DF’s bidrag til det danske folk

DF’s bidrag til det danske folk modild
Er ved næste finanslov et Islam-center, der skal forske i Islam, og en udvidet kriminalstatistik, der også inddrager 3generationsindvandrere.

” Centeret skal forske i politisk islam, og partiet vil gerne rekruttere forskere fra USA, da de hjemlige islamforskere er spundet for en politisk vogn, mener partiets udlændingeordfører Jesper Langballe.”

Og det er de ikke i USA? :) hold da kæft en gang plat og populistisk nikkedukkesnak. Derudover er der kanon meget forskning allerede. Jeg anbefaler, at man ser udvælgelsen af forskere godt efter i sømmene, når den tid kommer.

Og denne her rigtig flotte:

” "Det er på tide, at vi én gang for alle får en retvisende statistik over udlændinges kriminalitet i Danmark. Det er et område, hvor man famler rundt i blinde, så derfor er det vigtigt. Det kan ikke nytte noget, at befolkningen og politikerne ikke ved nok om, hvor hyppigt indvandrere og efterkommere begår kriminalitet. Det skyldes blandt andet denne her tredjegenerationsproblematik. De tæller ikke længere med som 'efterkommere'. For at undgå myterne er det vigtigt, at vi kan få en ordentlig statistik," siger Peter Skaarup.”

Denne her trediegenerationsproblematik..... hvad er det for en? De tæller ikke længere med som efterkommere..... nej, de er danskere i tredie generation for helvede da. Jamen er det ikke mageløst?

Hmmm.... vi skal nu til at holde et særligt øje med en bestemt gruppe af danskere..... hvad minder det alle om? Og hvor mange af DF’s medlemmer falder iøvrigt ind under denne kategori? Hahaha hvordan kan det være muligt, at dette finder sted i gode gamle Danmark?

DF bidrager selvfølgelig også med lidt sukkergodt til den politiske skueplads, men til det kan man vel snart roligt sige:

” "The welfare of the people in particular has always been the alibi of tyrants, and it provides the further advantage of giving the servants of tyranny a good conscience." (Albert Camus (1913-1960))”

Mere om dette makværk kan læses her:

http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Common/Information.php?pShow=TryktAvis%2FTAvVis.php&pTAvVis=205558

V.H. Modild

De forstår sgu' Dirty H
Her er en rigtig god Islamist som har forstået budskabet, kan du ikke følge ham Modild?.


http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article241128.ece

Så skal de også gå med armbind sanessa
så man kan se hvem de er. Og have deres papirer på sig konstant, og hvis ikke de har det, bliver de puttet i fængsel.

Jo...jeg kan godt høre fortiden synge.

Kors i røven siger jeg bare.

Man rammer sgu da helt forbi med det forslag der sanessa
For det allerførste, så kommer der fokus på kriminelle indvandrere...man glemmer helt at fængslerne har bugnet med "racerene" danske fanger i generationer! Hvis man skal finde frem til nogle punkter og drivkræfter i forhold til kriminalitet så skal man nok mere se på faktuelle forhold socialt, uddannelsesmæssigt og kuluturelt set.

Med 3. generationsindvandrere får man et andet problem...Man kan være 3/4 dansk og 1/4 engelsk feks. Og som i mit tilfælde, er jeg i det ene spor i lige linie relateret til Gorm Den Gamle, men i de andre spor rækker jeg tilbage til Spanien, Italien og Tyskland...

Så jeg er 3. genereationsindvandrer...aner absolut nada om de steder mine bedsteforældre opvoksede. Men jeg vil da tælle med i den statistik der....Nogen dasnkere skal altås mistænkeliggøres...andre skal ikke...ALENE fordi de har ophav i andre lande end DK.

Men jeg er nok ikke så "farlig"...for jeg har jo katolske og ikke muslimske aner! - en sætning af egen avl og fri fantasi...men lur mig om ikke det er en vurdering der vil vælte ud af hovede på folk!

Og hvad er så problemet? Det er ikke hvor folk kommer fra, men hvor mange der måtte have spor af islam i deres ryggrad!

Det er da det, der ligger og simrer i DF kødgryder, når de komponerer og serverer disse uspiselige forslag! DF er ude på at kriminalsere muslimer generelt....Det fremgår ikke direkte...men det ulmer under overfladen...

Noget af strategien vil også være at disse uhyrlige forslag vil erstatte hinanden i en lang række...så vi vænnes til stanken fra disse modbydelige og kvalmende forslag...Så får de lov at hænge i luften, til vi har vænnet os til den rådne stank...og de andre politikere er nødt til at have det med i deres behandling af forskellige andre sager fordi DF insisterer på det.

