DF er kommunistpartis arvtager

DF er kommunistpartis arvtager aegtedansk
Her er en lidt ældre artikel, men den passer nu godt med vælgerprofilen på df'erne. Kæft, trit og retning. Store skatter og en mor stat.

"Mere end hver tredje af Danmarks Kommunistiske Partis førstegangsvælgere"

http://www.180grader.dk/nyheder/DF_er_kommunistpartis_arvtager.php

Det er det parti der nu i over 7 år har bestemt hvordan finansloven skal se ud og det er dem der pumper penge ud til deres vælgergrupper, mens borgerne skal trælle for at efterlønnerne kan ligge derhjemme og se tvbingo på lokaltv mens pengene kommer ind ad brevsprækken.

HAHA! gubbi_the_great
Du redder min dag med de her indlæg!
Igen må jeg erklære min enighed, og bøje mig for de empiriske data!

Hvad har i røget ? Amatøren
Og er der mere ?

Jamen altså dog komododragon
så undlad dog i himlens navn at stemme på dem menneske!

Jeg tror såmend ikke at de pludselig overdrager alle deres mandater til liberal alliance eller hvem du nu stemmer på, fordi du de sidste par dage har fået en eller anden bizzar form for ophidselse ud af, at vælte dit anti-DF myldrebæ ud over debatten.

For f..... hvor kunne det da være bare så meget mere interessant, at høre lidt om hvilke holdninger DU går ind for, istedet for alt dit gammelsure flæberi over, at der findes et parti og en vælgergruppe som du tilfældigvis ikke bryder dig om og som tilfældigvis også har noget at skulle have sagt.

Det mest intetsigende man kan bedrive politiske ytringer på er, at være i opposition til noget andet og mere eller mindre kun det. Det er allerhøjst interessant i nogle få uger.

Men pøj pøj med dit lille intetsigende anti-DF projekt. Men regn ikke med at du rykker det helt store med dit nuværende koncept

De er på campingferie sådan er facts
derfor er de lidt fjantede. Madsherry, kakkelbord og joggingtøj du ved. aegtedansk tilbringer al sin fritid i en gammel campingvogn.

hvis man gubbi_the_great
kan få sat fokus på hvikle ting partiet rent faktisk står for, og hvor deres magtbase ligger, kan man da forhåbenligt godt få rykket et par stemmer!

DF. Knulla
Det er godt du har nogle Blades ulødige artikler at holde dig til, hvad om du dannede dig din egen menig. Jeg tror inderst at DF. er det mest ægte danske parti uden at forsværge. Endnu har der ikke været et parti, som ikke ville straffe dem som er skyld i den godtwil du lever i idag. Mener du ikke de skal have en rimelig tilværelse. Hverke S-SF-V-C eller Enhedslisten tænker i de baner men kun sig selv. DF. har lagt nogle klare meldinger, spørgsmålet er om de kan gennemføres pågrund af folks medlidenhold, til deres pengepung & anden ætnisk baggrund.

Et godt udgangspunkt komododragon
ville være seriøse argumenter fremfor tyndskid og kiksede indlæg med bl.a. link til en oldgammel artikel fra 1999 serveret som aktuel nyt!

Hvis du nu skal være bare lidt ærlig, finder du så aegtedansk bare tilnærmelsesvis seriøs?

En lallende 'lir'ebasse er vist hvad vedkommende er[;)]

Er du en IT-spasser Anti-LIR
siden du ikke kan finde ud af at aktivere en profil.

Et barn på 5 år kunne gøre det, men aegtedansk kan ikke regne ud hvordan man gør.

Ha ha ha ha[:D][:D]

Nøøøøøøj. Mjølner.
Når to halvhjerner slår sig sammen !....... ja ! man fristes næsten til at sige "boller fra Kohberg".

Har du da en profil ? aegtedansk
Jeg må grine.

DF'erne plejer jo at spamme denne debat aegtedansk
Dels med alle deres indlæg om islam og indvandrere, som om der ikke var andet i livet og så med alle deres troll indlæg. DF'erne har jo ikke andet i hovedet end ældrecheks, vold og islam. Længere rækker deres evner ikke.

der findes allerede gubbi_the_great
ekstremt mange gode argumenter derude. Men de når ikke frem til dem der har brug for dem. Nemlig DF vælgerne. Det gør de her mere håndgribelige, sjove, og lidt useriøse indlæg.

godt argument gubbi_the_great
Regner du med at opnå noget med den udtalelse?

