DFs fanatisme er umenneskelig.

DFs fanatisme er umenneskelig. professionel
DF hader nebbesjer der ikke er arbejdsdygtige. Konstant går DF med til, at skattekroner skal lande i de riges lommer.

Mens de uarbejdsdygtige beskæres Det gælder pensionister, der på nuværende tidspunkt har den ringeste købekraft i mange år.

Et loft på pensionistmad på 3000 kr er helt uacceptabelt.

Fordi det er sådan med loft, at alle vil tilstræbe det.

Madlavningen er ofte udliciteret til private firmaer , der skal tjene penge på deres firmaer.

Fanatismen går på at DF for alt i verden vil være med i VK og dermed svigter DF sine kærnevælgere. Mange gange hører vi DF og Pia Kjærsgaard sige , at nu kan de ikke stemme for dit eller dat, men efter kort tid , så gør de det alligevel .

hvad skal loftet være? anonym
Når du nu har holdningen om at loftet er for højt, så må du vel også have en holdning til hvad loftet skal være.


Jeg er godt klar over at de private virksomheder skal tjene penge til ejeren, men det er trods alt kommunen der fastsætter kravene til maden.

Hvis der ikke var konkurrence på maden, så ville vi være i en situation hvor prisen alene blev fastsat udfra borgmesterens ambition om trækprocenten i kommunen eller sats på mere populære områder. Man fordeler altså den private ejers gevinst ud til alle og slår politisk plat på det. man har et system med selvkontrol og borgmesteren skal være lydhør overfor klager der går på hans politiske overbevisning, da han jo definere alt. Ansvaret ligger direkte hos ham og han kan kun opsiges hver fjerde år. (selvkontrol)

med en privat som fremstiller, så har borgmesteren kun ansvaret for at stille kravene op til leverandøren og iøvrigt kontrollere at leverandøren overholder disse krav. Man har altså en situation hvor kvaliteten er beskrevet og borgmesteren kan fjerne ALLE argumenter med at man ikke kan slække på kvalitetskrav. Ansvaret er ikke direkte hans og leverandøren kan i princippet opsiges med øjeblikkelig virkning. (kontrol)

DF og skyld. anonym
Når du snakker mad, så er det en kommunal opgave.

Jeg syntes at du skulle undersøge den politiske sammensætning i f.eks Kalundborg Kommune.
Der sidder såmænd en Socialdemokratisk borgmester der hviler på flertallet sammen med DF. Borgmesteren er blevet afløst i perioden og borgmesteren før var faktisk SFer, men stadig med DF som støtte.

Derfor er din evige retorik om DF og VK altså lidt langt ude, når man ser hvordan at tingene fungerer væk fra divaneseren [:D]

Hmm Mickey
Af pensionist maden er dyr er en ting jeg godt vil gi dig ret i. Men vend lige tilbage til virkeligheden, for resten af dit skrevne indlæg har intet med DF´s politik af gøre.

Og nævn lige et parti, der bedre til af sætte kniven for struben af sine samarbejdspartnere, end DF ? og komme ud af forhandlingerne med en sejr i lommen. I 8/10 af gangene til fordel for de svagere stillede.

Og hvem var det nu i tidernes morn der fik indført pensionist chekken til et par milliarder.. til de svagere stillede.. Dit indlæg er ynk ynk ynk. Rent godnat.

SF og DF hånd i hånd? Ægte dansker
Det er enten løgn eller også er det banebrydende.
Var det ikke folketingsmedlem Tommy Dinesen fra SF der var borgmester?
Hvis han kan samarbejde med DF, så burde man da også kunne forestille sig en alliance på Borgen. Nu har DF da i det mindste vist at de enten ikke er topstyrede eller også at de gerne vil arbejde sammen med alle.
Hvem skal vi så fremover give skylden?

Uanset hvem rodvad
borgmesteren er i en kommune, regering og folketingsflertal bestemmer over kommunerne. OVK har lagt et jerngreb omkring kommunerne. Også venstre og konservative borgmestre stønner over dette jerngreb.

mit umiddelbare svar anonym
vil være at den skyld må tillægges dem der ikke vil arbejde sammen med DF. [;)]

Men det er jo selvfølgelig ikke V & K, så den går nok ikke [:O]

problemet er venstrefløjens anonym
DF kan og vil samarbejde med ALLE og eksemplet fra Kalundborg fjerner vist det evige påstulat om at DF skulle være topstyret.