Men tankerne er sået, og beskeden afleveret til folket....og dem der mangler nogen at nedgøre, diskriminere, jokke på...de tager det til sig! JAAAAH JUBIIIHHHH så lykkedes det atter en gang DF og svinehunden at pisse VORES territrorium af!

DF repræsenterer nøjagtig de samme tanker og tendenser som nazisterne gjorde før 2.WW.

Usympatisk. Ubehageligt. Usmageligt.

De skal blot Ove Knudelfish
følge deres åndelige vejleder imamen Raed Hlayhel.
Så er der ikke noget med armbind eller andre foranstaltninger. De bliver således borgere i et dejligt muslimsk land med alle de goder der dermed følger.
Raed Hlayhel udtaler det klogeste jeg nogensinde har hørt fra en muslim, og jeg syntes han fortjener Nobels fredspris en ny BMW og 3-4 nye koner.

Citat:
"Jeg synes, at alle muslimer skal bo i et muslimsk land. Farvel Danmark, sagde Raed Hlayhel."

Mexico! symbiosen
Dejligt land - uden for mange muslimer?

Er du selv Mexicaner eller 1.Generationsindvandrer?

Hvad med dine efterkommere - hvis du har nogle - er de 2. - 3. generations indvandrere?

Mig bekendt - kan en kylling der er opvokset i en kostald ikke blive en ko!

Du anbefaler...... bla......bla.....

GYYS - det er godt - det ikke er dig der trækker trådene i Dansk politik!

Ha´ en god nat?

Er du bange. Mjølner.
For at dette center skulle finde ud af det som mange af vi andre har vidst i lang tid.... at "kulturberigerne" skader Danmark ?.

Har du aldrig hørt om 3. generations kaiogkaren
indvandrere, der overfylder vore fængler. Se dansk TV og læs danske aviser, så bliver du klogere.

Hej Modild! lady-in-red ...
Ja tænk engang det kunne jo vise sig at i somaliere virkelig er mere kriminelle og fanatiske end os danskere.

Stop nu! symbiosen
Modild kan ikke se TV - Mexicansk måske?

Han kan se TV på Internettet - men der er DR godt igang med deres knæfald for vores gæster.

Den kommende julekalender handler om " Islam " -
hvorfor skal en muslim ellers deltage i dette cirkus?

Kalifatet - er på sin vej!

Somali! symbiosen
Ja - det er da en spændende tanke - med alt det ævl, der kommer fra hans hånd?

Kath - tygger de dagen lang - og han ønsker gerne en mangfoldighed - så der bliver nok tændt op i hashpiben - sådan ca. kl. 09.00 lokal tid!

Så må vi håbe. Mjølner.
Der ikke er nogen der har blander "knaldperler" i tobakken *GGG*

At kortlægge et problem komododragon
Er som regel det første skridt hen imod at løse det.

Integration er et stort samfundsanliggende i disse år, så derfor er det da også yderst relevant at få kortlagt hvad der er af problemer, så man kan sætte ind med en tidligere og mere specifik forebyggelse af problemerne.
Smukke ord løser ikke problemerne alene. Endnu mindre løser skønmalerier og fortielser noget som helst.

Det er det vist gået op for de fleste at indvandrere fra visse områder i verden er svært overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne og at de udgår 25% af de indsatte i fængslerne.
Noget skyldes da helt sikkert sociale forhold, men der kan meget nemt være meget andet og mere end det der spiller ind. Det er så det man gerne vil have kortlagt og det er vel ikke så forfærdeligt som du gør det til.
Det har jo ikke noget at gøre med at de skal gå med stjerner og armbind og at vi skal tilbage til 30'erne, som personer med hang til dramatik ynder at påstå.

Iøvrigt er der utallige andre afgrænsede befolkningsgrupper der er genstand for statistikker af den ene eller den anden art. Vi lever i et overvågningssamfund om vi kan lide det eller ej. Hvor ofte hører vi ikke om at rygere, overvægtige og ældre mennesker koster samfundet så og så meget. Man bruger endda ordet ældrebyrde uden at blinke. Folk med korte uddannelser drikker og ryger mere. Overklassefruer går til lægen med unødvendige småskavanker hvilket koster så og så meget. Det er statistikker jeg kan huske omtalt i nyhederne og der er utallige andre af den slags.

