DF ødelægger det danske sprog

DF ødelægger det danske sprog Kongkylie
Uarbejddygtige kontanthjælpsmodtagere ( ægtepar ) der er placeret i matchgruppe 4 , hvilket er for de uarbejdsdygtige, men som ikke kan modtage førtidspension, fordi reglerne er strammet så meget, skal nu arbejde ustøttet 450 timer, så begge i familien kan modtage kontanthjælp.

Dette har DF fået indført for, at stemme for finansloven, selvom DF krævede af regeringen skulle skide på EUs regler , for, at stemme på finansloven.

Nu kalder DF reglen for en gulerod, hvilket er en propagandistisk omskrivning af sandheden.

Pisk skulle DF kalde det, fordi det er sandheden. Pisk af mennesker som ingen arbejdsgiver vil ansætte fordi de ikke er effektive og pisk fordi disse mennesker ikke kan arbejde fordi de er uarbejdsdygtige bla. fordi integrationen har slået fejl.

Gad vide hvordan deres børn reagerer.

Kan I se, at DF skaber al ufred her i landet og med vores omverden. Samtidig ødelægger de alle danske kulturelle værdier og danskhed?

Pisk og kanøfle chikane drille Mortens Cock
Alle metoder er gode når vi tvinger de de korantro bekvemmelighedsturister ud af vort land.
Da vi jo qua halalhippie menneskerettigher og udenlandske[:O] konventioner, der vil stjæle vor danske røde pølse, vore kolonihavehuse, vor platte humor, vore klaphatte og rødgrød med fløde, bliver vi nød til at bruge andre metoder.

Grovfilen f.eks. Smække kassen i. Faktisk elsker vi i DF smæk og pisk, fordi vi er en slags S/M'ere med nervøse trækninger i højre arm.

Mobbe de fremmede ud, er den bedste metode, desværre går det ud over vore kærnevælgere, men de er (danksfolkekirkes)gudskelov så dumme og blinde at de nok skal stemme på os igen, selvom vi træder på dem. Bare vent og se[;)]

med venlig nationalromantisk hilsen
Morten Deyser
Dnask Flokpartei

Men heldigvis er I mellem Konkylie
50 og skinddøde.

Ved sidste valg arrangerede i kørsel fra plejehjem . Folk med rolatorer og iltapparater væltede ud af jeres busser. Og i fik 13 % af stemmerne . Så der er snarligt håb.

Og det gik slet ikke op for dig Flemming D. A.
at ham du svarer tager dybt pis på DF ^^

Læs og forstå venligst andre indlæg inden du svarer på dem ;)

Mere snedig end dig Konkylie
Jeg supplerede ham.

Ja den regel er MartinXD
Dybt latterlig. Især fordi den er direkte rettet mod alle indvandrere, istedet for at gælde for alle. Et dansk par kan jo blot lade sig skille, mens hvis indvandreren gør dette, ryger den ene ud af landet (Eller lever for 0 kr)

Fryse dem ned Mortens Cock
Ja i DF er vi da godt klar over at ret mange af vore kærnevælgere er ved at tage biletten, så vi har udtænkt følgende geniale (synes vi selv) plan:

Vi fryser de gamle ned, og tør dem først op lige inden valget[:D]
Og for at gøre det mindre forvirrende for de stakkels hjernelamme DF-vælgere, har vi fået printet et specielt valgkort med KUN DF på![;)] Vi vil muligvis hjælpe dem med at FØRE (führer) hånden!

Hvad synes i om vores lille fidus, kære venner?

http://en.wikipedia.org/wiki/Cryonics

Med nationalromanstisk kolonihaveidyllisk hil-sen

Morten Deyser (om)
danskflokpartei larstyndskidsmarkers storkreds af kokasser[;)]


http://politiken.dk/archive/00267/Kronik-DanskVirus_0_267905h.jpg

De iskolde vælgere Kongkylie
har vel en chance for, at knække en finger i processen. Men smart nok: kan de fryses igen og hvor mange gange kan de genbruges ?

Kalder i dem lagerstemmer eller kalder i dem bare en del af partiet og hjernedøde som resten ?

Stop det spam Anti Spam
Andet indlæg indenfor 12 timer.

Burka mor kan nemt arbejde En DFér
Det kan hindes pistolbevæbnet snot unger også !

Og har far et problem med det så kan han få en retur billet til Pakistan eller hvilket som helst andet muslimsk U land han måtte komme fra .

Så længe unge muslimske indvandre drenge kan køre rundt og hæve bisstandhjælp i en helt Audi A4 klokken tyve minutter i tolv på en Tirsdag . Og når Burka mor og hindes 8 ungen kan handle ind klokken 0900 når Bilka åbner .

Ja så er der kraftedeme stadig et eller andet der ikke virker med hensyn til vores muslimer indvandre og det med ikke at være til grin for egene penge ! !

