100.000 KHJM er efterladt langt væk fra arbejdsmarkedet.Den omgfattende aktiveringsindustri har ikke alene været spild af penge, men har også gjort kontanthjælpsmodtagerene endnu svagere socialt, end tidligere.Det er ikke alene regerings problem. Også socialdemokraterne og de Radikale må tage deres del af ansvaret.

- Kontanthjælpsloftet er topmålet af dumhed.Rapporten dokumentere sort på hvidt, at det store fleretal af dem, der rammes af loftet, slet ikke er i stand til at arbejde. De får endnu sværere ved at komme ind på arbejdsmarkedet, når de mangler penge til nødvendig medicin eller deltagelse i de sociale liv.

- Beskæftigelsesministeren har tidligere lovet at fjerne de største tåbeligheder ved kontanthjælps loftet. F.eks. at kontanthjælpsmodtagere på barselsorlov rammes af loftet.
det løfte må han i det mindste opfylde med det samme.

Udtalt>J.Arbo-Bæhr, Enhedslistens arbejdsmarkedspolitiske ordfører.

-------

Her er det man fristes til at spørger, hvor meget skal der til for Hr.Hjort og regeringen ser den nyttesløse i de forskellige Job søgnings kursus samt kursus i privat regi? at det bevisligt sætter folk tilbage i job søgning idet man går i stå (i mange tilfælde) og bliver hængende i aktivering kan vise steder hvor der er mennesker som har gået i aktivering samme stede 5 -7 år.


silverfoxdk

ps: desuden kan bevises jo læses i et debat indlæg her på siden, at aktivering/jobsøgning er P.H.V.

Nogen af de bevidst arbejdssky Xpower
elementer må ihvertfald klappe i deres små hænder over at "det store væsen" ikke kan få dem til at gå i aktivitet/arbejde. Der spekuleres groft i at ingen tør gå i alvorlig fight med disse mennesker, for at få dem beskæftiget.
Og fra folketinget kan man kun vente "varm luft" fra. For ingen i det "væsen" kan blive enige om ret meget.

Aktiveringsindustrien............ Hahahihaha
......skal jo også holdes kørende. Har du nogen idé om, hvor mange småplattenslagere der opslår "beskæftigelseskurser" som simpelthen består i et ophold i en datastue et sted sammen med andre "arbejdssøgende", med besked på at gennemsøge nettet for potentielle jobs?
Support findes der ingen af, og deltagerne skal blot møde kl. 8 og gå kl. 15.

Det makværk sælger den pågældende plattenheimer så til AF for mellem 3 og 5000 kr. pr. måned pr. deltager (hvis de ikke endda er lavt sat).
Man burde sgu' næsten starte selv.

Man må gå ud fra, at det er disse små "selvstændige erhvervsdrivende" som er hjortens prioritet nr. 1, og ikke de arbejdssøgende.

Kan du ikke lige finde et par eksempler rødhætte
på den der udspekulerede adfærd. Vi er en gruppe der forsøger at kortlægge omfanget, men vi kan aldrig få nogen til at stå frem med nogle eksempler, der om man så må sige, holder vand.

3000 kontanthjælpsmodtagere + 300 ledige jobs = 5 i arbejde meineche
Et eller andet må der vel være galt, når det ud af 3000 kontanthjælpsmodtagere i KBH og Frederiksberg kommune kun lykkedes af få 5 i job som avisbud til 300 ledige stillinger.

Det er trods alt ikke et job, der kræver den store udvidede ledvogtereksamen med ekstrabevis i dobbeltbom.

Så spørgsmålet er om man i aktiveringsindustrien har givet sig i kast med håbløst projekt. At disse mennesker rent faktisk pga. psykiske, fysiske og/eller misbrugsprblemer rent faktisk ikke kan passe et job, uanset hvor simpelt dette må være. Og vi fastholder disse mennesker i et aktiviringssystem i manglende en bevidst fornægtelse af, at de rent faktisk ikke kommer i arbejde uanset, hvor mange truck-, trommedans-, jobsøgnings- eller kend-dig-selv-kurser vi sender dem på.

Ellers må nogen forklare for mig, hvordan det kan være, at det kun lykkes at få 5 ud af 3000 i job som avisbud?