Det at være alene

Det at være alene tjooooootja
Lad os få en snak igang om det at være alene. Umiddelbart er der mange småting jeg syntes er spændene at snakke om. For mit eget vedkommende er det som om folk omkring mig forventer at jeg skal finde en at være sammen med, men jeg har det ok alene. Grunden til jeg så siger ok, er at jeg da godt kan se at det ville være fantastisk af og til at have hende man kunne lave de her kæreste ting med. En kæreste er der jo altid. Det er da ikke hver sommerdag at en kammerat har tid til en, slet ikke hvis denne har en kæreste. Derfor er ferier klart det hårdeste. Men hvad gør i andre singler? Jeg selv får lavet en del ting med kammerater, men bliver da misundelig når kammeraten og kæresten smutter til vesterhavet eller tivoli. Jeg har også en del hobbier, men de kan da blive lidt langtrukne.

Er igang med at udregne Nieves
hvordan jeg scorer min eks tilbage. Vi kan alligevel ikke undvære at snakke med hinanden. Desuden stinker singlelivet. Har aldrig lige luret hvorfor folk synes det er fedt, men fred være med dem.

Det at være alene Anonym
Hvorfor single-liv er fint? Det giver vel sig selv: Der er ingen børn eller kone som bestemmer om der skal ses National Geographic eller Paradise Hotel eller Tegnefilm på TV. Du kan sove så længe du lyster. Der er ingen der bruger dine penge uden du selv ved det og har givet lov til det. Hvis du tilfældigvis skal på bytur, står det dig frit for at lægge an på ethvert pigebarn som måtte vise interesse, uden at frygte represallier fra den kæreste som ikke er der. Du kan til enhver tid tage pigebarnet med hjem for at sove, uden at din mor næste morgen skælder ud. Der er heller ingen som har noget imod hvis du er ryger (uanset HVAD du ryger) Du kan drikke dig så bankestiv, at politiet må køre dig hjem, uden at frygte skældud fra "damen". Når du bor alene er din bopæl typisk en del mindre end en familie bestående af 2 voksne og 2 børn, derfor er der mindre rengøring og kun 1 toilet at rengøre - det du selv har skidt i. Selv græsplænen bliver stået for mig, jeg skal ikke længere kæmpe med det meste af en tønder land græsplæne. Tøris er vejen frem, og kvinder bliver ikke en del af den fremtid. Det behov jeg har for "kvindeligt samvær" dækkes så rigeligt af dertil indrettede dvd-film og andet Spas på internettet.. En tredie fordel er at de ikke snorker når de ikke er der... Der er skam masse af fordele ved at være single - også selvom hun ser skævt til en hvis man kysser på en forkert, eller får underlige spisevaner, eller ikke tager telefonen kl 11.30, og overhaler hende indenom på cykelstien... Forsæt selv ;)

Det at være alene Anonym
Og jeg kan da lige tilføje at da jeg boede med 2 piger, så var det ikke unormalt at der skulle indkøbes toiletpapir ca en gang hver uge. Nu sker det 3-4 gange om året, altså en temmelig kraftig reduktion. Jeg ved ikke lige hvorfor piger synes at toiletpapir skal foldes 5-7 gange og i lange baner for at tørre lide overskydende urin væk, men fakta er at mit "toiletpapir-budget" er faldet fra 30-40 pakker årligt til 3-4 styk, og det var ikke fordi der var ti gange flere mennesker... Piger køber 2-lags toiletpapir i troen om at det sparer dem penge - og folder det så til 10 lag... Så var det nok billigere at købe 3 eller 4-lags fra starten...