Det er ikke Billede Bladet

Det er ikke Billede Bladet g-l
det her.

Jeg synes absolut de kongelige, gør et stort stykke arbejde som bør respekteres, MEN de skal og have fred og ro, til at leve deres eget liv.

Tænk hvis DU konstant var overvåget af nyfigne og påtrængende fotografer? Hvordan ville du have det? Lad de kongelige få lov til, at have deres privatliv i fred.

Vi kan alligevel ikke bestemme barnets køn (det er allerede afgjort!) om vi så gætter en million gange, endsige hvor mange børn kronprinseparret har tænkt sig at få. Vi må bare væbne os med tålmod til maj 2007, hvor vi får barnets køn at vide.

Alle kvinder må da vide at man er lykkelig for at man blive ønsket gravid, men også at det er vigtigt med ro, til selv at komme gennem graviditeten så godt som muligt.

Jeg ønsker kronprinseparret tillykke med den glædelige nyhed og føler mig overbevist om, at de kan holde begge ben på jorden, selvom andre tilsyneladende ikke kan. Det er trods alt KUN en graviditet og ikke en sygdom!

Jeg glæder mig på jeres vegne! Held og lykke!

sikke noget vrøvl ! iampersson
ja undskyld, det er jo altså dem selv der vælger at leve på en piedestal, derfor må de også selv tage konsekvensen af at de er kendte og det kan ikke nytte noget at pive.
Sålænge der er flertal i befolkningen for at vi skal have et kongehus sålænge kan de vælge at stå til rådighed for Danmark, det øjeblik der ikke er flertal mere så bør alt dette nonsens stoppe og de bør selvfølgelig leve som almindelige mennesker. Husk på at det er dig og mig der betaler for deres ophold her i livet og derfor er det også rimeligt at vi ved hvad de går og laver.
I øvrigt håber jeg at de vitterligt får mange børn 4-5 stykker, det kunne være festligt.

Kronprinsparet er også mennesker. J.by
En Kronprins har IKKE selv valgt. Han er underkastet de forpligtelser landet nu engang kræver. Elsk jeres egne børn i stedet for at gå så meget op i de kongeliges privatliv. Kronprinsparret også mennesker.

gider ikke betale holger
jeg syntes det er formeget at de får børnepenge de får sku da nok

Hvor er det dejligt g-l
at der er nogen der læser tingene, som jeg skriver dem.

I øvrigt forstår jeg ikke, hvorfor de, der har så meget imod kongehuset, læser om og deltager i dabatten om kongehuset. Det er da virkelig et paradoks!

Og så kan det godt være, jeg er med tl at betale for kongehuset; det gør jeg med glæde og i øvrigt tror jeg ikke at det er mange penge for den enkelte borger. Tilgengæld synes jeg bestemt, de også har ret til et privatliv. Der er vist ikke andre borgere i dette land, der behøver at være til rådighed for deres arbejdsgiver i døgndrift, året rundt.