Hvis du vil have en mere seriøs debat, kan jeg også klare det... Just name the time and place...

Partiet molen
Har også visse socialistiske ideer, noget med bedre for de ældre, og lidt mindre hjemløse, og det vel ok.?

Mussolini kunne også eliminere arbejdsløshed og hjemløs hed. Historien melder dog ikke om hvordan.!!

http://wordofmouth.nationenblog.dk/2008/11/09/ondskabens-akse-islamismen-venstrefl%C3%B8jen-og-neo-nazismen/[:)]

Ja !. Mjølner.
Du har atter bekræftet hvorfor du er en halvhjerne !.

hvis jeg er det? gubbi_the_great
hvorfor svarede du så aldrig igen i den sobre debat omkring kulturradikalisme, vi havde for nogle dage siden?
Hvorfor angriber du mig i det her indlæg for at være en halvhjerne, baseret på nogle meget korte, og (for det meste) for sjov-indlæg af mig.
Der er ingen grund til at blive så fornærmet når jeres parti bliver angrebet. Alle bliver angrebet i politik, og indimellem er det under beltestedet. Deal with it!
Alle politiske partier bliver udsat for halvplatte angreb. Faktisk er DF'ere somregel nogle af dem der er mest ude med riven i underlige påstande, og statestikker, hevet op af hatte, så derfor burde de også kunne tage lidt igen af samme skuffe.

Jeres totale mangel på sobre argumenter til jeres forsvar, siger ret meget om det parti i forsvare. Det er ikke fordi i per defination er dumme (sådan som visse statestikker ellers påstår), men fordi der findes ufatteligt få gode argumenter for bevarelsen af dette parti. De fleste af jer er sikkert ikke engang rigtige racister... Det der knytter jer til partiet, er nemlig ikke jeres gode forstand, men en følelse!

En følelse af vrede, af at blive trådt på, og en ubendelig lyst til at finde en skyldig. En syndebuk om i vil. Uden denne følelse ville DF ikke eksistere.

Problemet er at sådanne følelser efter min bedste overbevisning ikke hører hjemme i politik. I politik skal fornuften herske, og alting skal handle om at få gjort tingene så klogt som muligt. Ikke styret af følelsesmæssige indfald, men guidet af omtanke.

medlidenheden? gubbi_the_great
Nu ved jeg ikke om folk kan have medlidenhed med deres pengepung som du siger, men man kan da godt have medlidenhed med folk der ikke nødvendigvis er etniske danskere.
For ved du hvad? De er præcis ligesåmeget mennesker som dig og mig, og fortjener samme menneskelige behandling. Hvis din medlidenhed virkelig er død, så er det værst for dig selv. Men du kan da ikke anklage vores andres medlidenhed. Vi har medlidenhed med folk i andre lande, der ikke har det ligeså godt som os, og vi har medlidenhed med folk i Danmark der klarer sig dårligt. Uanset hvilken etnicitet de tilhører.
Men Du vil jo faktisk ikke have vi mister medlidenheden. Du vil bare have at medlidenheden kun ligger hos en bestemt gruppe. Nemlig ældre etniske danskere!
Sandheden er at nogle af de rigeste mennesker i Danmark befinder sig i denne gruppe. Dermed ikke sagt at fattige i denne gruppe ikke skal have hjælp. De skal have al den hjælp de kan få, men den skal altså kun uddeles til dem der har brug for den. Det er ikke nødvendigt med stigning i ældrechekken til folk der bor i store villaer, og har alt hvad de har brug for til dagen og vejen, og lidt til.

Demografisk set, kan vi se at der er en meget stor ældregruppe der skal forsørges af en meget lille generation. Dvs. vi kan ikke blive ved med at opretholde visse servicer overfor ældre som idag bliver taget for givet. Dette er beklageligt, men nødvendigt. Private pensionsordninger må tage over på dette felt.

helt ærligt gubbi_the_great
Socialisme har jo ikke været farlig siden 70'erne og bliver det aldrig mere. Folk kan da ikke blive ved med at mane det skræmmebillede frem. Hvis man absolut vil kigge på hvilke skræmmeideologier der lever vel idag er fascismen da et langt bedre bud!

Hvis i er i tvivl om hvordan fascisme fungerer i praksis, så kig på DF's partistruktur, og autoritære top...

Jeg tror molen
Du har misforstået mit indlæg, var måske lidt tvetydig t. Ja DF er vel et slags national-socialistisk parti, men pointen med linket var at "facismen" kan også komme fra venstre??

