DF løber frra løfter

DF løber frra løfter modild
Df fasholder kontanthjælpsloftet.

En rapport har endelig fastslået, at loftet over kontanthjælpen ikke har haft effekt i form af flere i arbejde. Det er jo ud fra devisen, at alle kun vil arbejde, hvis der er penge i det, og at det ligeledes skal kunne betale sig.:)

Denne bøvede tilgang til ledighedsproblemerne har nu igen fået et knæk, og fremstår som det det er, en enfoldig holdning til mennesker.

Df lovede at ophæve dette loft, hvis det viste sig, at det ikke virkede, men det ser det ikke ud til, at de vil alligevel. Ud fra DF's utrolige verdensbillede, tager rapporten nemlig fejl.:)

Nå men dette tegneserieparti er jo forkæmper for de svageste, så jeg regner med, at den udmelding giver mening for mange i dette forum, der jo bekender sig til dette verdensbillede.:)

Politisk hæderlighed kan man formodentlig ikke beskylde dem for at være i besiddelse af, men hvis man kan gætte sig til, hvorfor dette usympatiske parti fastholder loftet, giver jeg en is.:)

Hvor mange fremmede mon befinmder sig under denne regel? Jeps... mine damer og herrer, det er rigtigt, DF er nemlig laveste fællesnævner, bare vi kan gøre ondt være for dem, vi ikke kan lide, er vi kolde i røven overfor begreber som anstændighed, menneskelighed og fornuft.. det sidste ved partiet ganske enkelt intet om.

Politisk utroværdige er hvad de er, men sådan er populismen jo.

V.H. Modild

heller pop anonym
end overend af muslimer.

Præcist modild
Det er det jeg mener. Der er intet som virkelighedsflugt og dyb dyb uvidenhed.

V.H. Modild

Uden loftet risikere Attila
man at nogle får kontanthjælp der ligger på højde med de laveste lønninger. -Det vil nedsætte motiveringen til at finde et job + det vil få nogle af de lavest lønnede til at droppe ud af arbejdsmarkedet.

Jeg mener at den offentlige forsørgelse som kontanthjælp, bistand, dagpenge og hvad det ellers kaldes allerede ligger over det akseptable. En nedsættelse er på sin plads snarest muligt.

Det er vist noget vrøvl Fru Tænksom
Al den stund, at man f.eks. i Mjølnerparken og Vollsmose har beboere, som ville gå rabundus, hvis de fandt et arbejde.
De ville miste en masse, og ville ikke kunne betale huslejen i disse dyre byggerier.

Det er vist bedre at holde fast i deres kontanthjælp, og deres boligtilskud.

Nej, nedsæt skatten på arbejde, og lad dem finde en bolig, som de selv kan betale. Lige som vi andre må.

Tilskudsjunglen degenerere det danske samfund, og umyndiggør dem som gerne vil klare sig selv.

Det er især synd for indvandrerne, som egentlig hellere ville klare sig selv. Skulle jeg hilse og sige fra Naser Khader.

hellere aabenraamanden
1000 muslimer end en jyde

DF er for affalds mennesker qwerty
Det eneste politiske punkt DF kæmper for er had over for fremmede. Alt andet er til salg. Hvor mange gange har vi ikke efterhånden hørt dem råbe op om ultimatummer, for kujonagtigt at slikke Foghs røv dagen efter? De har solgt deres sjæl for magt. Heldigvis bliver de også straffet for det af vælgerne. Der er heldigvis ikke så mange hjernedøde menensker i det her land der ikke har gennemskuet dem endnu. De sidste vælgere de har kan vi lige så godt opgive, de er taberne i fremtidens samfund.

Personligt kan jeg more mig over alle dem fra vage grupper der har stemt på DF. De har skudt sig selv i foden. Velfærden er på det laveste i 30 år. Specielt morerdet mig at pensionister der har stemt på DF fordi de har set noget på TV2 om de farlige indvandrer i Danmark. Nu betaler de prisen. De bliver behandlet som tremmekalve. Om nogen år kan de ligge og dø i deres eget skidt fordi der ikke er nogen til at passe dem. DF har skræmt den udenlandske arbejdskraft væk og der er ingen danskere der gider have jobbene. Så kan fjolserne lære det.

Du er.............. Hahahihaha
.....ekstremt smalsporet og dum at høre på.
Vis mig et parti der ikke er rendt fra deres løfter på et eller andet tidspunkt.

Du kan selv puhadada
være dum og en taber af karat

Det man si'er.......... Hahahihaha
........er man sæl' for det står i aktuel'.

Prøv lige at højne niveauet lidt. En ting er, at du er umulig at tage seriøst, men prøv i det mindste at være til grin med stil.