Bekvemmelighedsflygtninge er hvad de er , og flere penge ned i integrations hulle har jo vist de sidste 25år ikke at være vejen , så selvfølgelig er penge væk det vi prøver nu .

Det har nemlig allerede vist sig at virke rigtig rigtig godt !
Det er jo nu kendt over hele verden nu at det er Sverige og ikke Danmark mere som man skal tage til som muslimsk Bekvemmelighedsflygtninge .

For de muslimsk bekvemmelighedsflygtninge der allerede har kostet vores allesammens statskasse milliarder kroner og som kun har præsteret at skabe den verdenskendte "Islam splid" og beriget vores samfund med en bølge af knivdræb , æres mord , skattesnyd og religions fanatisme .
Har det vist sig at det med at give dem en fiskestang i stedet for frisk fisk , faktisk virker (ikke alt fra Kina er dårlig kvalitet) .

Nu mangler vi bare at det røde tudekoret stopper med at støtte deres små muslimserbasser i at danskerne allesammen er imod dem og det er derfor det ikke går dem så godt ! .

snotnæsen palle mikkelsen
lukker kæften op[:)]

og skulle det palle mikkelsen
så være et savn for vores land[:(]

En DF'ers perfiditet / matchgruppe (til kongkylie Klondyke
Har vi så endnu engang måttet høre på. Ovenstående fra "en DF'er" beviser vel blot, at de "mennesker", eller pest-rotter er det vel nærmest, befinder sig på et mentalt lavere udviklingsniveau end danskerne som folk generalt.

Der er sikkert undtagelser, men det er i hvert fald ikke form af ovenstående DF-vælger.

-------------------
Nå, jeg troede faktisk, at misbrugere (narkomerne osv.) hørte ind under matchgruppe 4? (håber jeg tager fejl).

Misundelsens galde Clare svensen
martre dit racist gen.

Nej !. Mjølner.
Jeg kan ikke se at DF skaber ufred her i landet !..... men jeg kan se at både de Radikale amøber og dem der er værre fra Enfoldighedslisten i mange år har ødelagt landet ved at fremme indvandrinf fra folkeslag der i bund og grund hader os !....... og altid har gjort det !

Vend pladen Hallo hallo
og læs en bog, så hjernevasken kan forsvinde.

Forsvinder i virkelig ?. Mjølner.
Hvis jeg læser en bog ?....... så tror jeg da jeg vil prøve det !. [:D][:D]

Hvor har du ret! socrates
du har fattet livets realiteter.

det danske samfund skal da bare blindt og uden det mindste spørgsmål, i AL fremtid udbetale ved kasse eet, til de nuværende som ikke kan/vil finde ud af det, deres efterfølgere, som heller ikke gider at.. osv.... osv...osv

har du overhovedet overvejet HVEM der skal integreres? det er vel ikke samfundet eller det danske folk, vel? - så hvem har et problem? det må vel være de personer som mener de er berettiget til at tage ophold i vores land!! - DE skal integrere sig selv i VORES samfund og ikke omvendt!! - Kan og vil de ikke det! - Ja så er det ikke landets skyld, men alle har et problem.

Og JA immigranterne forsøger at spolere med deres islamisme, -alt hvad der er dansk, fordi de kan ikke tåle at deres kultur og religion er underlegen på alle områder.

realisten.

Hvor synd mig selv
For disse mennesker som du omtaler at der pludselig skal stilles krav til dem. Du er en af de heldigvis efterhånden få mennesker der stadigvæk går ind for positiv særbehandling. Hvorfor skal en kvinde der går klædt så kun øjnene er fri have positiv særbehandling og på grund af påklædningen have en livsvarig offentlig ydelse som overhovedet ikke er berettiget på nogen måder.
Det der er galt er at der sidder nogle vattede sagsbehandlere rundt omkring i kommunerne der igennem årerne har ydet nogle mennesker en yderst positiv og uberettiget særbehandling som der nu sættes en grundig stopper for. Så stop dit klynkeri Konkylie

Hvorfor negativ særbehandling ? Konkylie
Ingen arbejdsgiver vil ansætte dem og det ved DF.
Effektivitet kræver arbejdsgivere.

Sprogligt har de ofte ingen chancer.

DF med VK udøver chikane overfor mennesker, der ikke har en chance.

Påklædning er en latterlig påstand, der viser, at det er uintelligente mennesker, der er racister.

der var ordet igen mig selv
Så snart der ikke kan argumenteres sagligt og fornuftigt så kan der altid slynges det lille forslidte ord ud RACISME, det fortæller lidt om at der er nogle der ganske frivilligt lader sig indoktrinere af en bestemt politisk idelogi eller også er du ansat i Danmarks dyreste og mest korrupte industri godhedsindustrien.

Vattede sagsbehandlere? Anonym
Du mener dem som VKO regeringen pisker til at behandle etniske DANSKERE som lort?

www.k10.dk

Husk på at DF's politik også rammer danskere og muligvis en hel del af deres kærnevælgere. Men de er nok for dumme til at opdage det?[;)]