Islamisme er vel ikke demokratisk...

forstår dig men er uenig gubbi_the_great
Fra venstre hedder det socialisme. fra højre fascisme. Men det du taler om er generelt set på totalitarisme. Hvor der er en ekstremt autoritært statsmagt.
Det har den ekstreme højre og venstrefløj tilfælles. Men jeg mener ikke islamisme er en fare i vores land overhovedet. Selv i Pakistan, hvor alle er muslimer og ret konservative mht. det, får islamisterne kun nogle få procent af stemmerne.
Her i Danmark har islamister jo ingen reel indflydelse. Derimod har national-socialisterne en ret stor indflydelse.

grunden til at i er så skide knotne på DF Mr Magoo
er at de lidt efter lidt tager alle jeres stemmer fra jer,
så derfor skal de chikaneres på alle mulige måder og løgne,
men i kan spare jer, for med disse sindsyge påstande
i kommer med her på Solen kan man føle hvor desperate
i er ved at blive og da i ikke har noget at tilbyde
jeres vælgere andet end platheder, er i ikke stuerene mere,
det er ellers synd for hvis i ikke havde sendt DF i armene
på regeringen kunne i have siddet på magten i dag
der er så utroligt meget i kunne gøre for Danmark tilsammen.
giver partiet jer penge for det spammeri i trætter os med her på solen,
så synes jeg at de skulle stoppe, fordi i gør jeres parti mere skade end gavn.

Jamen Gubbi komododragon
kan du ikke forklare dem hvordan tingene i virkeligheden hænger sammen og servere de hårdtslående argumenter for at de i virkeligheden burde stemme på Frank Aaen og Margrethe Vestager istedet.

En mand der som dig er så meget inde i tingene må vel let kunne ligge hårde fakta på bordet.

I modsætning til dig eller hvad?? komododragon
[:D][:D][:D][:D][:D]

hårde fakta er kommet på bordet gubbi_the_great
I talløse andre diskutioner.
Men de går konstant de hoveder forbi der har brug for at høre på det. Derfor har de her små indlæg lettere ved at nå ud til dem der allerede stemmer DF. De gider nemlig ikke læse de lange komplicerede argumentationer. Og ja nu generaliserer jeg.

Fornuftig vurdering af DF professionel
siger, at DF aldrig vil kunne få landet til, at fungere.

Hvem er knotne ?

Vi? hvem? gubbi_the_great
Du skriver til mig som om jeg var Helle Thorning...
Jeg er jo ikke politikker. Jeg er en privat person der har private meninger baseret på offentlige fakta.
Jeg er knotten på DF fordi jeg mener de underminerer det samfund der er blevet opbygget de sidste 40 år.
Hvilke sindsyge påstande er det du taler om? at DF er racister vil jeg ikke kalde en sindsyg påstand. At de er nationalister vil jeg heller ikke kalde en sindsyg påstand. At de er ekstremt autoritære vil jeg heller ikke kalde en sindsyg påstand.

Det er faktisk ting som alle vælgere godt allerede ved, men ingen siger højt. DF vælgere er sådan set ok med alle disse ting, fordi de er overbevist om at det er disse egenskaber Danmark har brug for i fremtiden.
På dette punkt har de bare historien imod sig. Nationalistiske, og autoritære partier har aldrig bragt andet end katastrofer med sig. Og det bliver bestemt ikke bedre af at blande racisme ind i det hele.

ha ha - du ved ikke engang hvad du skal sige komododragon
til modsvar.

Nej selvfølgelig vidste jeg da godt at du ikke havde de seriøse hårdtslående argumenter.

Se lige på dit eget indlæg igen - det reneste af det rene udenomsnak[:)]

Problemet med islamister? komododragon
er ikke deres antal eller deres aktuelle indflydelse på verdensordenen.

Problemet er deres ekstreme holdninger og deres brutalitet. Men vigtigst, deres abitioner om og deres potentiale til at rive millioner af muslimer med sig ind i en ny storfacisme og deraf følgende voldsomme forstyrrelse af verdensordenen.

Derfor skal de absolut tages alvorligt. Alt andet er bundløst naivt.
Man siger at man har lært af historien fra 2. verdenskrig. Alligevel begår man samme fejl som da nazismen spirede frem.
Det er som om at man i kølvandet på kolonitiden og 2. verdenskrigs etniske udrensninger ikke vil acceptere at ikke-europæiske folk kan dyrke en facisme. Og gør de alligevel er det klart den vestlige verdens skyld. Man flytter fokus fra det reelle problem til at være på de grupper som har en mere reaktionær holdning overfor denne nye tids facisme.

