Det er os der betaler prisen

Det er os der betaler prisen sendjano
Og de er lige glade hvad folket syntes, hvorfor skulle de da det, de sidder jo godt lunt i det, de har ikke kun 2800kr tilbage til at leve for, når alle de faste udgifter er betalt, de skal så række til: Benzin, vaskepulver/wc-papir, Mad/drikke, tøj/fodtøj, og diverse gaver til jul, mærkedage. OG så vil de godt ha at vi skal leve sundt, for hvad, når de er så tåbelige, at de ikke kan se, at med de få penge, kan man da ikke købe det sunde, men hvis det sunde ikke havde moms på, ja så ville vi alle jo spise det, det siger jo sig selv. Men NEJ, her i DK er vi meget klogere end i alle vores NABOLANDE som har laver moms på det sunde/mad, her i DK kan vi nemmelig tænke selv, så vi bliver tykkere og tykkere, i DK skal vi selv opfinde den dybe tallerken hver gang. Politikerne kan ikke bruge den vinden de andre lande har, til noget. Hvis jeg kunne få 25% mere frugt for de samme penge, ville jeg jo købe det, i stedet for alt det andet. Sådan er det. Fødevareministre min bare røv, du mangler jo heller ikke penge. VH S

Er vc-papir ikke en fast udgift? Slude Station
Vi har alle i mange år levet over evne.

Hvis politikerne ikke skulle have mere i løn end dig (ved ikke, hvad du laver), så var der nok ikke ret mange, der ville vælge den usikre levevej.

Husk på, at for 100 år siden var det 99% af befolkningen, der end ikke havde til de faste omkostninger. Så sammenlignet med det, er vi ganske priviligeret i vore dage.

Hvad for en? dulkis
"Husk på, at for 100 år siden var det 99% af befolkningen, der end ikke havde til de faste omkostninger"

Gider du lige forklare den?

Hvad er problemet? Bare min mening
Sund mad er billig mad. Det er bevist så mange gange. Det er bare madvanerne der skal laves om. Kål er både sundt og billigt. Frugt er væsentlig billigere end chips og slik...og bønner er billigere end kød og får maden til at strække. Hvad er dit problem?
Hilsen en fattigrøv

Kan kun give dig ret! HJKUYT
Politikerne de har sgu penge nok! Så de kan jo sagtens spille smarte, og sige tingene er billige nok! Nu tænker jeg også meget på det økologiske. Jeg vil simpelthen ikke æde alle de giftstoffer og pesticider, så derfor bruger jeg så mange penge på økologisk mad, selv om jeg ikke har ret mange i forvejen, men det er noget jeg vægter højt, og jeg synes simpelthen det er for dårligt at hvis man ikke har råd, så må man tage alt det giftige oversprøjtede pesticidefyldte mad. Hvorfor er det lige at mange øko-ting skal være tre gange dyrere end alm mad? Så sæt dog momsen ned på det!

I andre kan jo sagtens sige at man kan få mange billige sunde ting, men hvem lever fx af kål hver dag hele livet? Ja nogen ting ER da billige, men vi snakker om en sund og varieret kost, og ikke en tallerken med kål, og frugt alene. Jeg har fx fået at vide jeg skal spise masser af kød og nødder (fordi jeg ikke kan tåle kulhydrater), hver dag, og det er altså dyrt i længden.

Hvorfor skal politikerne have så mange flere penge end alm mennesker? De skulle måske tvært imod prøve at leve som nogen af de fattige mennesker, for kun der kan de åbenbart forstå hvad det drejer sig om. Hvorfor skal de sidde og svælge sig i vin og koteletter og spise på restaurant flere gange om ugen, og rejse året rundt, når der er masser af mennesker der har hårdt brug for de penge til ganske alm ting, og ville bruge dem meget bedre? Men næ nej, hellere smide til højre og venstre med pengene fordi nogen åbenbart skal have det hele. Jeg vil da skide på om de er politikere, lokumsrensere i kbh eller præsident på Mars, der er absolut INGEN retfærdighed i at nogen skal have SÅ mange flere penge end andre! Der er altså ikke noget job der er så meget mere værd! Selv om man gør et godt stykke arbejde (og det siger jeg bestemt ikke de gør) har man vel ikke mere behov for et ordentligt sted at bo, ordentlig mad og lange ferier, end andre mennesker?