DF og nazister..!

DF og nazister..! NanoChild
lady-without-sense er ret aktiv og en dreven DF-hader hvilket hun/han må ha for sig selv.

Hvad jeg kan se er, at han/hun ytrer sit blinde raseri over et parti som vi i dén grad har brug for netop nu hvor så mange vildledte danskere er med til at ødelægge vores land.

At der sniger sig nogle nazister ind i DF kan man vel ikke klandre DF for, for hvis de ikke har mulighed for at baggrundstjekke medlemmerne 100% kan de jo heller ikke gardere sig imod et sådant problem - det eneste de kan gøre er at rense ud når de får nys om at visse personer står på medlemslisten.

Stien skal være ren, ingen tvivl om det!

I en tid hvor vi må beskytte os fra mennesker som vil os det ondt må vi også tage metoder og holdninger i brug som kunne være unødvendige og ikke-eksisterende hvis ikke vi havde det problem med Islamister som vi har nu.

DF ville nok ikke have eksisteret hvis Danmark ikke var ved at blive undergravet af røde danskere og udefra kommende fjender..!

Interessant:) modild
Hvis man ser bort fra din trang til at lave om på en anden debattørs nick, hvilket er lidt (Nano)childish, mener jeg, at dit indlæg, og dermed dine holdninger, indbyder til et par opklarende spørgsmål.:)

Du skriver:

”.... for netop nu hvor så mange vildledte danskere er med til at ødelægge vores land.”

På hvilken måde er disse ulyksalige mennesker ”vildledte” og med til at ødelægge vores land, og hvordan kan jeg se det?

Du skriver:

” I en tid hvor vi må beskytte os fra mennesker som vil os det ondt må vi også tage metoder og holdninger i brug som kunne være unødvendige og ikke-eksisterende hvis ikke vi havde det problem med Islamister som vi har nu.”

Hvordan er det lige, at disse mennesker vil os det ondt? Hvad er det for metoder, du mener, vi tager i anvendelse? Og hvor mange islamister taler vi om?

Du skriver:

” DF ville nok ikke have eksisteret hvis Danmark ikke var ved at blive undergravet af røde danskere og udefra kommende fjender..!”

Hvordan er det lige, at ”de røde” er ved at undergrave Danmark? Og hvordan er det, dem udefra forsøger det?

Jeg ser frem til, at du kan "proportionere" din holdning fyldestgørende. Du skal nok få hjælp fra nogle ligesindede, men lad høre hvordan din tilgang hænger sammen.

V.H. Modild

Frihed til dansker poulerik9
Når vi ønsker frihed må vi også kæmpe for det, hvis vi vil sikre vores land mod forandringer, som undertrykker kvinder, gør danske mænd til vantro som må behandles som man ønsker, er det nødvendig at sætte hårdt ind mod fjenden.
Jeg spurgte for nogle år siden, en nær ven af Poul Nyrup, hvor mange muslimer kan vi have i Danmark, svaret var at det kunne man ikke svare på, jeg spurgte vidre hvis halvdelen var muslimer hvem bestemmer så i landet, jeg får at vide der er jo lang vej, på daværende tidspunkt var tilgangen til landet så stor, at 60 år efter var halvdelen af befolkningen muslimer her i landet.

Når så ikke der er taget stilling til, hvad dette vil medføre for den borgerne, forstår jeg godt de Dansker som begynder at tænke på hvordan kan vi sikre vores børn mod undertrykkelse, at de skal opleve ved lov bliver kvinder frataget retten til at bestemme over sig selv.

60 år? rodvad
med nuværende hastighed bliver vi nazistiske i løbet af 10 år.

tvivler på din påstand kaminsky
Nazismen vil ikke blive accepteret pga sin uhyggelige fortid. Jeg tror mere på at nazismens synspunkter vil tage en anden form - kalde sig noget andet i tiden der kommer.

vrøvl giderikkedfpis
Ar der er nazister i DF, kommer da ikke som nogen overraskelse. Ligesom det heller ikke er en sådan, at DF er befolket af den laveste IQ i Danmark. Det er nemlig en forudsætning for at partiet i det hele taget eksisterer. Nemlig, det faktum, at der er en stor del af befolkningen, som er dårligt uddannet. Det er i den gruppe, DF henter sin sympati. Hos de dårligt stillede, dem på bistand, pension, o.s.v. De mangler nemlig nogen at give skylden for deres egen dårligdomme, og da de selv er nederst i systemet, så er der kun den "fremmede" tilbage. Og så må de stå for skud. Og hvis man ser på de politiske nullerter som sidder i folketinget fra DF, så er det da helt tydeligt, hvorfor nazister tiltrækkes af DF. Afstanden imellem Pia, Langballe Søren o.s.v til nazisynspunkter er jo nærmest ikke tilstede. Men det kan man ikke forlange at DF-sympatisører skulle kunne fatte.Og da slet ikke de lokal-formænd, som gerne vil have nazier som medlemmer. Ud over deres lave IQ, lyder de jo nærmest som om de også har et alkohol-problem.

Se, det var netop vrøvl..! NanoChild
Jeg har dog hørt værre vrøvl end du lige formår med dit indlæg, så efter min mening ligger du nr. 7 på en vrøvle-skala fra 1-10