DF og racisme

DF og racisme Anonym
Der er mange her på sol-debatten der påstår at DF ikke er racistisk.
Den sædvanlige undskyldning lyder at Df er KRITISKE ikke racistiske, som om dise to ord var synonymer?

Her lige et citat fra en DF'er (som vist blev "belønnet" med en racisme-dom - og det var bestemt ikke et sær-tilfæde):


ERIK BENGTSEN

Tidl. medlem af Dansk Folkeparti

»Næh, jeg siger bare, at kameler hører til i Sahara og pingviner hører til på Antarktis. Selv om Mustafa er nok så flink, blive han aldrig dansk. Det er da et flot syn, når en sort kvinde med turban kommer susende ned ad gaden. Men en hel flok? Nej. De er avlet af svin, og tænker som svin ... De skal bare blive nede i Kloakistan, hvor de hører hjemme, så skal jeg nok være med til at hjælpe dem der.« (Udtalt under et opstillingsmøde for Dansk Folkeparti; Information, 27.2.1998).


Flere citater:

http://www.humanisme.dk/hate-speech/samlet.php#Brian%20Mikkelsen

når vi siger det Holger Danske
er det racisme,når mullaerne siger det er det religion.

Racist ved et uheld... dommeren
Født på landet og med fødderne plantet solidt i den danske muld!

Måske på grund af den rene luft til hjernen, måske på grund af det mindre tempo som giver tid til eftertanke, så ser jeg tingene på en lidt anden måde...

Mennesket er ikke mere særegent end det selv gør sig til i forfængelighed!Jeg er sikker på at jeg godt kan få en so til at fare i min hestestald...
Spørgsmålet er så bare, gør det pattegrisene til føl?
Og hvis disse pattegrise også får pattegrise med tiden, bliver de så føl?

Og hvis disse pattegrise føler at de ikke passer ind i flokken af andre beboere i stalden, er det så hestenes skyld?

Og hvis grisene føler sig diskrimineret, skal jeg så begynde at sko, strigle og ride mine grise i lighedens tjeneste?Jeg vil nødigt være racist ved et uheld, så kan du forklare mig hvad man kalder sådanne svin?

Skal de små nye kaldes indvandrere ?
Eller andengenerationsgrise ?
Eller ny-heste ?
Eller bare grise ?

Rykke ved grænserne... Anonym
for almindelig anstændig og høflig tale er en af fascisterne s taktikker.
Læg mærke til den tåkrummende dans om den varme grød, når DF taler. Af og til ryger der et par finker af panden, du ved hvad hjertet er fyldt af (had) løber munden over med.
Df er nogle racistiske nazisvin, men de pakker det bare pænt ind.
Men
Hvert år rykker de ved hvad man kan kalde racisme udvander begrebet til at blive noget hverdagsagtigt harmløst, og en dag åbner de nok KZ-lejrene igen.

Så er I advaret!

Tidligere medlem ! iampersson
det Erik Bengtsen udtaler er det rene svineri og manden må jo være stupid. De elementer i DF der har den holdning og giver udtryk for den bør ekskluderes, så må vi se hvor mange der er tilbage !! [:D]
-
Hvis man har sådanne holdninger, kan man jo udmærket melde sig ind i Dansk national socialistisk parti (Nazisterne), de har jo iøvrigt fremgang ! det gode ved det er, at så ved man hvor man har dem !
-
Hvis DF (fortsat) ønsker at være et troværdigt parti, skal de have "ryddet op", der er jo også et par sorte præster der burde sendes "hen hvor peberet gror".
Det er underligt at et parti som har så megen "disciplin" ikke kan styre de fjolser !

Du er dygtig Red Camel
når du kan finde 10 år gamle citater frem. At du så ikke ved en skid, gør det bare værre.
Du er vist nok ikke for klog, så stem bare DF.

Du har ret Kaminsky 2
det er pinligt at vi danskere skal trækkes med dumme mennesker, men når du ikke kan lide dumme, hvorfor "udstiller" du så dig selv?

Uha da da Red dog org.
hvor bliver jeg bange.......

Det er helt OK at være et dumt svin Klondyke
Sådan er det i hvert fald blevet med DFs indtog i landet. Før var Danmark kendt for gode ting, nu er vi kandt for vores uforskammethed.

Sørgeligt at DF har trukket Danmark ned i sølet og svinet vores Danneborg til.

tralala professionel unl.
du tror så meget, men du ved intet.

