Det undrer mig

Det undrer mig joel
at det aldrig har været lettere at "smutte undenom" - og vælge at have en affære. Ja, mange har vel nærmest legaliseret det.

I virkeligheden er det jo egentlig bare en fysisk form for eskapisme - en virkelighedsflugt.

Men for mange er det jo også lettere og meget mere bekvemt, at stikke halen mellem benene og smutte over til naboen, hvor græsset er grønnere, end at blive hjemme hos partneren, hvor hverdagen finder sted, og løse problemerne.
Det er bare ikke særligt modent eller voksent, vel?
Tænk på de værdier, signaler og traditioner vi giver videre til vores børn og omgivelser. Vær et godt eksempel...

jeg er ikke enig hjerterdame
i, at utroskab nærmest er legaliseret, så ville der vel ikke være denne debat? vel!

Resten kan vi godt blive enige om.

Jeg mener ikke at joel
det er eller nogensinde bør legaliseres.
Hvad jeg mente er, at mange vælger ikke at forholde sig kritisk til utroskab.
Ved ikke at tage konkrekt, direkte og åbent afstand fra det, fejer man bare problematikken ind under gulvtæppet

Jeg kan ikke udtrykke mig klart nok, når jeg siger, at jeg tager den største afstand fra det.

det ville da heller ikke ligne dig hjerterdame
jeg tror du er en fin fyr

Smutte uden om? krampen
Læste ...et eller andet sted i et dameblad, at børn af forældre der bliver skilt.....får selv problemer i deres voksen-liv i forbindelse til parforhold og bliver skilt.

Men jo ....tror også tendensen er....nå ok du dur ikke, som kæreste/kone....videre.

Den eneste "ulempe"...er, at det er børnene der tager skraldet....jo enig.

Men hvordan har du fået det indtryk, at det er nemmere, at smutte udenom?
MVH

*takker* joel
Det er jeg mægtig glad for at høre. Det er jo ikke altid man får så positiv respons, men jeg synes bare at vi ihvertfald kan og bør være ærlige overfor hinanden.

Stikke halen mellem benene? Stikke halen mellem benene?
Det var da noget sort/hvid tanke du havde. Hvad definere at stikke halen mellem benene? Det er selvføglig den der sidder med lorten. Så jeg tolker at du mener at nogen sidder tilbage med en lort, men jeg tror at du glemmer at det faktisk kan være den "tilbage blevne" som er lorten eller selv skaber lorten. Og man har selv prøvet i lang tid til at få det til at fungere.

Noget helt andet er at værdi'er og livstil skal tolereres af andre ikke moraliseres. For vis du mener at ens børn skal lære at moralisere andre, som du selv gør, blive verden hurtig fuyldt af vrede og kyniske mennesker.

/t

Ikke helt enig Tutte
Jeg er ikke helt enig med dig.
Er selv skilsmissebarn og hvorfor skulle jeg ikke kunne rette op på den "fejl" min forældre har gjordt og give min egen datter et "bedre" liv?? Ikke sagt at jeg på forhånd kan sige at jeg ikke bliver skilt, men jeg vil da arbejde hårdt på sagen for ikke at blive det.
Det er for nemt i dag bare at sige " nå, det her går ikke, vi bliver da bare skildt istedet for at løse problemet".
I "gamle" dage blev folk sammen, siger ikke at man skal blive sammen for enhver pris.

Vil bare sige at jeg ikke er helt enig med dig, men det kan godt være at mange lever i fodsporet på sine egne forældre og bliver skilt. Synes ikke at du kan generalisere det og sige at det er alle.

*knus*

Den sociale arv krampen
Hejsa
Tjooo....jeg tror vi er enige.
Det var noget, jeg havde læst i et dameblad....bare info, evt. til videre debat.
Den er sociale arv er fifty - fifty, hvis du spørger om min mening?

