Diddy har ikke skrevet sine egne hits

Diddy har ikke skrevet sine egne hits djdaddy
Rapper og producer Sean ”Diddy” Combs gør op med et tabu i hiphop..

Sean ”Diddy” Combs, der før hans ven Notorious BIGs død kun var producer, afslører hemmeligheden bag hans pludselige komet-agtige rap-karriere. Fyren har øre for hits, det har han for længst bevist, men i starten da I’ll Be Missing You, skåret over Stings klassiker ”Every Breath You Take, blev et verdenshit skulle han have hjælpe til at skrive sine egne tekster. Sean ”Diddy” Combs’ evne til at skrive tekster matchede dengang ikke hans evne til at lave dollars.

Normalt er det ikke en udmelding rappere, der prøver at holde det ægte, buser ud med og, rent faktisk er det lidt af et tabu, den succesfulde forretningsmand bryder med her.

Også hans evner som producer kan der ikke stilles spørgsmålstegn ved -jævnfør succesfulde samarbejder med kunstnere som Boyz II Men, TLC og førnævnte Notorious BIG. Hans evner rent rap teknisk er et samtaleemne, man I hiphop kredse længe kan diskutere, men Diddys evner som rimsmed har vi, med dagens nyhed, så stadig til gode at bedømme. Nu får vi dog chancen senere på året, når pladen “Press Play rammer gaden.


På en del af mine tidligere plader, for at være helt ærlig, skrev jeg ikke særlig meget, siger han til Soundgenerator og fortsætter: På denne her (Press Play, red.) skrev jeg en masse. Og jeg udstiller mig selv ved hjælp af alle menneskers mest sensitive emne, og det emne er kærlighed..

pappa diddy daddy jacob.lykke
der er ingen tvivl om at manden ved hvordan man fører en forretning. og han gør det godt!
at han samtidig har en god stemme til rap og har set en vej til hurtigt tjente penge og en stor karriere understøtte jo bare hans forretningssans.

mh Jacob