DFU er en flok klynkehoveder!

DFU er en flok klynkehoveder! Republikaner
Man kan jo ikke gøre andet end grine af DFU's nyeste påfund. Fordi de andre børn på vejen ikke gider lege med, løber de hjem og sladrer til far. Jeg er enig med dem i at lærere ikke skal hetze elever for deres politiske overbevisning. Et medlem af DFU udtalte at hun kun var blevet inviteret med til 2 sociale arrangementer i gymnasiet. Nu er det jo sådan at man har ret til selv at bestemme hvilke mennesker man vil omgås. Jeg kunne for eksempel aldrig finde på at invitere en nazist hjem til kaffe. Har de overvejet om det er deres politiske overbevisning der gør at de ikke bliver inviteret med til festen eller kunne det ikke have noget at gøre med personlighed, hygiejne osv.?

??? Hahahihaha
Jeg ville hverken invitere en nazist eller en muslim hjem til kaffe. Iøvrigt er det rigtigt at det er nogle klynkehoveder. Personligt FATTER jeg ikke hvad de ønsker at have med alle de lærer-dengse pladderhumanister at gøre der åbenbart udgør majoriteten af deres skolekammerater.

Du er lige så dum vanallan
som de fleste på venstrefløjen. Straks der er en dfu så er de nazist, men det viser hvor latterlige og tåbelige folk som dig er.I skriger op om at DF skal respektere andre, men i er ikke en skid bedre, vi erkender at vi ikke respektere muslimer og røde svin, hvorimod i hykler op om tolerance, magen til hyklere skal man lede længe efter.

Tror faktisk vedkommende er total ligeglad med ikke at være inviteret til fæles hold i hånd på gym, men hun viser bare hvor latterlige venstrefløjen virkelig er.

Jeg siger bare venstreaktivist
TUDEFJÆÆÆÆÆÆÆÆSS.

problemet tarzan passer meget godt
er bare når lærerne ikke kan skelne pga. deres egen politiske overbevisning, og det kan mange lærer ikke, da de ikke er professionelle. Det går i værste fald over karakterene.

Fuck de andre elever, de er alligevel hjernevasket, og det er df'erne sikkert også, men man kan da i det mindste forsøge og vise lidt stil og respektere andre folks holdninger selvom men ikke er ening

Hygiejne? Anonym
Jeg synes nu man finder den dårligste kropshygiejne ude på den yderste venstrefløj. Læs langt fedtet hår, snavset tøj og væmmelige kropslugte.

JA SGU! s.s.blicher
Der var ikke behov for at skrive yderligere.... Overskriften siger alt, og det var lige det der dukkede op i mit hoved da jeg hørte det i radioavisen imorges.

DFU har lært noget af de "voksne". Skab nogen sensationsoverskrifter, og de letpåvirkelige vil stemme på os !!!

Huh ? s.s.blicher
Har du mødt en DF'er der repsekterer andres holdninger ???

Det var li'godt satans.... :-)

http://www.kinagrill.dk

Det er præmisserne i åndspygmæernes univers Fnug
Den lette brigade af medløbere lader sig styre ved simple virkemidler.

Det ville ikke undre........... Hahahihaha
.......hvis han havde. Du derimod nøjes med at snakke om det.

re: Hygiejne Republikaner
Jeg har set nogle af de landsby tosser der stemmer DF. De er ikke blevet opdraget til hverken at børste tænder, vaske sig dagligt og skifte undertøj dagligt

Lær nu lige at læse! Republikaner
Jeg har ikke skrevet at DFU er nazister. Jeg skrev at jeg ikke ville invitere en nazist hjem. Hvem er det nu der er dum? Tegning!

Behøver man sige vanallan
Cafe Oscar når man taler om tudefjæs

Du er stadif en tåbe vanallan
da du ikke vil invitere en nazi hjem.

