"det perfekte parforhold,måske uden nonstop"

"det perfekte parforhold,måske uden nonstop" miss solskin.d.14/07.04
hej alle sammen!

det perfekte parforhold er når man er ret meget sammen.der menes ,at når ens kærlighed er stort til hinanden.min kæreste/mand er yderst ret goe´ til ,at tale om brydenede mur i parforholdet,og hvorfor der opstår sådan noget.
mange gange er det somregel et "vammelt"familie medlem som sætter splid i ens parforhold.dette kan medføre skilsmisse og skredet fra svinet pågrund af hans fenimie utraditionelle svigermor eller sviger fædere.hvis man vælger en "FYR"uden alle de ting er det lettere at lave og sammen sætte et fornuftigt parforhold.-ser i den fyr jeg har haft i mange år,har en ´gammel´familie som gerne vil ødelægge alt for ham!-er det ikke synd synes i!?..ærligt talt syntes jeg det er ret umoralsk ,at gøre sådanne noget for en ung mand som netop min kæreste er.det er som om ,at når han har sagt utroligt mange gange ,at han ikke ønsker kontakt mere med dem "forstår"de ikke en skid af hvad det er han siger til dem.dem er hans brødrer.

han vil meget gerne være ifred ,for "de ulækrer mennesker" som trodser hans og min hverdag.nogen gange er det lidt svært ,fordi man skal hele tiden være på vagt for det man har ,og som sagt er ved ,at miste på netop det område.jeg kunne godt tænke mig at vide om nogen har prøvet noget ligne?...med svigermødrer eller gamle kærester?..

vi er som skabt for hinanden ,med hver vores skavank.så,syntes jeg det er utroligt ærgeligt hvis man skal KÆMPE for sin kærlighed til den man har kær.han siger tit til mig tro på minne ord når jeg siger at den umoddernede familie jeg havede engang,ønsker jeg ikke kontakt til mere.men alligevel er det en knavene ting som plager os meget iøjeblikket.vi har været sammen i ca.13år nu.vores kærlighed er meget stort et højde punkt,for os begge to.udentagen når hans gamle bekendtskaber blander sig i noget, de absolut ikke har forstand på-eller omvendt!..

vi knokler meget med at få tingene til at hænge sammen.men er begyndt at visse intreresse for hinanden
igen.i samme sitiation har jeg netop stået for noen år tilbage hvor en gammel BITCH tog min x kæreste fra mig ved at pisse på min profil,og omgangskreds.-så,hvad siger i til det hva´!?..-har i været udsat for noget lignene?.

kort sagt jeg har en meget ulykkelige ung mand siddene hos mig ,med våde hunde øjne,pågrund af disse mennesker.hvordan kan det være der er så lidt forstand i folk.-og hvordan kan det være at de to normale mennesker ikke kan dyrke hinanden ifred!.hvorfor er det netop så svært for disse folk at finde ders egen lykke:ER DER MANGEL PÅ FRILANDS KÆRLIGHED,ELLER ER DET BLEVET ET MODDERNET FENEMEN AT STJÆLE ANDRES MÆND!

"hølløj" derude der må sgu´ da være nogen med disse problemmer,jeg kan da umuligt forestille mig at der nogen som går rundt ,og har det utroligt fedt med de ting som jeg har nævnt her.hvis nogen har oplevet noget lignene vil jeg meget gerne høre andres meninger om disse ting.

påforhånd tak.

"miss solskin":-)

Dansk sprogkontrol Mandatar
Har konstateret at at dit indlæg er behæftet med utallige
stavefejl og dårligt dansk sprogbrug.

at at kontrol af kontrol organ
hmmm. hvem sagde glashus

Perfekt parforhold Kedelig mand
Dit forhold lyder ikke særligt perfekt, tværtimod.
Du accepterer ikke hans familie, som han trods alt har kendt / boet sammen med længere end han har med dig.
Du prøver at skabe splid mellem din mand og hans familie, det er ikke en god indgangs vinkel til et perfekt forhold.
Du er besidende, og nægter at give ham den mindste lille bitte smule frirum til samvær med hans familie og venner, skam dig.
Du sætter ham i en uholdbar situation, som med garanti vil ende med at han forlader dig.

Dette er min konklusion på hvad du har skrevet, den er sikkert skrup forkert, da den bygger på hvad du skrev, og det var da det mest uforståelige volapyk jeg nogen sinde har læst.

.... Østpolen
Hvem sagde luk nu røven med dit glashus! Mandatar er for grineren!!

forhold dig dog.. pivs
til det der står, og ikke hvordan det er stavet...når ikke du har en mening der er værd at give til kende, så hold din bøtte..eller find en anden fritidsbeskæftigelse.

Du må ha´ det svært :-(

pas nu på knusmilla
hvis du presser ham til at vælge mellem dig og hans familie kan du nemt blive taberen.

jeg ved af gode grunde ikke hvordan din eller hans selvtillid er, men er han svag så kan du nemt få ham til at træffe nogle valg som hen senere hen vil få det svært med og så måske bebrejde dig, at han var nødsaget til at træffe disse valg, pga pres fra dig.

I familiære forbindelser skal man tænke 2 gange før man taler, fordi for mange betyder familien mere end man tror og mere de selv giver udtryk for.

At alle mulige andre har en mening har de ret til, men derfor behøver de ikke at blande sig og der kan man gode sige til dem at de må holde deres mening for dem selv.

Håber du kunne bruge det til noget ?

knus

Milla