Glem aldrig hvordan nazismen startede. Nogle få skrigeskøger og en stor masse af mere eller mindre stiltiende sympatisører. Verden snorksov imens nazismen fik mere og mere momentum i de tavse masser indtil den brød ud i lys lue.
Det samme er under gæring i den muslimske verden. Nogle få skrigeskøger hyler op. De tavse masser er mere eller mindre stiltiende enige. Islamisterne er langsomt men sikkert ved at få det samme momentum i den store muslimske verden som nazisterne fik i store dele af af Europa i 30'erne.
Vil vi virkelig begå samme fejl igen?

Jamen ok... gubbi_the_great
Så kan vi da tage en lille liste af begrundelser for hvorfor DF ikke burde eksistere.

Racismen. Racisme er videnskabeligt modbevistadskillige gange, og høre slet ikke hjemme i morderne politik.
Når DF påstår de ikke er racister er det noget de simpelthen skal sige af juridiske grunde. Alle ved jo godt de er racister, og folk der stemmer på dem gør det også ud af en underlæggende racisme (og ja jeg generaliserer)

Populister. DF har en næsten komplet mangel på en langtsigtet stategi for Danmark. Det de er bedst til er at hive fat i små enkeltsager. Små ting selv de mest dummeste mennesker kan forstå. Det kunne f.eks være at hive en lille sag med en tuneser frem under finanslovsforhandlinger...

Integration. I modsætning til hvad man måske kunne tro har dansk folkeparti ikke en integrationspolitik. De har en straffepolitik. En politik de selv MÅ være klar over ikke fungerer. Men pointen er for dem ikke at integrere indvandrere...

EU. Her har DF nogle af de dummeste argumenter nogensinde... I sin tid var et af deres hovedargumenter til at undgå euroen, at der var nikkel i mønterne, og at de kunne give nikkel-allergi... Derudover udtalte Pia også noget med at vi havde haft kronen i 1000 år... Hvilket demonstrerer hendes historiske uvidenhed.

Fascisme, socialisme, og nationalisme. DF indeholder dele af alle disse ideologier. De har den store stat fra socialismen, nationalismen forklarer vidst sig selv, og fascismen træder frem i deres autoritære opbygning, og deres korporative strukturering. Men Df er faktisk historien der gentager sig selv. National-socialisme har eksisteret før. I har måske hørt om det. Det var ikke en succes...

Når alt kommer til alt er fejlen ved DF at partiet ikke taler til nogen form for fornuft overhovedet. Det appellerer til en følelse. En følelse af vrede. Folk der føler sig trådt på, på den ene eller den anden måde kan muligvis relaterer til DF. Det er derfor logiske argumenter slet ikke bider på DF'ere.
Men følelser er ikke logiske, og kan ikke føre til nogen god politik. En følelseladet hævn-politik fungerer ikke i praksis.

En syndebuk ?. Mjølner.
Læs lige de indlæg der er skrevet de sidste dage, og fortæl mig om hvad de Venstreorienteredes evige angreb på DF handler om.......... hvis ikke det handler om en syndebuk for alt !........... ps. ved sidste valg var jeg ikke en af de4m der stemte på DF !...... det gør jeg måske næste gang, hvis det er det der skal til for at holde snuden på de røde væk for al indflydelse !........ had, og misundelse er der rigeligt af, selv med de Røde i opposition.

oppositionen? gubbi_the_great
Alt det du frygter ved store røde Ivan, er nu på vej ind i Danmark, og du ser det ikke. DF står for den store stat. Det autoritære samfund.
Jeg anser mig selv som værende liberal, Men der er intet liberalt over VKO's politik...

tak for din "fine" liste, bare synd komododragon
at det er noget frygteligt sludder.

"Racismen. Racisme er videnskabeligt modbevistadskillige gange, og høre slet ikke hjemme i morderne politik."
Racisme er modbevist videnskabeligt...nej nu må du sgu holde. Denne "isme" er modbevist. Dvs. racisme ikke findes eller hvad?

"Når DF påstår de ikke er racister er det noget de simpelthen skal sige af juridiske grunde. Alle ved jo godt de er racister, og folk der stemmer på dem gør det også ud af en underlæggende racisme (og ja jeg generaliserer)"
Ja det har du ret i - du generaliserer. Endda på et temmeligt fladpandet og usagligt niveau. Du kan ikke dokumentere dine påstande.


