Det er temmeligt kedeligt

Det er temmeligt kedeligt mandreas
at afsnittet for naturisme er anbragt under Sex og erotik.

Det er en forkert, dum og gammeldags ide om at naturisme nok er noget med sex fordi begge dele foregår uden tøj på.

Tag lige og opdater Jer lidt på dette felt. Naturisme er en livsform som tager andre mennesker seriøst.

Ik forkert Smukke Charly
Det er ikke forkert anbragt for der er garanteret ligeså mange der under naturismens navn bruger det til sex. Vi var på Kysing i 84 og på deres Neptun fest gik det da ud på at de gamle faste gik rundt til unge familier og bad om kvinderne til at lave sjov med ude på badebroen. De spredte da både benene på dem og tog dem på brysterne men lod som om at de skulle operere med sav og hammer osv og bagefter smide dem i vandet. Det skulle være sjov men det var da mest for at de etablerede kunne overgratte de unge pige for de ville helst ingen mænd bruge. Så mon ikke at det er sådan lidt falsk finhed.

Indlæg Smukke Charly
He,he dit indlæg var ikke godt nok til at noget blev ophidset og svarede.

naturisme kjoleoghvidt72
kan ikke se hvad naturisme og sex har med hinanden at gøre. Man går nøgen rundt ja, men der erda ingen seksuelle under/overtoner.Synes jeg.Man er som man er skabt......kan nogen ikke lide synet så gå deres vej...find en anden strand.Hva f***vi har da alle set en bar numse eller p**** eller for den sag skyld et par bryster.Eller tar jeg fejl?

Helt rigtig Smukke Charly
Sådan er det. Det har ikke noget med sex at gøre. Men det er alligevel morsomt at være på naturistcamping. Ligesom på alle andre campingpladser har man altså ikke meget at få tiden til at gå med ud over at bade og sole og se andre gå forbi. Man griner lidt på en rigtig kold dag, for naturister skal man være. I stor tyk trøje og måske regnjakke, men fra navlen og ned nøgen!!!! Det er sq da morsomt. Men ok.

nu vil kjoleoghvidt72
jeg sige at jeg ikke har været på en naturistcamp eller strand, men jeg har set og hørt om naturisme i tv og på internet.Kunne godt selv tænke mig at opsøge naturister.Klubber,strande,camps osv.

Prøv det Per T
Hvis du har mod på at prøve naturistcamping i 2007, så prøv at kikke på www.naturisme.dk.

Hilsen
Per

Jeg synes stadig mandreas
at det er kedeligt, bornert, fordomsfuldt og forkert at naturisme er placeret i rubrikken Sex og erotik.

Det er sikkert rigtigt, at der i sjældne tilfælde sker ting som ikke burde kunne ske blandt naturister. Der findes lovbrydere i alle lejre.

Det burde være almindeligt kendt, at ulovlig opførsel også er ulovlig blandt naturister.

Der har iøvrigt været fine eksempler på, at naturister har fået bragt tingene i orden på strande, som var invaderet af folk som troede, at de kunne opføre sig som de lystede. Seksuelle udskejelser er ikke tilladt på naturiststrande. Der sker politianmeldelse hvis folk ikke kan styre sig, for der gælder de samme regler på nøgenstranden som på tekstilstranden.

Man lader ikke sine ejendele ligge uden opsyn, for der findes tyve iblandt os, og dem skal vi ikke friste.
Men det betyder jo ikke, at vi altid skal have alting låst inde. Vel?

Jo, nøgenhed har med sex at gøre, men, ikke ved enhver lejlighed.

Flere foreninger pemo53
Her findes lidt flere adresser,synes det er lidt forkert Per T du kun nævner den du er medlem på...
http://www.google.com/Top/World/Dansk/Fritid/Naturisme/