DF solgte ud

DF solgte ud Mortens Cock
Uanset de fire millioner vælgeres individuelle holdning til landets førte udlændingepolitik gennem seks år, står det fast efter dagens aftale mellem regeringen og Dansk Folkeparti, at Danmark nu har mistet retten til selv at bestemme på hvilke præmisser vi ønsker, at indvandrere kan bosætte sig i vores land.

Vi er ikke længere herre i eget hus.

Dansk Folkeparti bøjer sig ganske rigtigt for Metock-dommen, fordi partiet for enhver pris vil fastholde magten som parlamentarisk støtte for VK-regeringen, og dermed accepterer de en politisk eliminering af danskernes selvbestemmelsesret over deres egen nation.

Folketinget er ændret til en delstats-regering i EU.

Partiledelsen hos Dansk Folkeparti har solgt ud af deres politiske mærkesager, som trods alt er årsagen til deres fremgang med 25 mandater gennem tre valg over 10 år. Nemlig deres kritiske holdning til udlændingepolitikken samt modstanden over for udviklingen af EU til et Europas Forenede Stater, som over halvdelen af befolkningen er imod.

Pia Kjærsgaard og hendes topfolk mister fra i dag al troværdighed hos rigtig mange vælgere, som er modstandere af Europas Forenede Stater med blandt andet den systematiske udhuling af dansk lovgivning, som nu tilfældet med Udlændingeloven fra 2002.

Dansk Folkeparti er ikke længere garant for danskheden.

med venlig nationalromantisk hil-sen
morten deyser
dnask flokpartei

Jeg er dybt skuffet ! En DFér
Jeg forstår ikke hvorfor DF ikke holder fast i den stærke konfrontations kurs overfor EU domstolen som jo så tydeligt er EU fascisternes front enhed .

At bakke tilbage og anderkende EU domstolen´s afgørelse om den totale fratagelse af Dansk suverænitet og dermed akseaptere at Danmark nu kun er en delstat i Europas Forenede Stater skuffer mig meget .

Efter min mening var denne sag den som ville kunne havde givet DF det vælger boost der skulle til for at det efter det uundgåelige valg ville være DF der skulle danne en regering .

Vi har aldrig fået lov til at stemme om "Europas Forenede Stater" kun små ubetydelige bidder er blevet lagt ud til folkeafstemning . Resten er blevet tilført i alt hemmeligehed eller er blevet indsmurt i juracream så kun ganske få overhoved kun tyde hvad betydning det har .

Ingen tvivl om at vi er godt på vej imod "Europas Forenede Stater" og der er heller ikke nogen tvivl om at vi helle ikke vil blive hørt den sidste del af vejen .

Som jeg ser det ligger EU op til åben krig med sin egen befolkning som jo på et tidspunkt vil se at demokratiet og vores nationale selvbestemmelse er blevet afskaffet og erstattet med et totalitære central magt organ ala det tidelige Sovjet.

DF er som alle de øvrige partier socialist
Det er jo interessant, at DF valgte at svigte partiets løfter og idealer for at bevare sin position som regeringens støtteparti. Derved ser man tydeligt, at DF helt ligner alle andre partier.

Et helt andet spørgsmål er så, hvorfor skal danske statsborgere overhovedet tvinges til at flytte til udlandet for at få samme rettigheder som andre EU-borgere. Det er da idiotisk, at man skal flytte til et andet EU-land for at få lov til at leve sammen med sin ægtefælle.

op med pølserne og ned med bukserne elven
Mon ikke Pias sang til kritikerne vil være ti nu stille og spis blot jeres pølser, og er de ikke stærke nok så kom lidt mere sennep på.

DF har aldrig været garant for noget som helst, og slet ikke danskheden og heldigvis da for det , allerhøjest garant for kun minimalstaten og åndelig degenerering og fordummelse.

Jow selvfølgelig hvis man sætter lighedstegn imellem danskhed og røde pølser eller til at minimere dansk kultur til kun at omfatte omfatte nedenstående.

"Pølsevognen er et symbol på en del af dansk kultur igennem snart 90 år."

http://www.youtube.com/watch?v=w_V-Z1jEEeM

»Skal jeg så have klaphat på og sidde med en øl og en rød pølse, eller hvad er det, Dansk Folkeparti ønsker. Er det billed og den adfærd der skal udtrykkes for at opnå vedtagne internationale menneskerettigheder som at blive familiesammenført, eller for at opnå statsborgerskab ?

bloktilskud pølsen
Hææ , som garanter for danskheden har vi fået gennemført at blok tilskuddet til Den danske pølsevogn hæves , iøvrigt mener vi at Danmark er et for lille sprogområde til at opretholde en nationalballet.

Slap af Anonym
Det er ikke DF der fik os ind i EU vel, hvis der er nogle der kan huske hvem det var så ret jeres vrede der hen. Det er alle de andre. DF prøver så godt de kan, men de er de eneste der gør noget. Det er ret svært når resten af folketinget ikke vil gøre noget.

Den eneste måde at DF kan gøre noget er hvis de fik mange vælger. Men mange vælger har ikke mod til, at sætte deres krys det rigtige sted. De er godt nok enige med DF men hvad tænker andre ikke.

Nej hvis der skal ske noget ud over det sædvanlige i dette land så skal DF have mange flere stemmer. Så lad vær med alt jeres pjat med, at de har solgt ud af dit og dat. De gør kun det der er muligt. Det er en gang bede, at gøre lidt end slet ikke, at gøre noget.

Så tænk jer om inden i begynder mad alt jeres pjat. Et demokrati er nu en gang sådan, at hvis der er flertal for EU er det svært når man kun er et parti der er i mod, at gøre det der skal til.

Med venlig hilsen

E.T.

Skal vi nu ikke kalde tingene ved rette navn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 rodolfo2
Jeg er bange for, at du ikke følger ordenligt med i nyhederne. Dette glade vanvid er sket for mange år siden. Bendt Bentsen var formand for EU da den dom blev vedtaget. De opdagede det ikke. De er mere intreserede i, at læse deres lønsedler en, hvordan det danske folk må lide. Af en fuldstændig ødelæggende indvandring af mennesker der ikke vil integreres i dette land. De vil have sharialovgivning. De brændte det halve Danmark ned i vinterferien, hvorfor må vi ikke få, af vide, hvad dette har kostet??????????????????????? Jeg læste igår i ekstrabladet, at i Ishøj brænder de biler af fordi politiet ikke har respekt for dem. Er jeg den eneste der mener, at det må være lige omvendt.At de skal have respekt for politiet! jeg læste også, i en meget lille notis gemt godt af vejen (de vi ikke taler om eksistere ikke) at 2 brødre har prøvet, at tage livet af deres lillesøster udenlansk herkomst, fordi hun ikke giftede sig med en fætter så hun kunne få nogle handicappede børn. Folk i København må gå med skudsikker vest. I børnehaver og skoler leder de efter narkotika og kugler. Ja det er København, jeg troede først det var i Beirut. Men det er desværre Danmark.
DF laver en konference til næste forår i folketinget om, hvor trætte vi danskere er af EU mød op, demonstrer gør noget, så politikkerne kan se, de går ikke vores ærinde.