Det "nye" Scor.dk tåler ikke kritik!

Det "nye" Scor.dk tåler ikke kritik! anonym af gode grund
Som "gammelt" medlem af Scor.dk er det rystende at se hvordan tingene har ændret sig radikalt siden Scor i midten af august lancerede "Det nye Scor" ved en kæmpefest - pressen var også inviteret,Scor havde blot glemt at oplyse medlemmerne om at de kunne risikere at få de optagede billeder i aviser/ugeblade/internettet - det kunne have været en dyr affære for Scor,der dog valgte at lave aftale med de berørte udenom de andre medlemmer!
"Det nye Scor" fungerede dog ikke mange timer før det gik ned,så "Det gamle Scor" blev taget i brug igen - og så blev "Det nye Scor" så sat i gang igen igen igen - og til dags dato har det bare ikke fungeret optimalt...
På Scor er der utrolig mange loger,og selvfølgelig blev der også oprettet en loge for de medlemmer der var utilfredse med "Det nye Scor" i starten kom Scor-teamet ind i logen og debatterede med os medlemmer - kom med dårlige undskyldninger for hvorfor intet fungerede osv.
Herefter total tavshed fra Scor-teamet,så lukkede "Det nye Scor" så de kritiske loger! "Det nye Scor's" egen loge "Ris og Ros til det nye Scor" har de ikke været inde og svare på kritik/ros på siden d.15 sept.
Medlemsprofiler der er kritiske får låst deres profiler - eller bliver truet om at få den låst hvis de sender truslen/brevet videre til andre medlemmer!
Der er mange nye ting/regler/fælder i "Det nye Scor" en af dem jeg vil kalde en fælde er,at hvis man har betalt sit medlemsskab på nettet en gang,så trækker Scor automatisk kontingent næste gang uden at spørge,og hvis man ikke ønsker at være medlem mere skal man opsige sit medlemsskab....se nedenfor.


§ 7: Betaling: Alle abonnementstyper - herunder tilbudsabonnementer, er opbygget således, at det automatisk fornyes, indtil du vælger at opsige det (se opsigelsesbetingelser nedenfor). Når du tegner et abonnement accepterer du samtidig, at Scor.dk ved automatisk fornyelse af dette løbende trækker et beløb svarende til prisen for det abonnement, som du fornyer fra den konto, som du benytter ved tegnelse af abonnementet.§ 10: Opsigelse: Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, kan du gøre det via "Min Profil" på www.scor.dk. Her kan du også ændre eller deaktivere automatisk fornyelse af dit abonnement. Du kan også gøre det ved at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 27 59 59 - hverdage 10.00 til 17.00, eller ved at sende et brev til Scor.dk Scor.dk, Att: Support, Torvet 15, DK 4600 Køge.Du kan når som helst opsige dit abonnement til udløb ved udgangen af en løbende måned, dog gælder flg. opsigelsesfrister:


Månedsabonnement: senest 10 dage før udløb af hver indeværende måned.
Kvartalsabonnement: senest 15 dage før udløb af hvert indeværende kvartal.
Halvårsabonnement: senest 20 dage før udløb af hvert indeværende halvår.
Helårsabonnement: senest 30 dage før udløb af hvert indeværende år.

I tilfælde af opsigelse af abonnement i dets udløb bortfalder den mængderabat, du har fået, fordi du på forhånd bandt dig for en bestemt periode, og det indebærer, at din betaling for den periode, hvor du har haft abonnement justeres i overensstemmelse med "standard" prisen på et abonnement på Scor.dk (99 DKK pr. påbegyndt måned), der gælder for beregning den periode, du rent faktisk har benyttet dig af tjenesten. Hertil kommer administrationsgebyr i forbindelse med manuel opgørelse og transaktion, der udgår 89 DKK.

Du selv nemt selv deaktivere automatiske fornyelse af dit abonnement på "Min Profil".


