DF eller Enheds listen hvem ud gøre

DF eller Enheds listen hvem ud gøre Anonym
den største trusle mod et demokratisk Danmark

ingen Anonym
Ingen er dem er en trussel imod demokratiet, men de er begge en trusel mod økonomisk og politisk stabilitet i danmark

Enhedslisten Demokrat1
Helt klart Enhedslisten.

De er et anti-demokratisk parti/bevægelse. Selve opbygningen er meget ofte set af anti-demokratiske bevægelser (på begge fløje).
En kombination af personer i parlamentet, og så samtidig en flok (her autonome) bøller til at skræmme og afstraffe anderledes tænkende. Vi så tydeligt i går på Nørrebro, hvordan denne flok reagerer, når de ikke får deres vilje.

Hvis Enhedslisten var mange nok til at kunne overtage samfundet med vold, ville de ikke tøve et øjeblik. Og med Frank Aaen som generalsekretær tror jeg ikke, at mange anderledes tænkende skal gøre sig forhåbninger om at leve alt for længe ...
Som det er kommet frem i debatten efter filmen "den hemmelige krig", så har Frank Aaen jo selv i 1980 været med til at tortere afghanske muslimer for at fremtvinge oplysninger om CIA-agenter. (Muslimerne og kommunisterne var i borgerkrig i Afghanistan i 80'erne).
På det hjemlige plan har Pernille Theil inviteret bøller inden for i parlamentet, så de kunne overhælde landets demokratisk valgte regeringschef med maling.

Det er noget helt andet med Dansk Folkeparti og SF. Personligt kunne jeg aldrig drømme om at stemme på nogen af dem, men det er 100% demokratiske partier, der anerkender parlamentarismen og ikke har noget ønske om at tæske løs på anderledes tænkende.

Haha anonym
Sjovt indlæg.

Enhedslisten paladinbee
det er helt 100

Socialdemokraterne (Helle) , og deres støtte parti LO.... mandaabenraa
... mere indvandring , flere muslimere.
De partier der ønsker danske værdier modarbejder man , men sådan har det jo været i mange år.
LO , det er dem som ikke ønsker at respekterer menneskerettighederne - www.dff.net

Enhedslisten komododragon
For ud over at være rabiate er deres yderligtgående medlemmer også parate til at bruge vold som politisk magtmiddel.

enhedslisten fordi marcator
Den har den samme holdning til demokrati som de forkælede unge mennesker vi døjer med på nørrebrogade i disse dage. Generelt alt der er helt ude på den fløj, eftersom socialismen prædiker sammenhold, men bifalder selvtægt og nassen på samfundet og vi andres skattekroner.

Sådan rodvad
vælges enhedslistens top, de har en begrænset periode, så skal de udskiftes. Det betyder vel at de er mere demokratisk end noget andet parti.
DF er der aldrig val af toppen, hun bestemmer selv når hul vil trække sig, hun ejer faktisk partiet, derfor er de ikke demokratisk.

DF, ingen rodvad
må sætte spørgsmål om toppen.

Siger tak for Anonym
de mange gode svar og indlæg, er enig i at det Enhedslisten der ud gøre den største trussel glad for jeg ikke lige tog fejl der i Tak og forsat en god Jul til jer alle, sådan på trods af den vold der finder sted i kære Danmark

Her siger jeg Tak. Anonym
Ups det var her jeg skulle sige Tak for de mange gode svar og indlæg, er enig i at det Enhedslisten der ud gøre den største trussel glad for jeg ikke lige tog fejl der i Tak og forsat en god Jul til jer alle, sådan på trods af den vold der finder sted i kære Danmark