DF vil tjekke evakuerede for snyd

DF vil tjekke evakuerede for snyd jetix
godt tiltag.
Dansk Folkeparti kræver, at regeringen iværksætter en undersøgelse af, om eva­kuerede danske statsborgere Libanon modtager offentlige ydelser, og om disse i så fald har været udrejst i strid med reglerne.

"Evakueringen af tusindvis af danske statsborgere i Libanon giver os en enestående mulighed for at undersøge, hvilke personer det drejer sig om, og om de pågældende modtager overførsels­indkomster, herunder kontanthjælp og dagpenge i Danmark," siger Dansk Folke­partis udenrigsordfører, Søren Esper­sen.

Udenrigsordføreren vil have beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) og integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) til at stå for undersøgelsen af de foreløbig 1700 hjemvendte personer fra det krigshærgede Libanon.

"I forbindelse med hjemtransporten bliver alle passagerer registreret med navn og bopæl for at sikre, at kun danske statsborgere er med flyene. Netop via disse lister er der nu en oplagt mulighed for at undersøge hver enkelt statsborgers økonomiske forhold og træk på offentlige ydelser," siger Søren Espersen.

god idé dmaw-ureg.
Det er en god idé at tjekke de der kommer hjem om de får offentlige ydelser på lige fod med alle andre. Alle bør være interesseret i dette så man sige at enten er der snyd med i det eller også er der ikke. Godnat.

Det mangler da bare Marian
når de både får ferie, hjemtransport og bistand betalt af os.