Det næste skridt

Det næste skridt olk93
Hej allesammen.

Jeg har et spørgsmål, og tjaa det udspringer vel egentlig af at der er en pige som jeg godt kan lide...men altså...

Tidligere har jeg været hjemme hos hende (lektiedate) og var til nytårsaften hjemme hos hende sammen en masse andre fællesvenner og 3-4 ukendte piger. Selvom et par timer gik med at tage sig af nogle venner :p (gjorde vi begge) hvor hun også kom hen og puttede sig op af mig...ja jeg tror at hun også kan lide mig :)
Jeg har spurgt hende om hun er frisk på at finde ud af noget engang og hun sagde ja, bolden er lidt hos mig og som bonus søger jeg lidt idéer til hvad vi kan lave? :)

Min bedste idé er at vi kunne være hjemme ved hende (hun har desuden udfordret mig i wii)

Hvornår er det på tide at tage skridtet videre til kærester? Og hvordan?

Generelle tips osv er også velkomne :)

Tak

Wii luna1214
HVis hun har udfordret dig i wii, så er det o oplagt for dig at spørge hvornår det skal være og dermed finde en dag til jeres første date. Derudover er Wii en rigtig god aktivitet til første date da der ikke vil opstå pinlig tavshed men i stedet en masse latter...

Jeg går ud fra i er omkring min egen alder, og der er det vigtig at det ikke går alt for hurtigt med at blive kæretser, det afhænger også af hvem man er. oftes er det dog vigtigt at bruge en masse tid sammen også blive kærester når det føles rigtigt for er begge, så du må ikke være for ivrig efter det skal ske med det samme...


held og lykke :D

Er det en ny? Igor.
Eller er det hende du har skrevet om hele tiden? Så har du jo fået svar på 31 indlæg. Tænk dog selv mand.

kom igang optiman
hej med dig dit heldige asen...[:)]

du skal da bare se at komme igang med at gøre noget ved det...hun har sendt alle signalerne om at hun vil noget mere med dig....kønsrollemønstrene er i Danmark nu engang bare sådan at det er manden der tager det første skridt.....så se at få taget et skridt i retning mod henden..

tag imod invitationen til at spille wiii...og lav så et move på hende....

held og lykke med det...[:)]

en god hilsen optiman

ja... olk93
vil heller ikke gå for hurtigt frem men tage det stille og roligt, har aldrig været i et forhold før, og det hele er nyt for mig.

Det jeg bare ikke vil have er at hun kun skal se mig som en ven

PS. vi går i 1.g så ved jeg ikke hvad din alder er ;)

tak olk93
tak for svaret, rart med noget man kan bruge :)