Det kan da ikke passe?!

Det kan da ikke passe?! Zessa Steffensen
Kan det virkelig passe, at der ikke er en eneste virksomhed som kan bruge min arbejdskraft?! Jaja ved godt at finanskrisen er over os. Og at mange virksomheder fyrer folk og har ansættelses stop.
Men alligevel, der må da være et eller andet sted, i Århus som kunne bruge en frisk pige på 22 år, som er klar på at lave hvad som helst.. Jeg har færdiggjort min folkeskole med middel karaktere, har gået på produktions skole i 2 år (på et træværksted) har haft flere lange praktikker ved bl.a TDC, og Hasle kirkegård (som graver). Er bestemt ikke bange for at tage fat.
Når jeg har været ude med ansøgninger, er der et par stykker der sender en mail, med et nej tak i, og resten hører man aldrig fra..
Synes det er mærkværdigt at ikke én virksomhed som kan bruge mig? Jeg er jo klar på alt arbejde, ja selv at rense toilleter med en tandbørste. Er der virkelig ingen der kan bruge mig??

Nej, det er nemlig ikke rigtigt. Tantonymt
For VKO soger jo selv at der er brug for maaaaaange flere hænder?
Jamen for søren da, hvordan kan du så ikke stå uden arbejde?
For vi MANGLER jo hænder?

Det er konsekvensen af at vælge partier ind der kun er i regeringen for at kunne hive den klækkelige pension ud de får når de er færdige. Man er vel ægte grisk, ikke sandt.

Har ingen gode ideer til dig, går selv uden arbejde på 6. md nu, kan intet finde og det er på trods af en lang videregående uddannelse. Nej, jeg er for overkvalificeret. Til alt åbenbart.

Bla bla bla Læser
men ikke overkvalificeret til at svare, kan jeg se..

Til trådstarter. Du har lavet vidt forskellige ting, og derfor er det svært at få en fornemmelse af, "hvad du er for en". Det er meget vigtig du målretter din ansøgning til det job du vil have. Det vil bl. a sige at du fremhæver og uddyber, det du tidligere har lavet som kan være kompetancegivende og en fordel i det job du søger. De andre ting nævner du så kort som muligt.

dagens danmark stensgaard1954
de ønsker tilskud for at ansætte dig derfor.[f]

Bad jeg om dit råd? Tantonymt
Nej. Jeg magter skam helt selv at lave en ansøgning, også en der både er gangbar og imponerende. Hold da ferie hvor kan man ikke komme til for bedrevidende fjolser på den her side.

Det var ikke dig der blev talt til Læser
hop venligst ned i kloaken igen.

Få dig en uddannelse. mandaabenraa
Der er mangel på mange ansatte med en uddannelse , arbejdsgiverne er nød til at få nyansatte fra andre lande.

Man vil ikke have et job med trykhed i ansættelsen , fordi det ikke giver nok i løn...?

Ja sådan bliver det sikkert igen. mandaabenraa
Sådan var det under den sidste store arbejdsgiver fabrikeret arbejdsløshed.
Man lukker en stor arbejdsplads , og flytter det hele til et andet land.Mange jobs var kun for tilskuds personer. Tvangsarbejde indenfor kommunen og andre arbejdspladser , for nogen , til en meget lille * løn *.
Og man måtte ikke være over 50 år , så var DET et problem.
Man skal behandle de arbejdsløse , på en rimelig anstændig måde.
Medlem af www.ladk.dk

Alt er jo så nemt.... mandaabenraa
... når man har et arbejde.
Man kan jo BARE finde sig et arbejde , man gider jo ikke lave noget , siger de kloge mennesker - der har deres på det tørre.
Kommunen og fagforeningen , laver du noget , så bliver du da bare straffet økonomisk.