Det må frem ilyset

Det må frem ilyset galemathias
I et indlæg, hvor Modild hoverer over Bush og verdenssamfundets magtesløshed over Irans atomplaner, skriver han således til mig:

Denne såkaldte " islamiske facisme", som du og mange andre speder ud over verdensoffentlighedens rum---vil aldrig vinde noget som helst udenfor deres eget område.

Senere tilføjer han, helt fornuftigt, at vi skal behandle hinanden ordentligt og redeligt med gensidig respekt. Bruge fornuften og forkaste myterne uanset hvem der formidler dem.

Det sidste er jeg helt enig i, og det forekommer mig sobert og nødvendigt.

Men;det kan være svært, når man næsten daglig oplever svære terrorhandlinger fra folk, som står frem og erklærer sig som islamister.

Med hensyn til udbredelsen, må den vel siges at være verdensomspændende. Her i Europa og USA har den sat blodige spor.Faktisk verden over, og man kan lidt sarkastisk spørge, om den betragter hele verden som sit legale område.

Ihvertfald mener jeg, at det er ganske nødvendigt, at være på vagt for den islamiske facisme. Og også at bekæmpe den.

Alt andet vil være naivt.

Islamister og naivister! symbiosen
Et umiddelbart godt indlæg - fra to snusfornuftige samfundsrevsere.

Så du det indslag i 22.30 Deadline - Modild må have haft det skidt, for det gik jo mod hans utopier!

Men kik selv:

http://www.dr.dk/DR2/deadline2230/Deadlineindslag.htm

Naiv blir jeg tit beskyldt for at være susanne.larsen
og det er jeg sikkert også :-). Men det jeg egentlig vil frem til er at islamiske facisme er et grimt ansigt, og et farligt ansigt.. og et jeg tager stor afstand fra, men jeg er jo også så naiv at jeg ikke tror at alle muslimer støtter den islamiske facisme...

:):):) symbiosen
Det siger Frikadelle Karen og co. også.

Naive kan vi alle være?

Men:

Når man en lun sommernat tror at kunne høre græshopperne synge, er det måske lynlåse!

Se - det er naivt;-)

Skulle Bush-fascisme .... Jerry
...være bedre?

og ønsketænkning susanne.larsen
ville det være om det var omvendt *lol*

Selvfølgelig ikke galemathias
Men vi venter stadig på at se konkrete eksempler, og ikke bare dine hentydninger.

venligst lov mig een ting susanne.larsen
hold ikke vejret mens du venter... uanset hvilken fløjl der kommer med sådanne hentydninger, så bakkes de yderst sjældent op af eksempler.

Hvornår er rodvad
kommunisten Karen Jespersen blevet dit idol? Hun og ægtefællen har sagt meget rigtigt, men efter de er begyndt med at sulte sig til det ekstreme, mistede de begge jordforbindelsen.

Mere hoveren :) modild
Begrebet Islam-fascisme er et latterligt udtryk. Egentligt er det en modsigelse, hvis man skal være lidt pernippen eller freak, om du vil, idet de henholdsvis tilhører to forskellige verdener, nemlig det religiøse og det samfundsmæssige.

Islam som religion har ikke i sin begrebsverden en forestilling om samfundet, medens fascismen i sin begrebsverden ikke har en forestilling om den åndelige dimension.

Begrebet giver således kun mening for Bush og alle dem, der ikke kan adskille elementære begreber fra hinanden, hvilket vil sige begribe dem i deres grundstruktur. Det kan derfor virke skræmmende, at enfoldigheden kan få et så modsætningsfyldt ordpar til at give mening. :)

Ja, vi er vidne til en masse forfærdelige hændelser, og for ikke at lande hvor du og mange andre er landet, kræves der eftertanke. Verdensomspændende er det ikke, det vi ser. Du er nødt til at se på, hvor disse begivenheder tager plads. Hvis du tænker over det, vil du finde, at jeg har ret. :)

Dernæst bør man eftertænke Bush’s glade og ikke mindst dybt enfoldige ”krig mod terror”, der generelt er det mest uvidende, dumme, debile og nytteløse aktion den vestlige verden til dato, har kastet sig ud i.

Bin Laden gruppe og sympatisører, er den eneste ”gruppering”, der satser internationalt. Alle andre grupper er lokalt funderet og arbejder samt udvirker deres handlinger lokalt. Hvis man kan adskille denne indlysende sandhed, er der tilbage at overveje, hvorvidt Bin Laden’s gruppering er en trussel for verdenssamfundet.

Følgende spørgsmål kan vi så, som en begyndelse stille til dette fænomen:

Hvordan er de blevet til? Hvad er det de vil? – Hvorfor vil de det? Hvem er deres mål?

Hvis du har et godt svar, kan vi gå videre og stille de næste spørgsmål, som kan være: ”Hvad skal vi gøre for at få dem til at opføre sig ordentligt”? Og til os selv kan vi spørge: ”Er den hidtidige indsats virkningsfuld?

Du vil sikkert komme frem til, at kursen skal ændres, da jeg tiltror dig evnen til at fatte logik. :)

V.H. Modild

Idol? symbiosen
Jeg skrev snusfornuftige - og så har Karen jespersen forlængst, forladt den rede I 5 render og skider i dagen lang!

Den bedste løsning ville være... Grounded
...at rense den vestlige verden for muhammeddanere og andet kravl, sende dem hjem og så benytte atombomber til at rytte op...