Det sunde liv

Det sunde liv Anonym
Efter en del år med en ret ukritisk levevis med en del fed mad og for store mængder alkohol m.m. - er det nu mit ønske, at lægge stilen om!
Smøgerne er forlængst lagt på hylden, men de ekstra kilo skal der nu kæmpes med (mod)....

Jeg vil gætte på, at min lever i de sidste mange år - har kæmpet med at forbrænde såvel fedt som alkohol - og jeg kunne tænke mig at belønne den med noget.... Men hvad kunne "den" tænke sig?????

Kender du/I til nogle urter/kosttilskud eller andet jeg kunne lægge oveni - den selvfølgelig forbedrede livsstil jeg har indført nu og fremover? Hvad forbedrer mon ens leverfunktion?

Gerne seriøse svar tak ;-))

Leverfunktionen anonym
Hej med dig!
Først og fremmest tillykke med din beslutning! Det er jo det første og vigtigste skridt til en sund tilværelse og oprettelse af din leverfunktion.

Jeg er ikke læge, men på www.netdoktor.dk giver de et svar der måske kunne bruges. Se her:

http://www.netdoktor.dk/brevkasser/arkiv/200318.htm

Held og lykke med dit gode forsæt!

hey Tarzans Moderlige faderskik...
jeg synes du skulle prøve at låne nogle bøger under sundhed på biblioteket . jeg har tabt mig 30 kg på den måde , selvfølgelig sund mad og motion men jeg blev ihvertfald en del klogere på sundhed ved at læse nogle bøger .. det kan jeg anbefale .. det er ikke så svært :) god vind

Q 10 hedder en fremragende produkt. Qtielsker
det hjælper omgående, så hvis du skal have tjekket dit levertal fordi du måske har alkoholskader så kom igang. De virker.

Hilsen
Gammel alkoholiker