Det er da pudsigt at en SF/S borgmester hviler på DF-mandater. Og ligeså pudsigt at DF-viceborgmester hviler på SF/S-mandater.

DFs første borgmester anonym
Kan meget vel komme i Kalundborg.

Og vel at mærke på mandat fra SF/S!
Så farvel til al snak om topstyring i disse partier, for det kan man ikke påstå hvis man går fra en SF-borgmester til en DF-borgmester på samme mandater.[;)]


Hvordan har du det umiddelbart med at den sidste SF-borgmesterpost bliver udskiftet med DFs første?


Er det ikke forfriskende at vi har et DF der kan samarbejde så bredt?

Også topstyring i Kalundborg. Kalundborgeren
Alle dem der har fulgt en smule med i Kalundborg ved da udemærket godt hvordan at det Borgmesterskifte foregik.
Da Tommy Dinesen gik af ville/kunne SF ikke videregive deres mandater til viceborgmesteren og derfor har Kalundborg en Socialdemokratisk Borgmester idag.
Det blev ganske enkelt for meget for SF hvis de skulle afgive deres Borgmesterpost til viceborgmesteren fra DF. det var jo trods alt den sidste SF Borgmester i DK.
Topstyring i allerhøjeste grad. Det var bare topstyring fra SF så det tæller nok ikke.
Måske skulle du holde den lokale sprøjte. Det kan jeg varmt anbefale.

DF er vel nærmest barnlige. Benny Høj
Nu har DF i Odense meldt sig ud af samarbejdet med VK, blot fordi borgmester Jan Boye takkede ja til at overvære en fredagsbøn i Odenses Moske.

Er det ikke latterligt?

DF har ikke flertal nogen steder. Karin Irak
Hvis de øvrige partier var enige om, at pensionister skulle have billigere mad distribueret, kunne de være ligeglad med, hvad DF mente, og blot indføre det.

Det må bero på noget andet. Den økonomiske situation eksempelvis.

hvad er nebbesjer?? islam-lady-in-red
Er det en madsherry?

Trods alt! dobermannden
Er det gådt vi har DF. tænk bare på alternativet, frx. en S - SF regering, uhh jeg gysen ved tanken.
[:/]

hvor er rummligheden fleksjobberen
på arbejdsmarkedet? når det gælder fleksjobberne og skånejobbernes økonomiske og arbejdsvilkår samt anerkendelse og fra de som har et normalt arbejde, og som ikke har nedsat arbejdsevne pga. fysisk, psykiske eller socialeproblemer. Hvor er V, K og O samt alle andre partier som har været med til at lave fleksjob og skånejobsystemet?? Mange bilver udsat for hetz, mobning, undertrykkelse og krænkelser på grund af deres sygdomme og handicaps??
Hvem gør noget for de som er holdt undenfor og de aller lavest lønnet på arbejdsmarkedet?, og hvor mange arbejdsprøvninger skal syge og handicappede ud i?, før de får deres førtidspension?
skal fleksjobberne og skånejobberne ikke have nogle økonomiske forbedringer? så de har råd til et værdigt liv, og have råd til at betale besale udgifter som husleje, el, varme, vand, mad, medicinudgifter og andre diverse udgifter som er livsnødvendige? samt væk med ægtefælle og samleverforsøgelse?, så man har sin egen økonomi, og ikke skal være afhænging af ægtefælle/samlevers penge.

De udsatte trænger til nogle økonomiske og medmenneskelige goder, så det er et julegaveønske, så må vi se hvilke partier som vil gøre noget godt for fleks/skånejobbernes vilkår.

Hvis pris loftet fjernes Zet
hvor mange kommuner vil så holde sig under de 3000?

Mit gæt, ikke ret mange.

DF er topstyret rodvad
ingen byrådsmedlem får lov til at stemme mod toppens hensigter. Hellere ikke i Kalundborg må de stemme for en skat der passer til udgifterne regeringen pålægger dem.

Går det godt? rodvad
Mange fans er ligeglade med resultatet, bare de har VK regering, betyder ikke følgen noget. Dem der har brugt "friværdien" i sit hus, kan ikke i dag få solgt sit hus for "værdien".

