det gjorde ondt

det gjorde ondt anonym
jeg har prøvet at have sex med min kæreste men jeg var åbenbare for stor eller sådan noget for det gjorde ondt på hende så vi stoppede..
Kan man gøre noget ved det?
hilsen mig

jomfru? anonym
Du skriver ikke om din kæreste er jomfru. Hvis hun er det er det helt almindeligt, at det gør ondt, men det er kun indtil du får sprængt hendes jomfruhinde (som kan være stram) og evt. lidt de første gange efter.

hmmm anonym
ja hun er jomfru.. Men er der ikke noget man kan gøre for at udvidde skeden lidt eller sådan noget?

Jeg vil foreslå... josefine
...at i bruger glidecreme.
Og så husk at forspillet er meget virgtigt. Leg med hendes byster, sørg for at hun slapper af. Det er vigtigt at pigen er meget våd mellem benene, ellers gør det ondt.

mulige forklaringer anonym igen
Kan du slet ikke komme ind i skeden eller gør det bare ondt? Hvis det andet er tilfældet er hun nok bare ikke våd nok. I første tilfælde kan det være hun har samme problem som jeg havde. Jeg havde selv en meget stram jomfruhinde og kunne ikke engang bruge tamponer. Da en fyr forgæves havde forsøgt at trænge ind i mig, gik jeg til min læge og fik en henvisning til en gynækolog, som lavede et lille snit i hinden (med lokalbedøvelse). Derefter kunne jeg bruge tamponer. Det var stadig lidt svært for min kæreste at få udvidet hullet nok og sprængt resten af hinden, men efter nogle forsøg, som gjorde lidt ondt, lykkedes det. I skal ikke give op, selvom det gør lidt ondt de første gange.

finger mig igen
Det kunne også være en ide at prøve med en finger først.

hmm anon
lad være med at bolle hende ??

glidecreme eller olie somebody
er rigtig godt, også til at få safterne til at løbe. Vigtigt hun er våd, ellers så kan i lige så godt glemme det, så gør det ondt lige meget om man er jomfru eller ikke. Men det er også muligt at du er pænt stor og hun er pænt stram, og det giver jo komplikationer, måske også for de mest øvede.

Måske? Anonym
Er I gået for hurtigt frem?
Hun skal være våd, glat og varm og man må aldrig bare mase kalorius ind.
Skeden kan udvide sig utrolig meget, bare tænk på at de skal kunne føde børn, så medmindre du har en penis på størrelse med en hest, så er det nok ikke der problemet ligger.
Tag jer god tid.

Held og lykke.

der var 1,2,3,4 Anonym
Start med en finger når hun er blevet tændt... gå så videre til 2.. senere 3 og så 4... så har hun ligeså stille vænnet sig til det... Og så kan du godt komme op i hende... Plejer at virke med jomfruer....