det er en svær situation

det er en svær situation anonym
jeg står imellem min eks og hans kammerat... min eks slog op med mig for lidt over et år siden... og her for 6 måneder siden, begyndte min eks og jeg og snakke sammen som venner igen.. og jeg mødte så hans kammerat.. og der var så gået nogle måneder hvor vi havde det rigtig sjov alle sammen.. men så her for en månede siden blev min eks og jeg mega uvenner og vi kan slet ikke snakke sammen.. men hans kammerat og jeg snakkede fortsat sammen uden min eks ved noget... og nu jeg hans kammerat og jeg blevet meget meget glade for hinanden.. og ja min eks ved det stadigvæk ikke... hans kammerat og jeg mødes i skjul for ham og mange andre for at sladeren ikke skal gå, og han lige pludselig får det afvide af en eller anden.. og vi vil gerne selv sige det til ham.. men der er så lige det hvordan får man egentlig sagt sådan noget til sin eks-kæreste?? vil i ikke hjælpe mig lidt... jeg ved godt at man ikke rigtig skal gøre det der med eks kæresters venner osv.. men man er jo ikke helt herre over sine egne følelser.. og nu er vi blevet forelsket i hinanden... men hvordan får vi det lige sagt til ham uden at helvede bryder løs??

Hvis chinc
helvede skulle bryde løs, og i mister nogle venner over det, ved du så hvad?
Så er de venner slet slet ikke værd at samle på.
Og hvad så hvis din eks bliver fornærmet. Så kunne han da bare have ladet vær med at introducere dig til vennen i første omgang.

Og det er altså noget pladder at i skal mødes i skjul. Hvis i er glade for hinanden, så burde folk være glade på jeres vegne, og ikke gå i selvsving og "sladre" til din eks.

Det eneste du kan gøre med ham er desuden, at sige det til ham.
Bare sig ligeud at i er glade for hinanden, og har indledt et forhold.

Hvis han bliver sur kan han så sejle sin egen sø. Hvis du er "bange" for at han bliver sur, og din nuværende "ven" også er bange for det, og i derfor holder igen med jeres forhold, så er i nok slet ikke noget for hinanden....

Shit - og gode ting - happens ada
Men det er en sag mellem din ex. og hans ven. Du er en EX og derfor er konflikten mellem de to venner ...........

Hvorfor er din ex egentlig et problem? dulkis
Du skal da ikke stå din ex til regnskab for hvem du ses med kærester med osv. Det er da noget DU bestemmer, hvem siger andet?

Din ex og hans kammerat har vel ikke lovet hinanden noget kammeraten forbryder sig imod. Han har jo ikke "snuppet" dig vel?

Jeg synes i skulle gøre jeres omgivelser klart, at det her er noget i bestemmer og sådan har i besluttet det skal være.

Lad da ikke andre mennesker have så vidtrækkende indflydelse på dig.

være ærlig meee
Jeg synes jo bare at i blev nødt til at være ærlig overfor "jeres" ven (din X), selvom det er ikke noget nemt, så ved han sandheden, så kan i heller ikke mere skjul og gem sig... mvh