"Populister. DF har en næsten komplet mangel på en langtsigtet stategi for Danmark. Det de er bedst til er at hive fat i små enkeltsager. Små ting selv de mest dummeste mennesker kan forstå. Det kunne f.eks være at hive en lille sag med en tuneser frem under finanslovsforhandlinger..."
Det er rigtigt at DF kommer med populistiske udtalelser, men det er de ved den søde grød ikke alene om. Nævn mig bare et populistisk parti som ikke kommer med populistiske udtalelser, eller som udtaler sig om enkeltsager.
Helle Thorning og SF har f.eks. ved flere lejligheder leflet for de ældre. Villy Søvndahl fra SF tordnede imod utilpassede fremmede. Liberal Alliance vil af med topskatten. Soc. dem. vil hæve skatten for at få mere offentlig velfærd. Etc. Etc.


"Integration. I modsætning til hvad man måske kunne tro har dansk folkeparti ikke en integrationspolitik. De har en straffepolitik. En politik de selv MÅ være klar over ikke fungerer. Men pointen er for dem ikke at integrere indvandrere..."
Er det noget du tror eller noget du ved?!! Dokumenter det.

"EU. Her har DF nogle af de dummeste argumenter nogensinde... I sin tid var et af deres hovedargumenter til at undgå euroen, at der var nikkel i mønterne, og at de kunne give nikkel-allergi... Derudover udtalte Pia også noget med at vi havde haft kronen i 1000 år... Hvilket demonstrerer hendes historiske uvidenhed."
De er næppe mere dumme end dem enhedslisten og SF har disket op med om samme emne.
Den med nikkel i mønterne kommer du til at dokumentere. Jeg har aldrig hørt om det og tror næppe det er en officiel holdning de har haft.

"Fascisme, socialisme, og nationalisme. DF indeholder dele af alle disse ideologier. De har den store stat fra socialismen, nationalismen forklarer vidst sig selv, og fascismen træder frem i deres autoritære opbygning, og deres korporative strukturering. Men Df er faktisk historien der gentager sig selv. National-socialisme har eksisteret før. I har måske hørt om det. Det var ikke en succes..."
Igen beviser du at du ikke følger med. Det der er dine fordomme, det er ikke virkeligheden. Det er lige så stupidt som at sige at SF går ind for stalinisme og den slags knald.

"Når alt kommer til alt er fejlen ved DF at partiet ikke taler til nogen form for fornuft overhovedet. Det appellerer til en følelse. En følelse af vrede. Folk der føler sig trådt på, på den ene eller den anden måde kan muligvis relaterer til DF. Det er derfor logiske argumenter slet ikke bider på DF'ere.
Men følelser er ikke logiske, og kan ikke føre til nogen god politik. En følelseladet hævn-politik fungerer ikke i praksis."
Efter at have tygget mig igennem alt dit enfoldige knald, står det da lysende klart at DU selv er styret af følelser og instinkter frem for logik og fornuft. Den ene ondskabsfulde og udokumenterede påstand efter det andet om et parti og deres vælgersegment. Altsammen bygget på hvad du tror og føler.

Du er da ikke en skid bedre end det du beskylder dansk folkeparti for. Du gør dig selv ufrivilligt til grin[:D]

DF ideologiske udgangspunkt professionel
er nationalisme og DFs populisme er racisme.

Se på realpolitikken. Hvad sker der i Dagens Danmark .

Efterhånden som Dansk Folkepartis enkelte punkter er slået igennem rent lovgivningsmæssigt er Danmark ved at lave de samme fejltagelser, som man gjorde med de sorte i USA, hvor de unge sorte lavede en masse ballade indtil de sorte fik reel indflydelse i samfundet.

Dansk Folkeparti prøver med alle midler, at holde muslimer udenfor indflydelse i DK og vi ser resultatet i DK.

Kom nu med noget konkret komododragon
istedet for alle de der følelser, mavefornemmelser, gætterier, cirkulære konklusioner og insinuationer.

Eller sagt på dansk: Kom nu med noget konkret istedet for at kaste med mudder.

Er du df'er komodo? aegtedansk
Vi venter spændt på svaret.

Jamen jeg skal da med glæde komododragon
udløse din spænding.

Komodovaranen stemte på venstre ved sidste valg.

Hvem stemmer du på aegtednask - Enhedslisten eller R?