DF er ligeså stuerene som Socialdemokraterne

DF er ligeså stuerene som Socialdemokraterne joel
mange glemmer vist i denne debat om husgøring indenfor partierne, at Socialdemokraterne har et dejligt ærkesocialitisk medlem, som hedder Karen Jespersen, som for nogle år udtalte, at visse personer burde smides ud på en ø.
Og det er jo ikke det eneste eksempel der findes, derfor synes jeg, at hele den virak om hvilke partier der er stuerene og ej, virker en smule gammeldags.
Se nu for pokker at komme videre. Vi kan ikke blive ved med at argumentere for og imod, for så er vi tilbage under Nyrup, som netop startede med at sige at DF ikke var stuerene.

Er den politiske udvikling virkelig ikke nået længere i så fald?

Nej... s.s.blicher
Men man kan da håbe at respekten for mennesket vil fremmes, også blandt DF'ere.

At trække Karen Jespersen frem, synes jeg sgu er en dårlig sammenligning.

Og nej. Jeg er ikke Socialdemokrat.

Skade et partis omdømme? lagermann
Et parti som har medlemmer der kan skade deres sag, kan som sidste udvej beslutte sig for at ekskludere skadevolderen.

Det er sandsynligvis det der var bevæggrunden. De var tvunget til det.

Lagermann

Jeps... s.s.blicher
Og de gør det HVER gang....

Altså når de bliver opdaget ;-)

De eneste DF. Anonym
Mangler respekt for, er Muslimer der ikke har viljen til at indpasse sig i det Danske samfund, og det var disse mennesker Karen Jespersen ville sende ud på en øde ø, og det har jeg stor respekt for.
Indvandrer der tilpasser sig under Danske normer er lige så velkomne har i landet, som indfødte danskere, men ikke disse krævende, og højtråbende, utilpasselige typer der tror de kan presse en middelalderlig Muslimsk levevis ned over hovedet på alle os der har levet i Danmark i tusindårige generationer, hvis denne levevis er så betydningsfuld for disse individer, har de ikke noget at være her efter.

Socialdemokratiske ekstremister Felix
Dem er der en del af, men nogle er nu forhenværende medlemmer såsom M. Camre, K. Espersen.

Man kan sige om Soc. vælgerbaglande, at de hører til samfundet absolutte bund, med utallige farlige galninge, men derfor behøver partiets holdninger ikke at afspejle dette, hvad det heller ikke gør.

De rabiate der røg ud af Soc. er gået til DF, hvilket viser, at Soc. som parti er mere stuerene end DF.

P. Nyrup tog afstand fra de rabiate i Soc. samtidigt med, at Fremskridtpartiets mest rabiate landsbytosse og mytoman, lægen Eva Graungaard angreb Nyrups far og P. Nyrup for, ikke at være stuerene. Graungaards private hjem i hendes konsultation ligner et latrin med årtiers gamle ekskrementer og urin på gulve og tæpper. Et stærkt kontrast til hendes udtalte mangel på almen omtanke.

Svaret ligger allerede op et andet tråd nej da...
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=177&posting=709478

Stueren eller ej DFeren
Er jo noget man gør sin hund eller kat. Dansk Folkeparti er et parti med egne holdninger, og det man da i et frit land kunne acceptere.