Pyllerrøve er de britzen
Nu tror jeg altså, at det drejer sig om enkelte, og da der åbenbart ikke er så mange, der ønsker deres nære bekendsskab, så tror de straks at det handler om deres politiske overbevisning -

Så overvurderer man sig selv og politiske kompetancer en smuuule forvrænget -

Som du selv skriver, så kunne det jo være at de personer, som har sendt deres piveri videre til nyhedsbeauet, ganske enkelt er røvkedelige at have med til fest -

Gad vide om der snart kommer et lovforslag i racisme § om at man SKAL inviterer alle med, når man arrangerer fest i gymnasiet -

;D
guller

det er jo en påstand britzen
Ingen ved det med sikkerhed, vel -

Jeg har meget svært ved at tro, at gymnasielærerene forfordeler pga politisk tilhørsforhold -

En kommer med en påstand i medierne, og mange tror åbenbart så, at når nogles holdninger har været i medierne, så er det sandhed -

Har du overvejet, at det måske kunne være vildt overdrevet ?

guller

Hvis du har svært.......... Hahahihaha
.........ved at tro det beviser det blot, at det åbenbart er lang tid siden du var involveret i en uddannelsesinstitution.

Dit indlæg rodvad
viser at det er magthavernes støtte der skal respekteres? Og din form for respekt betyder æresfrygt?
Det DFUerne oplever i skolen nu, har alle partiers ungdomsafdelinger oplevet, men siden Pias kaffemøde med Bent, har kravet om respekt fra DFerne blevet sat i system.

lol,nej tarzan passer meget godt
det er ikke overdrevet. Man kan tydeligt høre du er vant til at være på den "rigtige" side. Der gøres forskel, nok specielt i de skriftelig opgaver, men også til mundtlige eksamner. I hvor vid udstrejkning det sker det sker kan jeg ikke sige, men jeg ved det sker.

Hold da op britzen
Ud fra det jeg har skrevet, har du foretaget en kvalificeret vurdering af, at jeg skulle være vant til, at være på den anden side (hvor det så ellers er)

Nu vi snakker om fordomsfuldhed, så viser du selv et tydeligt eksempel på at være særdeles fordomsfuld lille tarzan -

guller

hmm tarzan passer meget godt
lille guller du stikker jo din næse i samtlige indlæg, så ja man får da et vist indtryk af dig (like it or not) men sådan er det.

Lille tarzan britzen
Du befinder dig bedst i lianerne, så hop du ind på din rette hylde -

guller

To spørgsmål Anonym
Er guller moderator siden hun kan slette inlæg og behøve hun altid vær så grov??? http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=20&conference=243&posting=379198#379198

Nå du må være ny herinde britzen
6 okt 2005 står der jo, der er løbet meget vand i åen siden -

Som man blæser i vinden får man svar, sådan er livet jo, en dag vil du også finde ud af det -

Underligt svar forresten du skrev tarzan (ved godt du nu skriver anonym) med at jeg stikker snuden i mange indlæg herinde !!

Hvis det ikke er gået op for dig, så er dette her en debatside, hvor debattørene opfordres til at give et besyv med, og det er det du kalder at stikke sin snude i indlæg ??

Tsk hvad troede du ellers det handlede om herinde ?

guller

Troed det handled om at sving sig i lianer Anonym
tsk tsk tsk tsk

Ja men så gør du da det britzen
God tur -

guller

Tark Anonym
Imens ka du prøv at lær nogen gode manere så så som at svar pænt ikk´??

Svarer altid pænt britzen
På pæne henvendelser -

Måske du så ku tænke lidt over, hvorfor netop DU ikke får så pæne svar fra mig -

Måske er der en klokke, der ringer, man har da lov at håbe -

guller

guller tarzan passer meget godt
godt svar der guller, tror du har fået kuller.

Du akn jo ikke forvente andet når du stikker næsen i alt andet end man får et vist indtryk af dig, omend du kan lide det eller ej.
Det kan vel ikke være så svært at forstå, når du nu underforstået priser dig af at være så klog, så klog.