det er fandme så ulækkert

det er fandme så ulækkert jeg væmmes
der hvor jeg bor ligger der en park/legeplads og mange hundeejere tror åbenbart, at deres hund kan skide lige hvor den har lyst til....ja selv op ad væggen, har en hund haft tyndt i maven..[:(]

Jeg er efterhånden rasende på hundeejerne, for på vejen hvor jeg bor ligger der ofte en masse hundelorte... også lige udenfor, hvor jeg har en lille forhave løber der pis ned ad vejen, hvor en hund har løftet ben.

Det sker ofte at min søn kommer hjem med lort under skoen..

Men det er så svært at komme lorteproblemet til livs, for jeg ser jo ikke, når hundeejeren lader deres hund løfte ben ude foran min have.

Det er ellers en fin lejlighed jeg bor i, men jeg er virkelig så træt af, at bo her efterhånden, så nu er jeg igang med at søge en anden bolig...men også fordi min søn har nogle vanskeligheder som gør, at han finder alle mulige farlige ting i parken - i parken kommer der mange mærkelige mennesker, nogle unge anden gennerations indvandrere samles i flok, psykisk syge og alkoholikere og de smider deres leighter, flasker osv....min søn drak sidste dag af en vandflaske, der skete heldigvis ikke noget. Jeg kunne jo ikke være sikker på, at det kun var vand i...

Selvfølgelig kan jeg ikke pakke min søn ind i vat, men ligefrem at slippe ham løs i hundelorte og andre farlige ting, det går bare ikke...

Jeg håber da snart, at jeg finder et godt sted at bo, men ærgeligt er det da, for min søn har fundet nogle rigtige gode legekammerater, men det gør han sikkert også et andet sted..og det er ik længe siden jeg har lavet div. ting i lejligheden.

Jeg havde bare lige brug for at komme af med mit brok[:$]for jeg kan ikke forstå, hvorfor så mange hundeejere og nogle folk i det hele taget er nogle store svin.

Jeg gir dig ret for
det er virkelig irriterende.
Jeg har hørt om noget pulver der gør, at hunde ikke synes det er attraktivt at tisse eller andet ved din hæk. Drys det ud - og så vanker de fint forbi. Jeg håber da det virker.

Er det nu virkeligt Eks Jane
andres skyld at din søn roder rundt i affald i parken og drikker af andres gamle vandflasker. Og hvorfor er det lige at den der med indvandrere skal indover igen, og at der er mange ' mærkelige' mennesker - pyyhh...
Måske du selv må ta' ansvar for at tage dig godt af din søn og holde øje med hvad han laver.

Og ska vi lige slå fast at hunden ikke skider når den løfter ben *LOL*

Men jo, jeg er da enig i at hundelorte er noget for#$%*&^T^ svineri og at folk må rydde op efter deres dyr!

tak for oplysningen jeg væmmes
jeg vil forhøre mig hos matas og andre steder, for at få det pulver, fopr så er problemet da løst lige omkring mit hus.

fortså mig lige ret jeg væmmes
det er bestemt ikke andre folks skyld, at min søn roder rundt i parken.Og rigtigt, at det er mit ansvar, hvad min søn laver....men så enkelt er det nu ikke lige...alternativet er, at jeg enten skal holde min søn indendørs, så han ikke laver ulykker(det nytter ik altid at forklare ham situationens alvor, grundet hans handikap og når hverken støttepædagoger og andre professionelle ik ekan styre ham, hvordan skal jeg så kunne udføre mirakler....selvom jeg gerne ville og prøver også ihærdigt på det[;)]

Jeg mente bare, at jeg ikke kan forstå, hvorfor folk er sådanne nogle sviner..

Den med at indvandrewrne bliver blandet ind i det, er ik racistisk ment, det er blot en ting mere oveni alt det andet og jeg ikke er tryg ved, når de samles i flok og gemmer sig de underligste steder i parken.

Jeg kalder det lige, at hunden skider, fordi jeg er irriteret[:$]

Hallooooooooo BennyBanan
Flyt til en øde ø...så er du fri for byens genvordigheder, narkomaner, hundelorte osv osv osv osv osv osv.

Prøv at... Anonym
...købe nogle ruller små poser, sæt dem op hist og her på en pind med noget ståltråd gennem rullen.
Det er en venlig hentydning til hundeejerne om LIGE at huske opsamlingen.
Det virker her hvor jeg bor, måske det også kommer til det hos dig :-)

Held og lykke.

"Gå væk hund" Anonym
Man kunne engang få noget på spray dåse der hed "Gå væk hund". Også matas. Jeg er ret sikker på at man stadig kan få et eller andet, og det virker vist også på katte.

Er helt enig med dig. Det er SÅ ulækket med de hundelorte overalt. Forbandede hundeejere, at de ikke kan rydde op efter deres kravl.

Hmm hvor gammel manden1
Er din søn, er han under 10 år, burde han ikke løbe alene rundt i parken, er han over 10 år burde han havde lært at man ikke bare samler ting op og stopper i munden, har du været med ham i parken, har du ikke haft den fornødende opsyn med ham, men uanset hvordan du vender og drejer det, er du desværre uegnet som mor.

jeg vil give dig helt ret ara
Folk er generelt nogle svin og mange hundeejere kender åbenbart ikke de små poser specielt beregnet til hundenes efterladenskaber (jeg er selv hundeejer og har ALTID poser med.) Hvordan kan det være, at man i andre lande kan finde ud af at smide sit affald i de dertil indrettede beholdere - også kaldet affaldsspande - men i Danmark kan man ikke. Det kan da vel ikke være fordi vi er dummere eller bare bedøvende ligeglade med svineriet (der kommer jo nogen og samler det op for os-holdningen) - vel?

I Singapore får man en kæmpebøde for at smide sit affald på gaden - det kunne måske være en ide at få det indført her også, for så kan folk fanme lære det ka' de.