Diante mite mod uren hud

emmah123 1 år 4 dage siden 2

Diante mite mod uren hud

Hel alle. Jeg er her for nyligt begyndt på diane mite p-piller, da jeg lider meget af acne. Er der nogle, som har erfaringer med disse piller? Hjælper de på den urene hud, og hvor lang tid går der? 

Nøgleord: 
Natara 1 år 3 dage siden

Har du nogen fast hudplejeserie du bruger?
https://www.pinterest.dk/explore/cover-up-pimples/
https://www.b.dk/nationalt/timian-er-effektiv-mod-bumsebakterier
"Hvis du vælger at behandle dine bumser med P-piller skal du være opmærksom på at det kan tage et stykke tid før resultatet kan ses. Det er sjældent et quick-fix, da behandlingen sker indefra – Nogen oplever en positiv virkning meget hurtigt, mens andre må vente flere måneder på en synlig forbedring af deres hud"
http://www.bedst-mod-bumser.dk/diane-mite/

bina 1 år 3 dage siden

Hejsa. 
Jeg fik diana mite som 15-årig og det fjernede stort set ALT acne. Havde prøvet mange andre ting inkl. receptpligtige cremer, tetracyklin og alt muligt andet som ikke virkede. De redede min ungdom for jeg var virkelig påvirket psykisk at at rende rundt acne i hele hovedet konstant. Jeg kan dog ikke huske hvor lang tid det gik før de havde effekt, men husker det ikke som specielt lang tid. Et par måneder måske - for kroppen skal jo lige vænne sig til det. 
Nu er jeg 28 år og har fået børn, men tåler desværre ikke p-piller mere. Men gjorde jeg havde jeg bestemt startet med dem igen, for havde ingen bivirkninger mens jeg brugte dem og de gjorde virkelig underværker for min hud.
Held og lykke med dem
Bina