Det samme i løn? (Skæve arbejdstider)

Det samme i løn? (Skæve arbejdstider) aabenraamand
Lønmodtagere bør have det samme i løn - uanset hvad tid på døgnet, der arbejdes. Tillæg og genebetalinger skal væk, mener Dansk Industris direktør Hans Skov Christensen som optakt til overenskomstforhandlingerne.

Han mener, at folk ikke arbejder om natten for lønnens skyld.
Er det rimeligt, at der ikke er tillæg for skæve arbejdstidspunkter? Hvad mener du?

Ingen vagttillæg tjalde
Ja, så kan han da få lov at prøve at have fast aften- eller nattevagter og så se, hvor belastende for kroppen disse vagter er... Når man påtager sig arbejde på disse tider af døgnet, skal man altså også have noget extra for det. Der er vist noget med, at kvinder der arbejder i nattevagt, har forhøjet risiko for at få brystkræft... Skal man så ikke have lidt flere penge for det???

Nej det er det nok næppe saintan
Og ord fra munden på Dansk Industris direktør Hans Skov Christensen, skal man nok ikke tage for seriøst, han har jo ekstremt meget på spil ved at det koster ham at betale nat tillæg.

Nat arbejde er dog i gennemsnit mere stressende, end dag arbejde, da mennesket ikke er bygget til i længere tid at vende dag/natrytmen om, som man jo gør ved at sove om dagen og arbejde om natten.

Og hvis han tror at han kan få lige så mange til at arbejde om natten som om dagen så er han nok ikke rigtigt klog og i værste fald meget sadistisk, fordi det han jo prøver på er at presse folk til at arbejde om natten selv om de færreste kan klare det.

Og ja folk vil arbejde selv om deres løn blev sat til en 1/10 bare se på den slaveløn man får i mange fattige lande som arbejder, man arbejder fordi man ikke har noget valg, og det samme vil ske i DK... hvis dette forslag kommer igennem bliver arbejdsforholdende for en dansk arbejder i gennemsnit forringet da økonomi folk ofte viser større hensyn til produkter end til folk (det er deres job) så det kan man ikke bebrejde dem for...men lad os da bare sige at man som arbejder i DK skal være glad for at det ikke er industrien der styrer regeringen, men heldigvis folket.