Et retur knus til dig.

ja.....det er sort/hvidt kanon
at stikke halen mellem benene? at flygte fra problemerne man har. utroskab er en pisse umoden handling der hører hjemme i gymnasiet og INGEN andre steder. det er noget pis at opføre sig sådan overfor et menneske man holder af. vi har fordomme overfor nazister-etc. etc. etc. men i tilfælde af utroskab er der ingen der endnu rigtig har taget stilling-jeg syntes det er noget svineri, utilgiveligt at opføre sig sådan PISSE UMODENT-SYMPATI LØST LORT AT LAVE.
Man må sgu opføre sig som et voksent menneske og sige fra når hvis man ik gider prøve mere, de mennesker der springer fra forhold til forhold har helt sikkert en eller anden frygt for at være alene og er snot forvirrede, (når man er bange for at være alene er bange for sig selv, man hader sig selv og efter min mening ude af stand til at leve i et parforhold) og nej kærlighed er ikke en overnaturlig mystisk kraft!.
Med hensyn til værdier/moraliseren, så debaterer du jo selv i denne tråd og hvis du tolker andres mening som en moraliseren mod dig er der noget galt!!! med dig. hvis du ikke kan tolke andres mening objektivt så lad være!.
Vrede og kynisme har intet med debat at gøre, hvis ik du vil høre eller lære af andre menneskers mening så hold dig dog væk fra debatten. ellers udtryk dig lidt klarerer det er jo ik til at forstå halvdelen af hvad du vil med dit indlæg.
Mvh J

Stadig ikke enig Tutte
Jeg er stadig ikke enig med dig.....Så skulle mine bedsteforældre også være skilt, hvilket de ikke er. Jeg vil sige at det kommer anpå hvem man er og hvordan man selv er opdraget eller hvad indstilling til livet og parforhold man har. Min er, at uanset hvad der vil ske, vil jeg prøve at løse problemerne med min mand frem for at stikke halen mellem benene.

Hey igen krampen
ikke fordi det er et must, at vi skal være enige....men kunne du ikke forklare mig, hvor vi er uenige? - Uden reference til bedstefar *g*

Mvh Krampen

et kanon svar! elmarie
Vi er i mindretal, komplet umoderne og ikke spor politisk korrekte, men du gør mindretallet meget større, tak for det!
-- Re den ovenstående debat om skilsmisser og skilsmissebørns udvikling. Det kan selvfølgelig ikke bruges som bevis for hverken det ene eller det andet, MEN jeg har noteret mig, at 'skilsmisserne viser vejen', - forstået sådan, at rigtig mange af af mine bekendte, som er skilt, også har børn, der er skilt; mens de der beskytter og bevarer deres parforhold også har børn med en enkelt livsledsager.
Og det er ikke mit indtryk at de fraskilte er lykkeligere end de vedholdende.

Jeg mener... Tutte
at det er ikke altid den sociale arv der spille ind. Fordi ens forældre blev skilt er det ikke givet at man selv bliver det eller at der kommer "rod" i forholdet. Man kan ikke "stole" på den sociale arv.
Forstår du mig nu eller skal jeg uddybe mere??

*knus*

... Tutte
Jeg vil ikke give dig helt ret. Fordi ens forældre er skilt betyder det ikke at man selv bliver det.Jeg synes I hænger for meget i "sådan har det altid været så det bliver det ved med"...."er dine forældre skilt bliver du det også selv". Synes det er noget pjat! :o). Måske er man selv ked af at sine forældre er skilt og ønsker ikke det sker for ens egne børn....hvor er den sociale arv så her??

*knus* :o))

Go´daw igen krampen
i mit indlæg "den sociale arv" skriver jeg jo netop, at jeg mener, at det er fifty -fifty - altså 50 pr. - 50 pr. der er afgørende for om man lever denne arv videre eller ikke.

Så.... der er ikke så meget, at diskuttere ....vel? *g* Hvis jo? - uueeha så gør du mig altså forvirret *g* også må du gerne uddybe.

Hygge hygge.... Krampen