Problemet er bla at man netop IKKE kan deaktivere automatiske fornyelser - og hvem kan huske hvornår man skal opsige sit abonnement ?????
Jeg kunne skrive meget mere om "Det nye Scor" men vælger at stoppe her - Hvor er det bare trist at ødelægge det frækkeste mødested på nettet!

at slette BDSm InC.
Det er nu efter en rum tid lykkedes mig at slette min profil på Scor.dk..........*Ss*

Okay *ss* anonym af gode grund
Du gav op med det samme måske ?
Det kan bare ikke være rigtigt at os der har betalt for en vare - altså vores medlemsskab for et år,ikke får den vare vi har betalt for,og når vi stiller kritiske spørgsmål til ledelsen/scor-teamet bliver vi truet med at få låst profilen. Nu er Scor gået så vidt som at begrænse brevveksling mellem kritiske profiler - dvs man kan ikke brevveksle med andre kritiske profiler på Scor!

slette anonym
Efter lang tids venten på svar fra scor om hvordan jeg sletter min profil på fik jeg endelig svar og fik kvittering på at nu var den slettet, men nej efter 5 dage er den der stadig.Jeg er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ træt af scor.Aldrig mere

intet fungerer bims
på scor,og de kritiske røster bliver låst/smidt ud

Andre muligheder Asgem
Scor har sikkert lavet deres site om efter input fra andre brugere. Så er det om at finde et nyt sted som passer til ens egne behov :-)

En lille liste :

http://intimdate.dk
http://sexus.dk
http://swingerdating.dk
http://xklub.dk
http://engangsknald.dk

Scor inficeret Princess V
Jeg synes, Scor ikke længere er tilgængelig. Jeg kan ikke engang logge ind, for start siden er så inficeret med virus og usikre elementer. Selv med et almindeligt niveau af sikkerhed på sin computer kan man ikke logge på. Penge er ikke alt. Jeg betaler hellere et højere gebyr for medlemsskab end en inficeret computer.

Sådan sletter du din Scor.dk profil Jens Hansen
Denne guide har hjulpet mig til at slette min scor profil. så den kan helt sikkert også hjælpe dig :) Brugte en halv time på at lede :P

http://www.single-fyr.dk/2009/12/scor-dk-kunsten-at-slette-din-profil/

scor.dk anonym.
Hej.
jeg har været så dum og lave en profil derinde da jeg skulle se hvad det var.
jeg har kigget over det hele for at slette mine 2 billeder derinde. jeg kan ikke engang finde slet knappen til min profil.
kan man på ingen måde slette profilen :'(
men jeg dog heldigvis ikke betalt noget for denne side.
men er ikke for at mine billeder er synlige derinde.
håber nogen kender svaret :'(

Du har ret Erfaren bruger
Min opfattelse er også at scor bygger på rene mafia metoder, og enhver der ligger vejen forbi skal gøre sig klart at pengene enten er tabt, eller man skal være klar til at spille spillet.
Dét kan man så bare lige så godt gøre om natten på Vesterbro, for dér er gamet det samme, men man kan da se om det er en "fake" eller en person som scor.dk selv har opfundet for at lokke profiler til.

Snyd og bedrag, trusler, mobning, overtrædelse at datalovgivningen o.lign. er hverdag på scor.dk

Mafia metoder... Helene 28
Vi har efter længere tids betalt medlamsskab oplevet at blive slettet fra scor.dk efter at vi har gjort opmærksom på forskellige brud på Scors egne regler.
Problemet var at vi et par gange anmeldte en profil som styres af en pornoskuespiller, og dennes sygeligt provokerende bagmand, og da supporten ikke længere kunne undskylde deres opførsel valgte man fra scor.dk Support at slette vores profil i stedet.
Så var det problem løst og et venskab bevaret.
Vi mistede troen på scor.dk og 600 kr.

:oP

Nyt link.. det gamle virker ikke mere.. Jens Hansen
http://www.netdatingtips.dk/2009/12/scor-dk-kunsten-at-slette-din-profil/