1500 kr ville være rimeligt professionel
og det kan sagtens lade sig gøre, at lave mad for de penge.

DF taler med 2 tunger professionel
g spiller på alle heste. Kun med et mål og det er magt. derefter indfører de diktatur og kolonihavedanskhed.

Pensionistchecken er ikke sin værdi værd professionel
Da pensionister skulle have 2000 kr mere pr. måned , hvis ikke man politisk havde taget af den almindelige dyrtidsregulering til satspuljen. Hvor fattige betaler til fattige, men det er regeringen, der fordeler pengene i satspuljen.

Vicestatsminister Lene Espersen ville således søge satspuljen til en badebro udenfor sit hjem. Om det er sket vides ikke, men det gav et ramaskrig.

Ældrechecken dækker overhovedet ikke de penge som satspuljen har ædt af pensioner siden 2001.DF har ikke rørt en finger der for, at hæve pensionisters købekraft. Heller ikke i år , hvor der har været den største inflation i mange ,mange år.

Typisk og barnligt professionel
Ballade konstant , hvor DFere er. De er så konfrontationssøgende hele tiden. Det koster skatteborgerne penge , at have disse barnlige mennesker siddende og bestemme.

Dialog kan de ikke Magt vil de. Og det er borgerne der betaler prisen.

Hvis der ikke er ballade opfinder de et problem, så de kan skabe røre og komme i pressen. Målet er magten i DK .

Loftet skal være lavere professionel
Fordi maden kan gøres billigere med gode råvarer.

Min kone og jeg er begge folkepensionister Manden i grøften
og vi har kun råd til en tusse i husholdning, 500 hver
det kan vi godt leve af selv om der er bunker af ting
vi ikke har råd til.
Så jeg synes at en tusse ville være passende
det er 33 kr om dagen, det kan det godt gøres for
men så er der selvfølgeligt ikke meget at tjene,
Og hvis det ikke er administreret ordentligt
så funktionærerne tager ting med hjem eller sløser
med priskontrolden så er det selvfølgelig ikke nok.

Men det er et typisk eksempel på at det er det offentlige
der skal administrere det og ikke private.
De kan lave deres egne kantiner for folk der har flere penge

den er jeg med på Mr Magoo
Havde de Kolonihave huse og pølsevogne i Sibirien?
Nej vel, men cerutterne må i gerne sløjfe jeg ryger nemlig ikke.
og det er der mange fra DF der ikke gør, så dumme er de da ikke.

Og det er det jo ikke for alle de andre partier Røde orm
bare de kan holde på taburetten går det nok
man må for guds skyld ikke være konfrontationssøgende
det kan koste taburetten og ødelægge kaffepauserne.

I kan sætte loftet så højt i vil , så længe Manden i grøften
Folkepensionister ikke betaler mere end en tusse.

For plejebørn Hermedda
får plejeforældre ca 30 kr/ dag til kost, Det er unge mennesker og børn , der bevæger sig meget og har brug for meget mad. Derfor er det uforståeligt, at gamle mennesker skal betale så meget for mad.

Intelligenprøve via cerut Hermedda
Ja det bliver nemt, at tage studentereksamen med DF, men den vil ikke blive anderkendt internationalt, men DF vil jo også bygge berlinmur i sønderjylland, så kan vi alle gå rundt i DK og blive dummere og dummere og bare sige hej Pia og pege mod himlen.

Ja så skulle du pludselig professionel
opføre dig lovligt. Betale din skat med glæde. Sygehuse ville fungere, politi ville fungere fordi der ikke ville være så mange kriminelle.

Hvad er nebbesjer? Anonym
Er det noget der kan spises?

Eller findes det på "LODSEPLADSEN" og har man så brug for en "MØJGREV"?

Det er vi enige i Zet
Det er så bare ikke sikkert at de gamle vil spise maden, hvis den bliver for nymodens.

Jeg synes ikke man har hørt om en gennemsnitspris på maden som den er nu, hvilket ville gøre en sammenligning af et acceptabelt pris niveau nemmere.

Ja, DF gør U47
Men du er SF-er :) :) :)

Ja vi mener det samme SF-er
også på det område.