DF og de andre røde skader dansk velfærd

DF og de andre røde skader dansk velfærd Ægte dansk
DF og de røde vil ikke reformere dagpengene.

DF og de røde vil ikke reformere efterlønnnen.

De vil holde fast i gamle dage med illusionen om at Danmark var verdens bedste sted og navle.

Men nu får de manglende reformer konsekvenser.Der må skæres på sundhedsområdet og andre offentlige servicetilbud og istedet må det private overtage. DF og de røde beklager sig ellers altid over manglende offentlig service, men så længe de santidigt ikke vil reformerer dagpenge og efterløn så går ligningen ikke op. DF og de røde har også et vælgerkorps de skal tage hensyn til. DF' s vælgere er typisk ælde og efterlønsmodtagere eller pensionister med cerutter som tror de også får frataget deres alderrente.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/11/01/163216.htm

De andre røde øøøhhhh ? Amatøren
De andre røde, er DF nu blevet røde ?
Det med at DF´s vælgerkorps skulle bestå at dem du mener, kan du selvfølgelig dokumentere, f.eks ved et link.
Det er nu ikke udelukkende dem, jeg møder snarere omvendt. Men også dem du påstår, bare ikke i overflod, mere en bred skare svingende fra yngre lønmodtagere under 25 år til den ældste jeg har mødt, nemlig en akademiker i 70érne.

Kom nu med nogle facts, og ikke de sædvanlige floskler.

Ægte dansk Morgenkaffe
ost, er du at høre på, stærk men hurtig spist eller smidt ud. Hvad tror du modkravet vil være fra fagforeningerne? markant øget opsigelses-varsel (3-6 mdr) er det den vej du vil? ok for mig. Hvad forstår du ved ordet "reform" kald det dog det rette, nemlig besparelser.

Hvis nu denne regering fik dette gennemført, tror du så det stopper her? nej bror ost, nok ikke før hele velfærden ligger ned i liberallismens navn.

pjat 1-2-3
.... problemet er at der ikke er andet bundet op på forslaget til en dagpengereform. Går man kun efter satser, længder osv har det jo kun karakter af besparelser og ønske om at skabe en "løntrykker" klasse der slås om de samme jobs, der ikke er nok af, og derfor reelt bliver løntrykkere. I andre lande kalder man klassen for "working poor".

Problemet er kvalificeret arbejdskraft og hvordan man skaber den. Dvs at der må uddannelsestilbud på bordet samtidigt. I samme stund er du også nød til at indse at ikke alle egner sig til fx. jobs i pleje og uddannelsessektoren.

1-2-3

jeg tilhører den ungdomsgeneration Kvinde årgang 1964
som kom ud på arbejdsmarkedet i 1983, hvor der var stor ungdomsarbejdsløshed i Danmark. Jeg havde gået i 10.klasse og taget efg-basisåret på handelsskolen. Det var meget svær for mig at finde en læreplads, så jeg har måttet tage de ufaglærte jobs som jeg kunne få indenfor butik, fabrik og børnehave. Blev medlem af en LO-fagforening/A-kasse fra 1984-2000. Under Poul Nyrup Rasmussens tid som statsminister fik vi en stram dagpengereform og efterlønssagen. Jeg mistede desværre også min dagpengeret, da jeg ikke længere kunne opfylde de 100% stramme rådighedsregler, så jeg kom over i fleksjobsystemet, og har lige for tiden et Fleksjob, men det er temmelig hårdt at så mange med et normalt arbejde, har så meget hetz og fordømmende for mennesker som har nedsat arbejdsevne på grund af fysisk, psykisk og sociale problemer. Hvor rummelig er vi her i Danmark til at acceptere andre som er anderledes?, Hvad skal de fattige og udstødte leve af, hvis der kommer flere økonomiske stramninger???.....håber vi får væltet V,K OG O regeringen ved næste valg, for får et rødt flertal, så det bliver gjort noget for de fattigste og den stigende ulighed.

Jo, de vil rodvad
reformere dagpengene. En ægte reform er ikke det samme som pisk, som er det eneste Lars Løkke Rasmussen forstår. Han og du ved at der ikke bliver mere velfærd ved mere pisk, I misbruget udtrykket velfærd på det groveste, eller også er det fordi I ikke ved hvad velfærd er for noget.

Privatisering er noget I hele tiden har ønsket på alle områder, og fordi I ikke ved hvad velfærd er for noget, kan I hellere ikke rigtig bruge det til privatisering, selv om I faktisk gør det.

Det er al grund til at beklage sig over manglende offentlig servicetilbud, og den bliver stadigt ringere med jeres privatisering

Grækenland har den velfærdsmodel I ønsker, og arbejder for.

DF er et socialdemokratisk parti Ægte dansk
De går ind for eferløn, gammaldags dagpengeregler og imod afskaffelsen af topskatten. De har et stort antal vælgere blandt de ældre i befolkningen og også den laveste andel bland de veluddannede.

Ingen problemer Ægte dansk
Alle dem med faglig viden og indsigt har igen og igen dokumenteret at der skal reformer til, men det er ikke rart at høre for nogen her i samfundet. Hvorfor mon ?

mere pjat 1-2-3
... jamen det er da rigtigt at der kan blive brug for reformer - MEN at begrænse en dagpengeret giver IKKE i sig selv mere kvalificeret arbejdskraft. Klart at en indskrænkning af efterlønnen vil bevare et større udbud af kvalifificeret arbejdskraft på arbejdsmarkedet. Men at begrænse dagpengeretten vil IKKE. Tag et eksempel - der mangler lærere, sygeplejsersker, læger osv. Så laver du en reform der begrænser dagpengeretten og som primært rammer *U*faglærte og vupti ............ øh ja .... vupti hvad så ? får du flere skolelærere, læger eller sygeplejersker ud af det ? Nej vel.
I mit fag, som er IT, er ledighedsprocenten nul eller tæt på nul og branchen anslår at der mangler ca 6000 højt kvalificerede IT folk. De få ledige der er, er ikke højt kvalificerede og kan næppe blive det - hjælper det så at begrænse dagpengeretten for de 5-10 stykker der er ............... NEJ ..... du skaffer ikke 6000 mand på den måde - det er spil for galleriet!

Så igen - vil du begrænse dagpengeretten er du nød til at indtænke omskoling og stille den til rådighed ......... vel at mærke hvis det handler om at dække et arbejdskraftbehov ............ og det er her man kan tvivle.

1-2-3

lad os håbe ægte dansks mor
at de ikke skærer i din kontanthjælp.

Du skal vist have mange bajere i løbet af en dag.

Godt forsøgt Allan ægte dansks mor
men vi hopper ikke på limpinden.

Du er skideligeglad med topskatten. Du er som altid optaget af den evindelige hetz imod dansk folkeparti.

Tænk at du stadig er bitter over at du blev ekskluderet.