DF i seng med Enhedslisten

DF i seng med Enhedslisten Kigger på
DF og enhedslisten står efterhånden alene i deres forsvar for topskatten http://www.180grader.dk/nyheder/LO_vil_have_topskattelettelse_-_DF_advarer.php

Så de to unge "fjolser" (DF og ENHL) har fundet hinanden, selvom alle andre kan se, at det er et usundt forhold, der ikke fører noget godt med sig.

Beklageligt Amatøren
Skulle der være noget, der kunne afholde mig fra at stemme på DF igen, igen, igen er det da virkelig, hvis de finder ret meget fodslaw med Længst Ledig Listen.
Klamt..................

Hvor er sengen? Anonym
Du bruger selv ordet 'fjolser', (hvad der passer fint på førstnævnte, i din skrift) men magen til dum overskrift skal man lede længe efter.

Føj en tanke Eo..
og så skrevet af en kigger...bvdr!!!! grimt billed på nethinden!!!!!grgrgr

Åh, du kan da ta' det, kan du! Kigger på
Ja, tanken tænder et eller andet hos dig, det kan jeg godt mærke....

Ja. la34sf
Modsætninger mødes,om det er om skatten eller mullaimporten er det kun godt at høre begge verdenshjørner mødes, den store forbryder og talsmand fra Al Kadia kalder den nye præsident i USA for en husneger, så hvem er det der er racistisk, den kristne hvide eller de arabiske horder gæt selv.

Dobbelt Indkomst!! -Derfor! socrates
Man skal ikke være en Einstein for at vide at disse håndværkere har en virkelig høj bruttoløn, i arbejdstiden. Denne er også yderst ganske fortjent! Og topskatten bør lempes.

MEN, hvad der holder igen, -er at visse realister ved og er klar over at denne ovenud velfortjente hyre suppleres i fritiden med en endnu ekstra ufortjent kulSORT indtjening, som man ikke kan nå, skattemæssigt!

derfor er der nogen som mener at der bør være varsomhed med at klippe af topskatten.

realisten.