DF er folkets vilje

DF er folkets vilje dahl
Den sidste års tid er DF stormet frem i stort set alle seriøse meningsmålinger - i selv samme meningsmålinger er partier som de radikale og socialdemokraterne blevet baberet godt og grundig ind til benet. Er der en forklaring på ovennævnte??
Jo jeg vil prøve at komme en forklaring - jeg hr læst på århus universitet og har en ph.d grad i dansk indenrigs politik.
Jeg tror hele forklaringen er at DF stormer frem blandt danske vælger skal findes i at danskerne ikke mere vil acceptere den massive indvandring samt danskerne er villige til at gøre en ekstra indsats for børn og ældre - danskerne har indset at den eneste seriøse mulighed for at løse ovennævnte problemer er at stemme på DF - for mange af danskerne har indset at der ikke er andre alternativer. Danskeren kan man ikke snyde - derfor stemmer de DF.

Kærlig hilsen Dahl

Nemlig anonym2
Stop islam invasionen og send muhamedanerne retur - dette vil løse mange samfunds problemer og spare staten for betragteligt beløb så vil kunne bruges til de unge og ældre.

Ladyens røde løgne er bare desperate bøvs over at de er udenfor indflydelse og også er det efter næste valg!

Ja... Smølfsine
det behøver man ikke ha' en ph.d grad i dansk indenrigs politik for at se!
c",)

Ikke nok Anonym
Det er ikke nok, at begrænse indvandringen af bekvemmelighedsturister. Staten skal begynde med omfattende hjemsendelser af de mange velfærdsturister. Samfundet ville derved kunne spare mange omkostninger.

HØRT sunnyboy
så er det bare at stemme DF jo *S*

Du mener dem som stemmer på DF Moderation og moderatorer
Jeg gør fannerme ikke nikke nej!!

nonsens leif lalleglad
jeg tror du skulle have dine skolepenge tilbage.
hvis en person med dine kvalifikationer kan komme med den konklution, er der noget galt med uddannelsessystemet i Danmark, så tror da fanden Danmark ligger dårligt indenfor uddannelsescektoren i forhold til resten af verden, du er et tydeligt ynkeligt bevis.
du har en politisk mening der skinner igennem dine konklutioner.
Uden at have andre uddannelser end den alm. folkeskole, kan jeg derimod konkludere at Danskerne lider af ganske normal politikerlede, Poul Nyrup forsøgte sig med rollen som den alfaderlige, gedebukken fik sig en spindoktor og skylle pludselig lære at være sympatisk, Helle kom med "jeg kan slå Fogh" og faldt med et brag, og så var der hende med håndtasken der blev sur, der er mange andre almindelige psykologiske fejl, men den største er nok spindoktorenes indflydelse og forsøg på at udadtil rette socialdemokraternes skærmtække, en maske der i begyndelsen virkede men hurtigt krakelerede.
så nej, årsagen er ganske simpelt politikerlede, gennemskuelsen af politikernes løgne, manglende politiske klare og personlige holdninger, socialdemokratisk rygklapperi.

Du er sjov modild
Hvorledes er det lige, at den herre Ph.d(ahl)kan komme frem til, at et politisk parti's procentielle udsving på mellem 10 og 14% er sammenligneligt med "folkets vilje"?

Jeg ser frem til en sjov forklaring. :)

V.H. Modild