DF og Dansk front må ikke få hinanden

DF og Dansk front må ikke få hinanden kaminsky
Dansk front siger at de og DF for en 3/4 ligner hinanden. Derfor forstår Dansk front ikke hvorfor de ikke må være medlemmer af DF. Men ok DF vil ikke have dem og det bestemmer DF naturligvis selv.

Nu har DF smidt de 9 mand ud de mener DNSB/Dansk front er ok. Men hvorfor kan andre der er tømt ved domstolenden for racisme blive i partiet? Det er vel i virkeligheden det samme som Dansk front står for, så hvorfor ikke bare acceptere Dansk front og DF stort set mener det samme?
En gæst og anonym2 behøver ikke skrive!

DF og DF er vanallan
lige så meget det samme som Enhedslisten og de autonome voldsbøller. Alle ved jo også at Enhedslisten ikke er så kritisk med hvem de vælger ind i folketinget, man behøver vel bare at nævne terroristen Pernille R. Theil

Ak ja der røg familiesamføringen Fnidder
For de etnisk danske landsbytosser.

vrøvl NS88
Vi er da mange mange flere end du overhovedet
kan forstille dig fordi der røger ni, det betyder ikke en dyt, det de ofre der skal gøres for at vi fra Dansk Front kan overtage ledelsesposterne.
Vi har såmænd masser af andre tosser.
Martin Henriksen ( DF ): at "vi vil frydes, når mændene udleveres til tortur og politisk forfølgelse".
Louise Frevert ( DF ) : Vi må nok tænke i andre baner, og f.eks. modtage et russisk tilbud om at opbevare småslynglerne i russiske fængsler for kr. 25 pr. dag
Mogens Camre ( DF ) : Derfor er tiden til at vedtage en særlovgivning, som gør det muligt at arrestere dem, der bevæger sig i og omkring de islamistiske grupperinger og sende dem hjem, hvor de kom fra. Nogle af dem vil måske ikke blive straffet der, hvor de hører til, men så har vi dem i det mindste på afstand. Der er et pro-blem med papir-danskerne. Det problem må vi løse ved bestemmelser om fratagelse af dansk stats-borgerskab.

Noget anonym2
Det er noget vrøvl velfærdsturisten ns88/Lagermann skriver. Men måske har den lange tid på socialhjælp skadet velfærdsflygtningen.

Racisme-paragraffen f.eks. Tarzan
er Dansk Folkeparti modstandere af. Derfor smider de ikke folk ud bare fordi de er dømt for at overtræde den. Desuden bestemmer de selv hvem de vil have med. Længere er den vist ikke.

Men hey, skal folk fra Dansk Front og DNSB ikke have en stemme?

Ikke anonym2
Ifølge kommunisterne skal der ikke være demokrati, men proletariatets diktatur. Massemorderne Stalin og Lenin er eksempler på hvad dette betyder.