DF forslag rent til grin!

DF forslag rent til grin! kaminsky
Forbyd bander mener DF, hvad med at forbyde biler de dræber mere end 300 personer og invalidere langt flere. Jeg mener ikke bander lemlæster over 2000 personer om året!

Hvad bliver næste DF forslag forbyd politiske partier?

hvorfor blander du ting sammen ? iampersson
jeg er enig med dig i at DF`s "kreative" forslag er tåbeligt, men hvorfor sammenligne det med biler, eller andre transportmidler, det er lige så tåbeligt !
-
det må du kunne gøre bedre !!!

forbyde rygerne Tarzan 666
og ikke rygerne de to er også en slags bander,den ene uden den anden med banderole [:)]

Forbud mod rygere Så kan de lære det
De slår flere mennesker ihjel, end rockerne og 2 g'erne, men det tør DF da de har mange ældre røgterrorister blandt deres vælgere.

selvfølgelig skal vi ikke forbyde vores Skipper Skræk
uniformerede gangsterbander som indgyder respekt og angst alle steder de fremtoner.
foreløbig er de, de eneste som tør gå i flæsket på de krimminelle udlændinge som lever af kriminalitet og derfor truer vores egne forbrydere.
næh lad dem gøre det af med hinanden og så tage stumperne af vores hjemmefødte besærker og tvangsindlægge dem i vores marine som gør tjeneste ved Afrikas kyster hvor vi prøver at holde pirater fra at angribe fredelige skibe som er nødt til at sejle i disse farvand.
skulle der være nogen overlevende Ali babber tilovers efter vores lokale ragnarok så send dem med og lad dem gå planken ud.

forbuds danmark NW_DK Slettet Profil
kan ikke se hvordan man skulle kunne forbyde motorcykelklubbers eksistens med eller uden rygmærker,at de blive betegnet som bander er noget befolkningen og regeringen siger,så længe de ikke selv siger det eller står ved at de er at betegne som en bande,vil det bare blive en tom trussel fra DF,desuden skal man passe lidt på hvad man roder sig ud i,der findes da stadigvæk en domstol der er højere end den danske.

Samfundet beder selv om balladen,hvis de vil fortsætte politiken som de kører nu,hvad de siger på Christiansborg og hvad befolkningen mener burde gøres er to vidt forskellige ting.

Så kan kun give dig ret i overskriften.

MVH
NW_DK

DF varm luft... anna kist
er vel ikke noget nyt. Det er faktisk så ofte at man kunne mistænke en seriøs mavelidelse.
Mit råd til DF er derfor: Spis mere fiber, og rønsager. Ikke så meget fedt og sprut. Desuden sløver det hjernen, som visse statistikker ser ud til at påvise ang. DF'eres manglende intellekt.
Men husk - drik masser af vand, og hvis prutterne fortsætter så søg læge inden du galper op her eller til næste DF ølstube-møde![;)]

Du er jo. Mjølner.
Direkte dum at høre på !...... men man kan vel ikke forvente andet fra en af "onkel Frank's" partisoldater !.