Så et eller andet sted ser jeg blot det her som endnu et sværslag på vejen imod en åben debat om integrationsproblerne. Samfundet er ved at vikle sig ud af den tunge dyne af politisk korrekthed og handlingslammelse over for visse persongrupper, som stadig gennemsyrer store dele af vores samfundsapparat.
Husk på at det ikke er andet end 5-6 år siden at der lød et ramaskrig, hver gang nogle formastede sig til at antyde at bestemte indvandrergrupper var mere kriminelle end gennemsnittet. Det er idag et almindeligt accepteret faktum.
Nu hvor man har det på plads kan man så begynde at finde ud af hvorfor det er sådan. For 5-6 år siden var sagen klar - var det overhovet et problem, var det ihvertfald danskernes racisme og diskriminerende adfærd havde broderparten af skylden - og problemet var under alle omstændigheder negligibelt...slut punktum basta!
Idag ved vi at det ikke er så enkelt og at problemet er af en størrelse i forhold til den involverede befolkninggruppe, der på ingen måde kan siges at være negligibelt.
Men det har krævet nogle bitre sværslag og opgør at nå til den erkendelse. Tænk bare på valgkampen i 2001.

Lige en slutbemærkning. Der snakkes hele tiden om 'tonen'. Jeg tror det var Nyrup der først brugte det udtryk under valgkampen i 2001.
Men lad os forestille os at man havde fortsat med at tie problemerne ihjel som man gjorde før 2001. Ville det have gjort danskerne venligere stemt overfor indvandrere? Det tvivler jeg stærkt på. Faktisk tror jeg at vi havde været ved at koge over af frustrationer.
Idag hvor debatten er blevet mere åben synes jeg rent faktisk at folks syn på gruppen er blevet langt mere nuanceret.

Tjah.. modild
Allerede nu anholder og tjekker man konsekvent flere indvandrer i dagligdagen.

For dem det går ud over, er der jo god grund til at føle, at man mistænkeliggøres på forhånd. Mon der findes ordentlige mennesker, der mener, at det styrker et tilhørsforhold til Danmark?

Det er sgu fortvivlende.

V.H. Modild

Den selvfede dansker modild
der helt mangler evnen til at tænke sig om, vil f, sig en slem overraskelse.

I princippet vil det betyde, at alle, ikke kun muslimer, kontrolleres, hvis man har en bedstefar, der kom fra Sverige. :)

Men jeg er sikker på, at dette segment i Danmark, der alene er utilpasset, ikke fatter rækkevidden af det forslag.

V.H. Modild

Til alle fumlere modild
som dig og kan jeg se symbiosen, kan jeg oplyse, at hvis jeg sad på månen, ville jeg kunne vide mere end jer, der alene læser aviserne.... endda tilsyneladende et floppet segment af samme.:)

Hvordan tror I egentligt, at et samfund hænger sammen? Det lyder til, at I ikke lige har fod på det.

V.H. Modild

Nej nej da galemathias
De skal bare opføre sig demokratisk og anstændigt.

Respektere ligeberettigelse. Gøre sig umage for at forstå, at det ikke er iorden at tage livet af deres døtre. At vi alle her i Danmark må yde for at nyde, og der er ligeret for loven. At man ikke har fortrin fordi man er islamist.

At man må indordne sig under samme vedtagne demokratiske love og principper, som andre danskere.

At man ikke er begunstiget med fortrin fordi man tror på Mohammed, og at danske piger ikke er ludere, fordi de udtaler sig på lige fod med mænd.

Det er sgu da ikke så svært Half- evil, vel.

Rigtigt i meget rodvad
af det du skriver. Men det med "tonen" vil jeg godt kommentere. Set fra min vinkel kan man godt se på problemerne som de er, uden at tillægge dem nye og nedværdigende navne.
Man kan kalde dem flygtninge, indvandrere, gæster og ny danskere, man kan godt dele dem op i nævnte grupper. Det mindre pæne som perkere, og at de og muslimer alle er ens, han man ikke forstået problemerne.

Glæder mig faktisk galemathias
Resten af Europa burde følge efter.

Hent forskere fra USA og Canada.

Hør mere på de demokratiske muslimer fra disse verdensregioner.

Med hensyn til de 3. generationsdanskere er de netop et produkt af de ghettoer, der er skabt i den radikale multikulturalismes navn.

Indrømmet, vi har reageret for sent. Vi har lyttet for meget til de påståede forfulgte uskyldigheder, som i virkeligheden gik islamismens ærinde. Vi har lyttet for meget til sådanne som dig, desværre.

Men glæd dig, i Sverige vil de også erkende problemet, eftersom, at de har fået en demokratisk muslim som integrationsminister.

Gå ind på hendes hjemmeside. Hendes program ligner til forvekslings DF.

Hun ved det bare ikke, da svenske aviser endnu er ofre for en naivistisk kulturradikal fejltagelse. Men det vil komme.

Kære modild. karpa
Ved du hvad disse registreringer af kriminelle blandt 3. generationsindvandere skal bruges til.
I følge Df folk bliver de aldrig danske selv efter 100 generationer. Med DAnske rettigheder.
Se blot her.
http://www.danskfolkeparti.dk/cgi-files/mdmgfx/file-53-20199-3932.jpg