DF gør noget ved problemet... hvad gør Ø?

DF gør noget ved problemet... hvad gør Ø? man-in-black
Mindst syv lokalformænd i Dansk Folkeparti kan se frem til eksklusion eller en anden form for sanktion, efter at de i Ekstra Bladet har givet udtryk for, at medlemskab af nazistpartiet eller Dansk Front ikke ville forhindre folk i også at blive medlem af DF.

Hovedbestyrelsen drøfter sagen på et møde mandag eller tirsdag, oplyser partiets næstformand, Peter Skaarup, til Ritzau.

Dansk Folkeparti har allerede reageret på sagen ved at indskærpe partiets retningslinjer over for sine tillidsfolk.

- Men det er på Christiansborg, at ledelsen tager stilling til, hvem der skal være medlem hos os, og vi griber ind i denne sag, som vi også har grebet ind i tidligere tilfælde, siger Peter Skaarup.

Han mener, at andre partier her kunne tage ved lære af Dansk Folkeparti.

- Der er jo partier med medlemmer, som går ind for stening af utro kvinder eller ekstremisme. Jeg siger ikke, at partierne er enige med dem, men de gør i hvert fald ikke noget ved problemet, mener han.


______________________________________________

Hvad gør Lady-in-red og hendes partifæller??


http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article219252.ece

Lad nu være.... Kongen^*
Hvorfor skulle du lige afslutte med en bemærkning om ladyen? Det skulle du have undladt, så ikke din meddelelse går tabt i personfnidder.

Det er fint DF gør noget ved det. Hvem kontrollerer det er andet end snak?

Det er tæske nødvendigt, at de gør som Peter Skårup forklarede, de ville gøre. Vi kan simpelthen ikke have regeringsstøtter af den kategori. Så gud ved hvad Fogh disker op med at kommentarer?

Jeg kan ikke fordrage DF, men medgiver gerne at det var en positiv oplevelse med den reaktion.

Helt enig... anders_engberg
Hejsa.

Er helt enig med dig i, at det er vigtigt at DF tager afstand. - Og at der bliver fulgt op på dette.

Sympatisere nada med DF, dansk front eller andre fra den yderste højrefløj (eller venstrefløj)

Men at nævne lady... tjaee.. på den måde hun udstiller V K og DF som yderste højrefløj (en stemme på V eller K = stemme på DF) - hvilket tit bringer mit tis i nærheden af 100 grader... så synes jeg det er ok - da det jo forhåbentlig kan give madamen lidt at tænke over... (men tvivler)

;o)

A

(som hader mudderkastning - men åbenbart kan være ret dobbeltmoralsk... :p)

Hørt Holger
Godt indlæg samt seriøs og troværdig handling fra DF.

Vælgerne vil sikkert belønne DF for arbejdet med at holde stien ren.

Et eksemplet til efterfølgelse andre steder.

selvfølgelig gør DF aristoteles
noget ved disse problemer!!

Enfoldighedslisten, Socialakrobaterne og de rabligale, jubler jo over at et statsfinancieret TV kan gå ind og medvirke til at lave femte kolonne virksomhed overfor Danmarks tredie største parti.

Men DF gør noget ved det, SELVFØLGELIG!! et anstændigt parti - hoveder vil rulle og ordenen vil genoprettes - som i enhver familie.

Men hvad med de rablikale hvor man ud over guttermanden Naser har medlemmer som går ind for sharia - hvor er Ekstra Bladet dèr (håndsafhugning/stening af utro kvinder m.m.m.) hvor er moralen??

og socialakrbatene suger tilsvarende typer til sig som ikke agter at tage afstang fra disse middelalderlige menneskeslagtninger - lutter stemmekvæg - hvor er Ekstra Bladet dèr??

Tør hvor andre tier - ja hvis det passer ind i bladets profit!!!!

Med hvis stemmer? arkimedes02
Det er muligt at vælgerne allerede er igang med at belønne DF. Og det ser ud til at det bliver på V´s bekostning hvis tilslutning i DEN grad rasler ned i den seneste meningsmåling.

Jow jow, det er sjældent at noget er skidt for det ene, men ikke godt for det andet. Lad dem bare belønne hinanden med hinandens stemmer.

Arkimedes

Indebrændt?? At last
Hahaha. Et kæmpe nederlag for DF.

Men problemet er jo: Hvor mange nazister, Dansk Front er allerede i Dansk Folkeparti?

Eller problem og problem - det bliver DF's DØD - akkurat som Fremskridtspartiet i sin tid.

Landsbytosserne, nazisterne og andre rabiate vil på et tidspunkt opføre sig som da Fremskridtspartiet slagtede sig selv...

Vi andre ser med fra sidelinjen og nyder DF's opløsning.

Dejligt!

Medlemmer rodvad
af diktatoriske partier vil være idealet for andre. Det har vi set tidligere.
Så vidt jeg ved stiller de andre partier kun to krav: 1. de skal arbejde for partiet, 2: de må ikke samtidigt være medlem af et andet politisk parti eller bevægelse. Derudover skal man følge loven.