Diarre

Diarre Den fortvivlede s;
Jeg har nu haft diarre i 8 dage.
Det startede sidste lørdag(om natten)
jeg kastede op den nat.
og da jeg vågnede næste morgen havde jeg Diarre, og det har så varret indtil nu.
Det er ligesom vand( Som at tisse ud af numsehullet) virkelig ubehaeligt.
jeg har hverken feber eller noget, og kan sagtens spise almindeligt mad.
Hvad gør jeg for at få det til at stoppe? Det er virkelig ikke sjovt.

drik anonym
drik cola

Groft rugbrød. Alaska
Hold dig fra kaffe, alkohol og kager.
Kaffe er noget af den værste synder.

Groft rugbrød er godt.

Det kan muligvis være en bakterie.
Du bør tage kontakt til din læge. Din læge ved meget mere end os herinde på sol.
Håndhygiejne er virkelig vigtigt.

TAl med din læge. En uge er nemlig alt for meget.

Held og lykke.

123 MrThatGuy
Imodium eller Husk fra apoteket. Sørg for at drikke en masse vand, da du mister rigtigt meget ved diarré. Bland evt. lidt sukker og salt i vandet, hvis du sender nogen på apoteket så kan de evt. købe Revolyt som er en sukker/salt blanding til når folk har diarré. Og som der bliver sagt ovenfor så ring til lægen, han kan vurdere om der skal skrappere midler i brug.

Diarre hr.jansen
Diarre i 8 dage. Søg da læge. Havde selv for 1 år siden diarre og det viste sig at være en kronisk tarmsygdom (colitis ulerosa) Tror og håber ikke det er det du lider af, da det er en meget ubehalig sygdom, når den er i udbrud
God bedring

har du spist noget mad anonym
med samonella eller andre bakterier? så du har fået madforgiftning?? hvad fik du at spise sidste lørdag?...måske du skulle tage til lægen og bliver undersøgt. Du kan også være blevet smittet på et lokum, hvis du har været i byen og brugt en lokum som mange andre bruger. Så jeg vil ringe til lægen imorgen tidligt.

Paraghurt - Det virker. Fast-mave
Har selv prøvet turen, det var efter en kur med to slags penicillin, og det kunne maven ikke tåle.

Du godeste jeg havde tynd s... bagefter, ja det var det rene vand som kom og det næsten konstant, og det blev bare ved i 14 dage før jeg ringede til lægen for at få en tid.
Det var en fredag som jeg ringede og kunne jo først komme til om mandagen, men sekretæren foreslog at prøve med paraghurt, og det virkede for allerede dagen efter var det noget bedre og om søndagen var det tæt på normalt igen.

Så jeg syntes du skal prøve med paraghurt, det er bare nogle tabletter med mælkesyrebakterier i, de kan købes over alt hvor der er et håndkøbsudsalg, koster ikke noget særligt men er så heller ikke i en flot pakke som er blevet opreklameteret i nogle dumme reklamer lige ved spisetid.

http://www.actavis.dk/dk/products/ParaghurtA07FA01.htm

gå til lægen Anonym
når det har varet så længe, men hvorfor spise alm mad hvis man har diarre, så kan man jo ikke sagtens spise alm mad, grød, yoghurt og toast plejer at være godt hvis man skal få maven ro igen, men synes du skal prøve at snakke med lægen

madforgiftning er det nok Christian Carøe
Totalt enig i, at det lyder som madforgiftning. Jeg har selv haft madforgiftning nogle gange i forbindelse med kantinemad på min uddannelsesinstitution. Det er utroligt latterligt, at der findes så meget dårligt mad på restauranter og kantiner i Danmark - hvad sker der med fødevarekontrollen? Tja, jeg spiser ikke fastfood mere. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/madforgiftning.htm skyldes madforgiftning dårlig hygiejne eller/og dårlig opbevaring af madvarer - ofte er der tale om salmonella, kolobakterier eller stafykokker. Utroligt, at der kan være så meget madforgiftning i et land som Danmark. Jeg har boet i mange andre lande og har aldrig oplevet noget lignende.