Det gør man da ikke, eller hvad?

Det gør man da ikke, eller hvad? LINELine
Hej allesammen..
Jeg er en ung kvinde, som har en kæreste jeg elsker meget højt.. Han er alt hvad jeg har altid har ledt efter, sød, sjov, ambitiøs, stabil osv.. Mit eneste problem med ham er efter sex! Jeg er et rigtig nussedyr efter sex, og det er han bare ikke! Jeg har den opfattelse af at de fleste fyr efter sex, tænker på en smøg og kold øl, men at de viser det, det er noget andet. De sidste par gange har han nærmest bare vendt ryggen til. Ikke direkte, men han har ikke været kærlig, holdt om mig, osv. Og det sårer mig meget. han siger selv det ikke er for at være kold og det ikke har noget med mig at gøre, men alligvel - Det gør man da ikke?! Gør man ?

Jeg syntes godt han kunne anstrenge sig, jeg føler som om at nu har han fået hvad han ville og så videre i programmet..

Udover det har vi et kanon forhold, det er bare den ene ting som virkelig går mig på..

Har virkelig brug for nogle forslag/meninger - Er fyre bare sådan, og skal jeg tro på det ikke er noget med mig?

Knus
Line.

Tja.. Shivaa
Hos os er det lige omvendt. Der er det mig der vender ryggen til ham efter sex. Tror ikke det er noget du skal tænke videre over, men hvis det er et meget stort problem og i har et rigtigt godt forhold så bør du jo også kunne tage det op med ham.

Han er mand! Nhs
Det er ikke noget han gør for at såre dig. Det er heller ikke noget der sker fordi du har gjort noget forkert.
Det er fordi han er træt. Endorfinerne (Lidt lig Morfin) stormer rundt i kroppen af ham. Han har ikke overskuddet til at være kærlig og omsorgsfuld, Ham vil bare gerne ligge og dase dejligt hen.
Sådan har jeg det i hvert fald.....

Mvh
Nhs

Mænd er MEGET trætte efter sex Damedame
Det har utallige undersøgelser vist.
Tag det helt roligt det har ikke noget med dig at gøre. Nusser han heller ikke om dig FØR sex ?
En orgasme kan tage uhyggelig på ens energi, lad nu manden sove for pokker.

JEPS jessebel
Sådan er mange mænd "indrettet" og jeg er overbevist om, at når han siger det INTET har med dig at gøre, så taler han 100% sandt!!

Men det er ikke ensbetydende med, at du så bare skal affinde dig med, at sådan er det og det bliver der ikke ændret på.

Jeg siger heller ikke, at du skal tvinge ham til at være super-putte-nusse-dyret efter sex/elskov, men prøv og lav et kompromi med ham.

Fortæl ham, hvor meget det betyder for dig, at han lige giver dig 10 min. til at putte, nusse, kysse osv. efter i har haft sex/elskov.

Det er muligt at dit behov for nusseri er mere end 10 min., men ved at foreslå ham 10 min.(eller hvor lang tid i nu kan blive enig om), er det en tid han umiddelbart vil kunne overskue og han går dermed på kompromi og opfylder dit behov på det plan og du går på kompromi ved at accepterer, at 10 min. så er okay, og i hvert fald bedre end ingenting.

Et forhold handler jo i bund og grund om kompromier om næsten alt, og dermed ikke sagt, at kompromier nødvendigvis er noget negativt!

Held og lykke... :o)

Jamen dog Jane Doe....
Hej Line - jeg tror oxo du skal tage det helt roligt. Mænd er anderledes end vi kvinder. Det har noget med hormonspejlet at gøre.

Prøv at læs bogen: "Kvinder er fra Venus og mænd er fra Mars" Den giver dig et godt prej om hvad forskellene er, oxo i sengen og især om "følelser".

Held og lykke og op med humøret - det skal nok gå. Du kunne jo oxo hente ham øllen og smøgen og du ville pludslig få en meget kærlig mand!

Jo, før sex.. LINELine
Jo, før sex nusser han om mig.. Meget endda.. Men ville bare gerne ligge og blive holdt om og nusset for. Min tidligere kæreste var på samme måde som mig, så måske har jeg bare fået den opfattelse at fyre skal være sådan..

Der er ganske normalt Herren
Det er ganske naturligt at der slappes af efter et afsluttet samleje. Men spørgsmålet er meget klassisk.

Se en besvarelse af dit spørgsmål her:

http://ekstrabladet.dk/spoerg_joan_oerting/article217130.ece

jeg klør på mod.ild
min bare røv den kløe