Med alt det. Mjølner.
Venstreorienterede kalder vælgere af DF, er de Venstreorienterede vel de mest inkarnerede racister her i landet !............ sammen med deres brødre Islamisterne !........ venstreorienterede gør jo også som deres forbilleder Nazisterne..... forsøger at latterligøre deres modstandere, når deres viden ikke rækker til at klogt svar i en debat....... så ja..... Venstreorienterede er nogle racistiske nazier !. [:(]

Det virkelig triste. Mjølner.
Står du og de andre ekstreme venstreorienterede for!............ og det er vel unødigt at nævne hvad....... alle ved det i forvejen !.

Jamen skriv Klondyke
Det da alligevel. Jeg gætter på du mener at 86% af befolkningen er muslimske medløbere. Og røde svin etc etc.....

Drøm blot videre lille Professionel! Ha ha
Her et par citater om de gode ting vi var kendt for.[:)]Socialdemokratiets hamskifte og den markante politiske højredrejning i Danmark gik ikke, som du åbenbart tror, ubemærket hen i udlandet.


Statsministerens nytårstale den 1. januar 1998: »Alle, der slår sig ned her, skal lære vore normer og regler at kende og respektere vor kultur og samfundsorden.«

Frankfurter Allgemeine Zeitung 15.2.00:
I forbindelse med krisen omkring regeringsdeltagelsen af Jörg Haiders Frihedsparti i Østrig med de efterfølgende diplomatiske EU-sanktioner imod landet bemærker et tysk dagblad dobbeltmoralen:

»Haiders teser er regeringspolitik i Danmark.«

Med Haiders tilsynekomst har man oven i købet en politiker, der i Wien prædiker det, som man længe har gjort i København – i socialdemokratisk regi. Danskerne skal for fremtiden ikke længere frygte for at blive løbet over ende af de fremmede, og skal ikke føle sig som 'fremmede i deres eget land'. De kan tage det helt roligt: Et multietnisk samfund vil der aldrig blive tale om i Danmark. Ordene er ikke Pia Kjærsgaards, og kommer ikke fra en højreekstremist, men stammer fra statsminister Nyrup Rasmussens nytårstale.«


Liberation -Posten refererer fra den 19.11.97, der konstaterer, at »fremmedhadets feber har ramt Danmark«, og som undrer sig over, hvordan så få udlændinge kan blæses op til et sådanne dimensioner.

Liberation betoner kontrasten mellem »det brutale fremmedhads Danmark« og så »menneskerettighedernes Danmark«, der fører sig frem internationalt.I P.C. Mollerups oversættelse fra Information den 19.2.00 hedder det her bl.a. om den nyeste socialdemokratiske regeringspolitik:

»Med indvandrerpakkens bestemmelser blev frem for alt familiesammenføringer for udlændinge besværliggjort. I alt skulle 78 nye regler dæmme op for tilstrømningen af udlændinge og sikre en bedre integration.


International Herald Tribune tager den 24.2.00 ligeledes højredrejningen under behandling:

Europas nye etikette for politisk argumentation, der befinder sig på kanten af demagogi eller racisme, men lige akkurat ikke overskrider grænsen for høflig konvention – kræver ingen dristighed. Talens særegenhed var, at den kom fra en fuldstændig traditionel repræsentant for europæisk socialdemokrati, Poul Nyrup Rasmussen, Danmarks statsminister. Mere end noget andet synes bemærkningerne, og restriktionerne, som denne måned er blevet foreslået over for Danmarks indvandrere, at illustrere, hvor meget tidligere standard-forestillinger om, hvad der er politisk acceptabelt, kan blive fortrængt i debatten om indvandring og racisme i Europa.«


Det hollandske TV-program »Netwerk« konkluderede den 3.4.00 i en dokumentarudsendelse ligesom Frankfurter Allgemeine Zeitung, at Danmark allerede har gennemført de tiltag mod udlændinge, som i Østrig endnu kun er på tegnebrættet.

Apropo Dannebrogs tilsvining! Ha ha
Er det det her du mener?

http://images.google.dk/images?hl=da&q=burning%20danish%20flags&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Smak Klondyke
Så fik jeg lige den. Godt argumenteret.

mine komplimenter!! socrates
Synd, ikke mange kommer levende igennem!!

mvh

I dine drømme professionel
Mine forudsigelser har holdt stik indtil nu.

Det må være forudsigelser i stil med islam-lady-in-red
i morgen tidlig bliver det lyst.

kl 21 kommer der TV avisen

På lørdag er det nok weekend

Til vinter bliver det koldt

Hvis jeg slipper min pixiebog falder den nok på gulvet

Imorgen skriver jeg et indlæg under et andet alias

I næste uge har jeg nok heller ikke noget arbejde

Se !. Mjølner.
Du vidste det jo !. [:D][:D][:D][:D][:D][:D]